Mycket bra 7,4
baserat på 127 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 127 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 5,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Emil från Sverige
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Centralt och när stranden!
Det nära läget till både stranden och centrum
Recenserad 19 mars 2013

mats från Sverige
Familj med äldre barn
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i mars 2013
Centralt, strandläge och lugnt och skönt
Strandläge, centralt lugnet
Bra bemötande, lugnt läge i slutet av stranden (södra delen av stranden). Väldigt centralt läge vid shoppinggatan, ändå väldigt lugnt och skönt läge. Ingen störande trafik eller kvällshålligång.Härlig havsutsikt. Rummen är dock inte så stora. Kan nog precis få plats med en extrasäng. Rent men ganska enkel standard. Litet hotell med helt ok frukost.
Recenserad 17 mars 2013

Birgitta från Sverige
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i februari 2013
Utmärkt läge vid stranden
Trevlig personal, prisvärt.
Hotellet var väl ingen lyx men det var mycket prisvärt. Närheten till stranden och restauranger var mycket bra. Personalen var trevlig. Skulle bo på detta hotellet igen.
Recenserad 09 mars 2013

Ing-Marie från Sverige
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 7 nätter i januari 2013
Utmärkt Läge
Läget direkt på stranden.
direkt på stranden trevlig personal stora rum mot havet. nära shopping och många matställen. små thairest el större med internationell mat.
Recenserad 13 februari 2013

susanne från Sverige
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 5 nätter i januari 2013
familjärt hotell
läget på stranden, lugnet
Ett riktigt mysigt litet hotell direkt på stranden och vid den lilla by gatan med restauranger,20 min in till patong med en tuck-tuck för den som vill ha mer party.Kommer med all sannolikhet tillbaka till kamala och detta hotell så snart som möjligt.
Recenserad 28 januari 2013

Jacob från Sverige
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Utmärkt läge vid stranden.
Närheten till stranden, trevlig och hjälpsam personal.
Ok boende vid stranden. Tror alla rum har havsutsikt. Trevlig och hjälpsam personal.
Recenserad 25 januari 2013

SvenEric från Sverige
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 6 nätter i december 2012
Strandnära hotel i södra änden
Strandnära hotel vid södra änden av beachen som är lugn
trevligt hotel vid den svenska restaurangen Mama Mia i södra änden av stranden som är betydligt lugnare än den norra sidan där vattensporter finns av alla de slag. Om man vill åker man till Phatong på ca 20 min och kommer in i den fullkomliga kaoset av turistfällor. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotel.
Recenserad 16 januari 2013

Sten från Sverige
Ensamresenär
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde i 4 nätter i juli 2012
Härligt och familjärt
Läget vid stranden
här var det riktigt härligt att bo. att sova till ljudet av vågorna som rullar in mot stranden, vilken lyx. ett stort fönster med insektsnät att skuta för gjorde att jag valde stänga av ac:n och sova utan maskiner som brummade hela natten. att hotellet är så litet gav en familjär känsla, på ett positivt sätt. personalen mycket trevlig och tillmötesgående, flexibel. att det trådlösanätverket inte funkade var lite synd, men det gick att köpa ett 7-dagars pass lokalt i byn för ca 40:- så det gjorde inte så mycket.
Recenserad 02 augusti 2012

Jayne från Storbritannien
Reste med partner
Superior med havsutsikt - Dubbel eller 2 enkelsängar
Bodde en natt i augusti 2016
Sweet hotel but hard to find
Great one night stay
Recenserad 21 augusti 2016

Yu från Kina
Reste med partner
Superior Dubbel- eller Tvåbäddsrum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Quiet place
this hotel is very quiet and very close to beach,which is very fantastic and also it is very convenient for going to Fantanse.But the breakfast is not very delicious and you can not find a good restaurant near here.
Recenserad 01 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: