Utmärkt 8,4
baserat på 1119 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1119 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Jan-Olov från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 18 nätter i februari 2011
lEtt fantastiskt hotell med med stora möjligheter!
Stora rum med en fantastisk utsikt.
Vår vistelse hade varit underbar om vi sluppit att ständigt behöva ringa om slarvig städning,det fattades alltid någonting efter att städpersonal varit där.(Vatten,handdukar,tvål,etc) Ofta ett tråkigt bemötande i receptionen.
Recenserad 17 mars 2011

Caroline från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Underbart hotell
Jättefina rum, Bra frukost, Bra service, underbar utsikt över havet.
Bodde här i tre dagar. Det var jättefina rum och mycket fräsch toalett/badrum. Frukostbuffen var bra och det var en underbar utsikt vid frukosten. Bra pool,men inte så många solstolar. Det tog ca 10 minuter till stranden och det är en ganska brant backe upp till hotellet. Bra mat på hotellet,men lite dyr.
Recenserad 15 februari 2011

Jan-Erik från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Vackert hotell med underbar utsikt
Underbara rum
fantastikt fina rum med stor balkong med underbar utsikt. vet inte om dt var en tillfällighet mem våra 2 nätter var det en hel del strul. det började när vi kom med att det var överbokat så vi fick ett annat rum, de kompenseade oss med 2 middagar vilket vi acepterade. sedan var minbaren tom vilket de lovade att åtgärda kort efter vår ankomst, det fyldes blev ej utfört under vår vistelse. vidare blev rummet ej städat, inga nya handdukar, toapapper samt vatten trots påminelse ! ansvarig lyssnade på våra problem vid utcheckningen och tog åt sig av kritiken. saknade shuffel till stranden.
Recenserad 07 februari 2011

Mattias från Sverige
Reste med partner
Deluxe med utsikt mot trädgården
Bodde i 5 nätter i december 2010
Exclusivt, stora fina rum, samtliga med havsutsikt
Lungt, privat, exlusivt, prisvärt, rent, bekvämt
Litet sortiment vid frukosbuffen
tredje vistelsen vid detta hotel. mycket bra och prisvärt. lungt och skönt med bra läge nära kata beach. passar nog inte barnfamiljer och funktionshindrade. mycket trappor och olika nivåer och brant backe upp till hotellet.
Recenserad 20 december 2010

Patrik från Sverige
Reste med partner
Deluxe med utsikt mot trädgården
Bodde en natt i mars 2010
Vackert
Hotellet är fräsht,rent och har bra service. Stor dusch med fin utsikt.
Fanns inga lediga el-uttag för laddning. Minibaren var sjkut dyr. En bit till stranden.
Hotellet var mycket fint, högt beläget med en jättefin utsikt. Det var dock en liten bit med en mycket jobbig backe ner till standen. 100 Baht för en enkel taxi till stranden tycke jag var dyrt. Duschen i rummet var en av de största jag sett. Dock kan tyckas om man ska ha havsutsikt, så ska man nog kunna se havet. Inte ha en trädegård och stor palm ivägen. I övrigt var det en helt okej upplevelse att bo där.
Recenserad 13 mars 2010

ian från Australien
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
GREAT HOTEL WITH HUGE ROOMS AND DELIGHTFUL VIEWS
THIRD VISIT AND STILL ENJOY THE HOTEL
Recenserad 29 augusti 2016

Vincent från Kina
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i september 2013
Fantastic stay
I had free upgrade. See view with very big room. Very good service from the staff.
Recenserad 15 augusti 2016

joseph från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
spent holiday
very nice stay love it......
Recenserad 12 augusti 2016

Minesh från Storbritannien
Reste med partner
Svit med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Poor Service
Very poor communications / rooms full of dampness smell and staffs attitude towards looking after guest is very poor. ( Restaurant Sector ) Also do not have basic whisky like Black Label / Red label etc Would not visit again
Recenserad 25 juli 2016

Gil från USA
Familj med äldre barn
Deluxe med utsikt mot trädgården
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Beach vacation
R
Recenserad 17 juli 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: