arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,4
baserat på 1114 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1114 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,9

Jan-Olov P.
Sverige
17 mars 2011
lEtt fantastiskt hotell med med stora möjligheter!
Stora rum med en fantastisk utsikt.
Vår vistelse hade varit underbar om vi sluppit att ständigt behöva ringa om slarvig städning,det fattades alltid någonting efter att städpersonal varit där.(Vatten,handdukar,tvål,etc) Ofta ett tråkigt bemötande i receptionen.

Caroline S.
Sverige
15 februari 2011
Underbart hotell
Jättefina rum, Bra frukost, Bra service, underbar utsikt över havet.
Bodde här i tre dagar. Det var jättefina rum och mycket fräsch toalett/badrum. Frukostbuffen var bra och det var en underbar utsikt vid frukosten. Bra pool,men inte så många solstolar. Det tog ca 10 minuter till stranden och det är en ganska brant backe upp till hotellet. Bra mat på hotellet,men lite dyr.

Jan-Erik J.
Sverige
07 februari 2011
Vackert hotell med underbar utsikt
Underbara rum
fantastikt fina rum med stor balkong med underbar utsikt. vet inte om dt var en tillfällighet mem våra 2 nätter var det en hel del strul. det började när vi kom med att det var överbokat så vi fick ett annat rum, de kompenseade oss med 2 middagar vilket vi acepterade. sedan var minbaren tom vilket de lovade att åtgärda kort efter vår ankomst, det fyldes blev ej utfört under vår vistelse. vidare blev rummet ej städat, inga nya handdukar, toapapper samt vatten trots påminelse ! ansvarig lyssnade på våra problem vid utcheckningen och tog åt sig av kritiken. saknade shuffel till stranden.

Mattias J.
Sverige
20 december 2010
Exclusivt, stora fina rum, samtliga med havsutsikt
Lungt, privat, exlusivt, prisvärt, rent, bekvämt
Litet sortiment vid frukosbuffen
tredje vistelsen vid detta hotel. mycket bra och prisvärt. lungt och skönt med bra läge nära kata beach. passar nog inte barnfamiljer och funktionshindrade. mycket trappor och olika nivåer och brant backe upp till hotellet.

Patrik L.
Sverige
13 mars 2010
Vackert
Hotellet är fräsht,rent och har bra service. Stor dusch med fin utsikt.
Fanns inga lediga el-uttag för laddning. Minibaren var sjkut dyr. En bit till stranden.
Hotellet var mycket fint, högt beläget med en jättefin utsikt. Det var dock en liten bit med en mycket jobbig backe ner till standen. 100 Baht för en enkel taxi till stranden tycke jag var dyrt. Duschen i rummet var en av de största jag sett. Dock kan tyckas om man ska ha havsutsikt, så ska man nog kunna se havet. Inte ha en trädegård och stor palm ivägen. I övrigt var det en helt okej upplevelse att bo där.

Gil A.
USA
17 juli 2016
Beach vacation
R

jung L.
Thailand
11 juli 2016
Great hotel, but location is difficult because of inflated transportation prices in Phuket
It is on top of a steep hill, tuk tuk prices command at least 200 baht at the minimum to travel. There are no moto bike taxis in Phuket, so be forewarned in this matter.

Chua P.
Singapore
05 juni 2016
Poor Service
After checked-in, we made a request for the hotel's restaurant menu but it was never send to our room. Asking for an extra towel and they took more than an hour. During check-out, the male staff on duty seems unaware of we have arranged for breakfast to be packed and have paid the 2000 baht deposit on the previous day. We have to ask for the breakfast before he make his way to the kitchen. And he keeps asking for 1000 baht for the airport transfer even after we told him that we've paid a deposit. Very bad service.

andrew L.
Singapore
04 juni 2016
Satisfied for rooms provided
Capacious and comfortable rooms provided which beyond expectation, thanks friendly staff gave much help for upgrading separate rooms from two storey to one storey. Swimming pool r beautiful and good sea view from the balcony. Recommend for younger Travellers as there is a slope from the hotel to main road so may not easy to too old people.

savarose P.
USA
21 maj 2016
Good location
Beautiful hotel and nice staff