Mycket bra 7,9
baserat på 146 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 146 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Lena från Sverige
Reste med partner
Standard Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 6 nätter i januari 2013
Mindre hotell med utmärkt läge
Läge, pris, frukost
Litet hotell med bra avstånd till stranden. Vi hade bokat standardrum mot baksidan och man hade ingen utsikt, bara nästa tak. Man kunde inte ha fönstret öppet för det luktade matos hela tiden. Ändå helt OK med tanke på priset. Till frukost fick man välja hur mycket som helst från menyn. Vi hade problem med vattnet i ett par dagar men efter klagomål skickades reparatören efter, sen var det inga problem. Fanns ingen safetybox på rummen.
Recenserad 07 februari 2013

Johan från Sverige
Reste med partner
Luxury-rum sjöutsikt
Bodde i 14 nätter i januari 2013
Trevligt hotell men ingen fin utsikt
Restaurang med bra frukost
Trevligt hotell med bra personal. Dock är den utlovade sea view obefintlig. Bra air condtion som höll bra temperatur.
Recenserad 04 februari 2013

Anette från Sverige
Reste med partner
Standard Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i december 2012
Trevligt, litet hotell
Rent och snyggt
Vi var där i 5 dagar. Lite hårda sängar men fick en extra madrass. Hotellet var rent och snyggt. Lite över 1 km till stranden men några gånger om dagen går det buss från hotellet till stranden.
Recenserad 29 januari 2013

peter från Sverige
Reste med partner
Standard Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2012
bra läge
Bra läge, nära stranden,.
Rummet var så där....smutsigt fönster mot bakgården, ingen balkong. Kackerlackor på rummet. Nej tyvärr kan vi inte rekommendera detta boende, det var inte ens billigt.
Recenserad 29 januari 2013

Rolf från Sverige
Familj med småbarn
Luxury-rum sjöutsikt
Bodde en natt i september 2012
Fint litet hotell nära stranden
Rummet
Hotellet var väldigt litet men ändå mysigt, vi bodde näst längst upp i ett av dom större rummen. I dom stora rummen var det väldigt gott om plats, men havsutsikt som det lovades fanns inte på hotellet då det är igenväxt mellan hav och hotell...liten besvikelse, negativt också var att man nästan kunde ta på kraftledningen som fanns precis utanför balkongen. Frukosten va bra, dock ingen buffé.
Recenserad 27 september 2012

Ann från Sverige
Reste med partner
Standard Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 7 nätter i februari 2012
Bra läge och trevlig personal
Läget och lugnet
Hotellet har ett bra läge nära beachen. Hotellets restaurang har god och vällagad mat. Frukost för ett värde av 200 Bath får du välja från en frukostmeny. Kaffe/te och flaskvatten på rummet fylls på varje dag.
Recenserad 20 februari 2012

Alan från Kanada
Reste med partner
Standard Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Clean sheets, helpful staff but noisy.
It was the second time I visited this friendly Inn. Expect to have all the basics. Pros: Despite I arrived in the early morning, 2am, the staff managed to get us checked in and got me a free upgrade for the rest of my stay. Great breakfast, which is included, They always made it fresh for the tenants. Cons: It is busier than the last time I came by in Dec 2015. There are some constructions going on up north down the road and new hotels are on operations. As there is only one small road, like any other less developed areas without group tourists, that leads to the problem of noises: there are trucks, coaches and taxis run right in front of the Inn i.e. The balcony. Not only did it let us eat dust but also the noises of machines, shouting , etc. disrupted the area. Unfortunately, groups tourists of Korean and Russians have invaded in the area. Be prepared to lose the tranquility and peace. I would definitely recommend this hotel for its friendly staff, free wifi and surperb breakfast. Just the area itself is not as quiet as it used to be and it will only go worse in the near future. I
Recenserad 30 juli 2016

James från USA
Ensamresenär
Luxury-rum sjöutsikt
Bodde i 5 nätter i april 2016
Great Value, Great Location
I found the Surin Bay Inn quite nice to stay at and a great value. I think of this as a B & B, not necessarily a full blown hotel, you actually check in at the bar and walk through the restaurant to get to the stairs leading to the room. There is free wi-fi and a computer station downstairs for guest use. The rooms are spacious, clean and very functional. Some things show a little wear and tear but overall very acceptable. I eat out most of the time but the food I had at the restaurant (Thai/Western) was very good. I don't eat western food when I'm in Thailand, local food is way better, and the Thai dishes I had were great. The owner is very nice and social and the staff was awesome. I would definitely recommend to friends or family. I will stay here again. Sure there is no gym or pool, but who cares. You are right on top of the beach, and a good one. I had friends staying at a much more expensive hotel down the road and I can honestly say the 3x cost was not worth it, in my humble opinion. I'll definitely book a room here next year when I go back.
Recenserad 20 april 2016

Yee från Kina
Reste med partner
Standard Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Good location n clean
Location n worth money
Recenserad 05 januari 2016

NORZIHAN från Malaysia
Reste med partner
Luxury-rum sjöutsikt
Bodde i 2 nätter i november 2014
very noise, construction in front hotel
big room, near beach, friendly staff
my stay at surin inn is not very pleasant. there is construction in front of the hotel and it is very noisy. the room is big but it is dusty. there is balcony but i don't feel like open the sliding door because the table and chair is dusty and very noise surrounding. my room should be deluxe sea view but you can't even view the sea since it is quite far from the hotel. you can only see the electric cable and empty field. You can order anything from their restaurant menu for breakfast because there is no breakfast buffet. I didn't order anything since it is non halal. I just bought cereal and instant noodles from the 24hr mini mart near the hotel.
Recenserad 22 oktober 2015


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: