Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 4032 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4032 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,4

Ove E. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i december 2012
Bra läge för de två Kata-stränderna
Läget (nära men ändå avskilt från Katas puls, trafik etc)
Mycket betong, glas och metall ger ett naket intryck. Men man bor in sig. Det fungerar. Vänlig och hjälpsam personal i receptionen. Mångfald pooler utan trängsel. Beacherna lockar mera. Något lyhört mellan rummen och främst mot korridoren.
Recenserad 05 januari 2013

Ira K. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i december 2012
Bra läge med rymliga rum
Stilren design allt är i betong
Hotellet ligger nära stranden ca 5-7 min bra läge , lugn stad.
Recenserad 21 december 2012

Monica F. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 9 nätter i november 2012
Fina rum
sköna sängar
Helt OK hotell nära till kata beach och en hel del bra restauranger! lite drygt att gå i backarna upp till rummet men väl där så var det skönt med poolaccess(dock kallt i poolvattnet) synd på så dåligt internet - de lovade 10mbt/s när vi bokade men det var segt NÄR det funkade tyvärr ingen minibar som fylldes på förutom 1st cola och en morotsjuice/dag och det ingick visserligen... kanske inte att rekomendera för äldre med ryggproblem men annars ett bra hotell!
Recenserad 25 november 2012

Carl O. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Lyxigt hotell men snorkig personal
Fina rum, bra utsikt om man har sea view, många pooler, bra frukostbuffé
Vi fick ett rum helt utan utsikt men med "Pool Access" högst upp i backen som för övrigt är mycket brant och ansträngande för den som inte har bra kondition. För oss var det dock bara ett plus med gratis motion, men andra kan uppleva detta som mycket besvärande. Vi hade problem med AC som brummade i vårt rum och fick jobba hårt mot den snorkiga personalen för att få byta till ett annat rum. Hotellfrukosten var jättebra.
Recenserad 02 augusti 2012

Rickard B. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i maj 2012
Utmärkt utsikt över hav och strand
Utsikten, känslan av nybygge och lyx. Bra frukost, bra utval.
Första intrycket när man kommer dit är häpnadsväckande. En väldigt fräsch reception med store fönster och en fin matsal där den goda frukostbuffén serverades. Poolområdet känns verkligen unikt, byggt i etapper med flera olika våningar för så att alla kan komma snabbt och enkelt till en pool. Vi bodde i rummen med jacuzzi på balkongen, perfekt på eftermiddagen/kvällen när solen lyste på oss. Intrycken av rummet är också häpnandsväckande, känns verkligen påkostad med hög standard. Bra duschar med bra tryck. Stora sängar, även om man skulle sova i enkelsängen. Väldigt sköna! Rekommenderar starkt detta hotell
Recenserad 07 juli 2012

lina J. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i maj 2012
Fint hotell med stora rum
Trevlig personal, bra utsikt på alla rum, härlig pool
super nöjd med detta hotell, trevlig personal och många möjligheter... fritt internet, både wifi och hotellets egna datorer. möjighet att hyra dvd filmer.
Recenserad 23 maj 2012

Mehrdad F. från Schweiz
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i maj 2012
Relax a bon prix
la piscine
la qualité prix est trés correct, l'endroit idéal pour reposer
Recenserad 11 maj 2012

Joel R. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i april 2012
Fint poolområde
Poolområdet!
Rent och fräscht, helt okej frukost.. riktigt fint poolområde!
Recenserad 10 maj 2012

David S. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 10 nätter i april 2012
Superfint rum och hotell. Med bra läge till allt
Rummet, Poolen, Renligheten
Fint och frächt hotell. Bra läge till stranden, restauranger och dylikt. Stora rum och väldigt fint designat med stor dusch och badkar. Skön säng och gratis minibar. Även mycket extra i rummet såsom badtofflor, utomhus tofflor, toalettartiklar och badrock. Är man ute efter att slappna av och bara njuta av vädret och maten så är detta kanon. Ända nackdelen är att om man vill ha fest så får man ta tuktuk eller taxi till patong och detta kostar 400bath enkelresa. Och denna backen som alla skriver om går att undvika om man svänger in till vänster precis framför och går in vid moppeparkeringen där finns det trappor
Recenserad 06 maj 2012

Daniel O. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i mars 2012
Fantastiskt men beläget i lutning
Service, utsikt, natur, läge
Kanon fint modernt design hotell. Bra service, bra läge, fint poolområde samt trädgård. Stor balkong med utsikt över poolen samt en del av havet. Kanon nöjd över mitt val, det enda som talar som en nackdel är backarna upp till hotellet, vi bodde högst upp och man drogs sig faktiskt lite för att snabbt gå upp och hämta något på rummet. Så ogillar man att gå i lutning borde man kanske överväga annat. Annars ett kanon fint hotell jag gärna rekommenderar!
Recenserad 04 april 2012