arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,3
baserat på 125 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Brabaserat på 125 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,8
  • Faciliteter 5,6
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,6

Emil B.
Sverige
19 mars 2013
Centralt och när stranden!
Det nära läget till både stranden och centrum

mats O.
Sverige
17 mars 2013
Centralt, strandläge och lugnt och skönt
Strandläge, centralt lugnet
Bra bemötande, lugnt läge i slutet av stranden (södra delen av stranden). Väldigt centralt läge vid shoppinggatan, ändå väldigt lugnt och skönt läge. Ingen störande trafik eller kvällshålligång.Härlig havsutsikt. Rummen är dock inte så stora. Kan nog precis få plats med en extrasäng. Rent men ganska enkel standard. Litet hotell med helt ok frukost.

Birgitta N.
Sverige
09 mars 2013
Utmärkt läge vid stranden
Trevlig personal, prisvärt.
Hotellet var väl ingen lyx men det var mycket prisvärt. Närheten till stranden och restauranger var mycket bra. Personalen var trevlig. Skulle bo på detta hotellet igen.

Ing-Marie B.
Sverige
13 februari 2013
Utmärkt Läge
Läget direkt på stranden.
direkt på stranden trevlig personal stora rum mot havet. nära shopping och många matställen. små thairest el större med internationell mat.

susanne G.
Sverige
28 januari 2013
familjärt hotell
läget på stranden, lugnet
Ett riktigt mysigt litet hotell direkt på stranden och vid den lilla by gatan med restauranger,20 min in till patong med en tuck-tuck för den som vill ha mer party.Kommer med all sannolikhet tillbaka till kamala och detta hotell så snart som möjligt.

Jacob R.
Sverige
25 januari 2013
Utmärkt läge vid stranden.
Närheten till stranden, trevlig och hjälpsam personal.
Ok boende vid stranden. Tror alla rum har havsutsikt. Trevlig och hjälpsam personal.

SvenEric B.
Sverige
16 januari 2013
Strandnära hotel i södra änden
Strandnära hotel vid södra änden av beachen som är lugn
trevligt hotel vid den svenska restaurangen Mama Mia i södra änden av stranden som är betydligt lugnare än den norra sidan där vattensporter finns av alla de slag. Om man vill åker man till Phatong på ca 20 min och kommer in i den fullkomliga kaoset av turistfällor. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotel.

Sten K.
Sverige
02 augusti 2012
Härligt och familjärt
Läget vid stranden
här var det riktigt härligt att bo. att sova till ljudet av vågorna som rullar in mot stranden, vilken lyx. ett stort fönster med insektsnät att skuta för gjorde att jag valde stänga av ac:n och sova utan maskiner som brummade hela natten. att hotellet är så litet gav en familjär känsla, på ett positivt sätt. personalen mycket trevlig och tillmötesgående, flexibel. att det trådlösanätverket inte funkade var lite synd, men det gick att köpa ett 7-dagars pass lokalt i byn för ca 40:- så det gjorde inte så mycket.

Brandi B.
USA
09 juli 2016
Good deal but could be cleaner
The trash on the beach outside the hotel smelled really bad and the scent carried into the restaurant. The staff was very nice and helpful.

Nanda M.
Nya Zeeland
13 juni 2016
Awesome!
Loved the big room full beach front view of ocean, comfy big bed, Jong on the reception desk is a wonderful woman always happy and helpful and the food downstairs was yummy. thank you!