arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100

Mycket bra 7,8
baserat på 2294 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2294 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,5
Verifierade omdömen

Thomas E.
Sverige
09 januari 2012
Högtbeläget hotell med bra rum
Bra frukost, Bra personal
Högt beläget hotel med fin havssutsikt. Måste åka taxi till badstrand. Gratis WIfi,samt gratis datorer beläget under restaurangen. Inget hotell för småbarn, branta trappor till rummen.

Elin L.
Sverige
07 januari 2012
Fint men "off"
Utsikten och poolen
vi fick ett helt annat sorts rum än vad vi betalat för. det finns många sådana rum som inte ens finns med på hemsidan eller agoda, som hotellet ändå säljer som superior garden view. ingen telefon, ingen minibar - det kändes som att det inte var färdigbyggt. dessutom var vi tvungna att hela tiden gå över den tungt trafikerade vägen för att komma till själva hotellområdet. när vi väl fått byta rum så blev det jättebra. det är väldigt lugnt område, det finns ingen affär eller så i närheten. så vill man ha det lugnt och sitta och titta varandra i ögonen så är detta rätt ställe. poolen är liten men underbar med utsikt över havet.

peter B.
Finland
04 januari 2012
FIN POOL MEN SLITNA RUM.
poolen var faktiskt det enda vi gillade å att det var lugnare än på patong.
tänkte att det skulle bli sköönt med lite lugnare över julen å det blev det ju.att gå till å från rummet till restaurangen eller poolen var ju inte precis smärtfritt.höga backar å brant ti gå.passar för 20 åringar med bra kondis,inte för oss.hur klarar sig hanikappade?rummena slitna å ingen seawiew precis.inget jag rekomenderar precis.

Hans A.
Sverige
03 januari 2012
Bra läge med fräscha rum
Fint läge, nya och fräscha rum, städningen och utsikten.
Fint hotell med ljuvlig utsikt som dock hade några sämre delar också. Frukosten var okej, inte mer. Maten överlag var okej men dyr och när man fick den så var den ofta kall, om man fick vad man hade beställt vilket man inte alltid fick. Läget är bra, mitt i mellan Patong och Karon och är lugnt och bra. Dock inget gångavstånd till stranden utan det är tuk tuk som gäller eller hotellets transport. Sedan så hade vi beställt hämtning från flygplatsen när vi landade i Phuket. Denna dök ej upp och hotellet skylde på Agoda och att de ej vidarebefordrat beställningen.

ann-christine B.
Sverige
22 november 2011
det är dålig att inte ha gratis wifi på rummet
havsutsikten
om man är av normal längd som det flesta europeer, så kan man inte ha så låga möbler på balkongen, obekväma , och det ska vara lite mer avskilt mellan balkongerna.

Dovile S.
Litauen
16 april 2011
Underbar utsikt
Otroligt vackert i hotellets område
Helt underbar utsikt, mycket vackert i hotellets område. Lungt och skönt. Vi hade stort rum med balkong med utsikt mot havet och gården. Bra restaurang och frukost. Hotellet ligger några kilometer från Karon beach. De har gratis transport till Karon eller Patong varje dag. Annars är det ganska dyrt att åka tuk tuk eller taxi varje gång. Dyr Internet om man vill ha det i rummet.

ulrika H.
Sverige
23 februari 2011
Underbar utsikt och fina rum
Läget är helt enormt med en underbar utsikt , poolen är helt ok , rummet " de luxe" är lika fint som på internet bilden
Vi är helt nöjda med vår vistelse , personalen är toppen , ja allt är bra . Skulle inte rekomendera detta hotell till barn familjer mer till par , äldre - alla som vill ha det lugnt och skönt. Poolen var jätte fin - hade fått lite högre betyg om det inte fanns barn som gjorde " bomben" när man ville relaxa. Hotellet ligger 5 minuter med BIL till karon beach - vi trodde att det var 5 min att gå. Men det gjorde inget utan snarare tvärtom. Boka dig här om du vill ha lite lyx , god service samt ha det lugnt och skönt

Andreas H.
Sverige
15 februari 2011
Bra hotell
Trevligt läge,
trevligt hotell med fin utsikt över karon beach. hotellområdet ligger i en sluttning varför personer med dålig kondition kan tycka att trapporna till och från vissa rum är jobbiga. uppgift om 5 minuter till karon och patong beach från hotellets egen hemsida är med taxi. någon gångväg till/från hotellet finns inte, så till vida du inte har några problem att gå längs en starkt trafikerad väg. gratis internet via en av hotellets datorer finns i receptionen. ingen wifi.

Beatrice M.
Sverige
19 januari 2011
Mysigt hotell med bra frukost!
Fina och fräcka rum och bra personal, mycket tillmötesgå gående. Rekommenderas.
Ligger en bit från stranden.
Vacker utsikt mot havet.OCh ett mycket lugnt och harmoniskt hotell.

sandra N.
Sverige
19 december 2010
Underbar utsikt
Trevliga och fräscha rum, bra städning. Underbar utsikt över havet från vår balkong. Vackert beläget på klipporna, grönskande trädgård.
Ligger inte i anslutning till stranden utan man måste ta shutteln, gratis, från hotellet till KamalaBeach eller Patong.
Utmärkt boende och vackert poolområde men önskar att de låg närmare stranden.