Utmärkt 8,1
baserat på 3085 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3085 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Siew från Malaysia
Gruppresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Not clean
Breakfast is good
Recenserad 15 december 2015

HUANYING från Kina
Familj med äldre barn
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i november 2015
Good
Breakfast is good, staffs are kind
It is good, staffs are kind and they can speak chinese as well, breakfast is good.
Recenserad 05 december 2015

Vacharit från Thailand
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i november 2015
Good affordable accommodation
staff, location and room are awesome for the price
Very good over all
Recenserad 24 november 2015

zheng från Kina
Reste med partner
Deluxe Dubbel
Bodde en natt i april 2015
Not so good
-
Wifi not stable Service not good Good luck guys
Recenserad 20 april 2015

xi från Kina
Reste med partner
Deluxe Dubbel
Bodde i 4 nätter i april 2015
phuket hotel
Safe clean kindly
Recenserad 19 april 2015

KAREN från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i april 2015
good location but staff not friendly at all.
good location, cheap
good location, valuable for price but staff can be more friendly. the hygiene not up to standard, bedsheet with dirty mark.
Recenserad 08 april 2015

Jitaditya från Indien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i december 2014
Nice Hotel
Location, Food & Staff.
We checked in on 30th Dec 2014 and stayed for 2 nights. Overall the hotel rooms are spacious and the food was excellent. Its close to Patong beach, just 10 mins walking distance.
Recenserad 15 januari 2015

chuan från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i december 2014
terrible staff, lousy internet connection.
Terrible staff, no smile and lousy wifi connection. We were unable to connect to the wifi almost every night and even day time its just a very weak signal in our room. quite a bit of walk to the famous night life street Bangla Road. I would never go back to the hotel.
Recenserad 07 januari 2015

Udomlux från Thailand
Reste med partner
Premium Thai
Bodde i 3 nätter i december 2014
Good hotel and nice staff
Staff Breakfast and Clean
Very good and kindly staff,taste of breakfast is excellent Only one thing is not good enough is no parking for car
Recenserad 30 december 2014

Lee från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i december 2014
Siralanna
Cheap
Far from beach. Staff not very friendly. Breakfast was okay.
Recenserad 22 december 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: