Mycket bra 7,8
baserat på 2332 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2333 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

TEO från Malaysia
Gruppresenär
Deluxe Familjerum
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Great big rooms
peace & quiet
The rooms is very big with evrything you need . But its very hard ti get around as its kinda really out of the way ... so you gotto get everthing you need b4 going bk to the hotel . Breakfast is only average .. can be improve on ....
Recenserad 08 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

SIAO från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Nice Scenery
sea view swimming pool
Easy to book. Very comfortable stay and like the swimming pool sea view very much
Recenserad 08 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Lloyd från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2012
great view
great view
the old room is not nice, the entrance is dirty & dark. but the new one is OK. a bit far to the nearest beach.
Recenserad 06 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Lloyd från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2012
great view
great view
the old room is not nice, the entrance is dirty. but the new room is OK. a bit far from the nearest beach.
Recenserad 06 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

michael från Australien
Ensamresenär
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2012
Lovely hotel with great views
not good if you don't have a scooter or some form of transport
This is one of my favourite hotels. I have stayed here 3 times now. It is great value for money. There are little things that are wrong with the place so if you are very fussy maybe it is not for you. But the rooms are nice, the views wonderful and the value making it a great stay. Little things like the phone did not work in the room and the phone number on printed material was wrong when i tried to call from the room on my mobile. When i drew to the hotel's attention they made no attempt to fix my room phone. Despite this i really like this place and always stay here when i am in phuket
Recenserad 03 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Seng från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i juli 2012
Friendly services
Ocean view
Well, overall is quite ok. Friendly services but some of the staff do not know how to speak english, hard to communicate. Swimming pool too small not nice to swim. Nice hotel to relax. The deluxe ocean room is so awesome. A lot of stairs to walk, exercise a lot. Haha.
Recenserad 02 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Ali från Sverige
Reste med partner
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde i 5 nätter i juli 2012
Lovely situated hotel
Very nice apartment with great nature and seaview.
Perfect for a romantic trip. Good swimmingpool. Clean room and calm environment. We will certainly be back !
Recenserad 26 juli 2012
Tycker du omdömet är användbart?

LAM från Hongkong
Ensamresenär
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2012
good view and peace silent for leisure
good location peace and silent
good location peace and silent and staff are polite. rent a car and access there easily and very convenience and close to the city just 10 mins by car
Recenserad 21 juli 2012
Tycker du omdömet är användbart?

zhang från
Ensamresenär
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Lovely hotel
ocen view
the ocean view is really great but the services need improve and the breakfast was not good.
Recenserad 18 juli 2012
Tycker du omdömet är användbart?

zhang från
Ensamresenär
Deluxe Familjerum
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Lovely hotel
View
the ocean view is really great but the services need improve and the breakfast was not good.
Recenserad 18 juli 2012
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: