Bra 7,3
baserat på 466 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 466 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 6,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Daniel från Sverige
Par
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2012
Trevliga rum med havsutsikt på samtliga rum
Rummen poolen utsikten
Bra rum med härlig utsikt. Poolen var jättebra. Trevlig personal. Negativt var hotellets läge. Men personalen ordnar med transfer till och från stranden. Ett tips är att hyra en moped.
Recenserad 18 mars 2012

Goran från Sverige
Par
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 7 nätter i mars 2012
Utmärkt hotell
Allt var bra med hotellet utsikten personalen m.m
Hotellet var utmärkt fin pool rent och snyggt trivsamt. Lite långt till havet,men gratis bussen fram och tillbaka var bra.
Recenserad 15 mars 2012

Ewa från Sverige
Grupp
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i februari 2012
Upplev solnedgången här
Värt fler stjärnor
Positivt överraskade över personalens sevice och hjälpsamhet. Rent och snyggt och en underbar utsikt över havet från mitt rum. Poolen i omedelbar närhet för morgon eller kvällsdopp. Stor frukost buffe´som innehöll "allt" Nackdel att hotellet låg mellan Pattong och Karon.För långt och riskabelt att promenera in till Karon. Likaså att ta sig över den starkt trafikerade vägen då restaurant och reception låg på andra sidan.
Recenserad 05 mars 2012

Rebecka från Sverige
Par
Villa Superior med havsutsikt
Bodde en natt i januari 2012
Fin Utsikt och fräsha rum
Mysigt hotell med fin utsikt, helt fantastisk pool
vi bodde här endast en natt på genom resa i phuket. mycket hjälpsam personal dock rätt dålig på engelska. fina fräsha rum, underbar utsikt från balkongen. kan varmt rekommendera.
Recenserad 28 januari 2012

Edward från USA
Par
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 6 nätter i september 2016
Location to far from Karon and Patong. Restaurants on location over priced.
Be careful what you eat from the room. We were tricked and has to pay 400 Thai Baht for soup we ate during our stay. Use the Internet to book excursions around Phuket. The hotel charges double the price.
Recenserad 12 september 2016

Maria från Ryssland
Par
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i september 2016
Normal
The hotel is nice, clean and beautiful. Located is no good, rooms are across the road, to the Karon beach is about 5 minutes on the bike and about 10 minutes to the Patong beach.
Recenserad 11 september 2016

PITCHAPORN från Thailand
Familj med äldre barn
Villa Superior med havsutsikt
Bodde en natt i september 2016
Good view
Good view and nice atmosphere
Recenserad 05 september 2016

Riad från Egypten
Familj med äldre barn
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Disappointment
Lak of cleaning , Lak of maintainable for some facilities and miss behaviour of some staff at front desk.Need corrections and improvement.
Recenserad 14 augusti 2016

Riad från Egypten
Familj med äldre barn
Villa Superior med havsutsikt
Bodde en natt i augusti 2016
Disappointment
Lak of cleanliness ,lak of maintenance for existing facilities , misbehavement of some of front desk staff
Recenserad 13 augusti 2016

Muhammad från Singapore
Par
Villa Superior med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Secret cliff
Love the location. Everytime i come to phuket would come here. This time i brought my wife along. Nature escape. Away from busy city life and noisy environment. 10 mins bike ride to patong. 18mins ride to shooting range. 30 mins ride to big buddha. Can rent motorbike from reception counter at 300bht. Petrol bottles can be bought along on the way to patong at 30bht/bottle. 4 bottles full tank. Simple breakfast though but the senary view is awesome. Bird's eye view i must say. Top of a cliff what do u expect. The staffs were helpful and friendly. Rooms are simple and clean. Towels changed daily. Room cleaned daily. Seaview room balcony can really see the sea. Depends on the room some are blocked by trees.. Swimming pool on average. Worth the stay.. Sincere write up from me to you. Enjoy your stay. Like how i did.
Recenserad 31 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: