Utmärkt 8,1
baserat på 1894 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1894 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Jade från Australien
Grupp
Deluxe-svit med 1 sovrum
Bodde i 9 nätter i juni 2014
amazing stay
the view cleaness and freiendly
my stay was amazing , the only bad thing was the bed was hard. thats the only fault. everything else was perfect :)
Recenserad 24 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Wei från Singapore
Par
Deluxe-svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juni 2014
WOW
Clean Beautiful ROmantic
Initially i was a little skeptical about this resort. Worried that it wont be as pretty as how the photos were. But i was wrong. I was really glad that the resort turns out exactly like how the photos were! Very clean, the jacuzzi was just perfect! Anytime of the day we can soak ourselves into the jacuzzi. I think the cold water is just nice for such hot weathers! There was a hourly shuttle bus that fetches us from resort to juncelyon and patong beach! Saved us alot of tuktuk money!
Recenserad 21 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Shane från Irland
Par
Deluxe jacuzzi
Bodde i 4 nätter i juni 2014
Fabulous
Food Drink Staff
Splendid describes our stay, it was a pleasurable experience
Recenserad 20 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Vivian från Singapore
Familj med små barn
Deluxe-svit med 1 sovrum
Bodde i 4 nätter i juni 2014
Enjoyed, loves and room with jacuzzi
Quiet surrounding, great rooms & attentive staffs
Me and my kids enjoyed so much during our 5 days there. We loves the room so much, especially the big balcony with jacuzzi where we can dip and relax ourselves. Staffs are very attentive and friendly. We will definitely come back again :)
Recenserad 19 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Wai från Singapore
Par
Deluxe jacuzzi
Bodde i 3 nätter i maj 2014
Clean, Centrally located, good facility
Clean, Centrally located, good facility
The hotel room was very clean. Centrally located and love the free shuttle bus that goes to Juncelogyn and Paytong beach because it save us the transport money. The facility of the villas was also very good. They had gym, sauna, nice swimming pool. Love the surrounding as it's quiet and relaxation. Room come in Jucuzzi too =) Value for money for those who love nature and want a relaxation trip.
Recenserad 19 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ng från Singapore
Par
Deluxe-svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Very nice resort
Quiet, Attentive Staff, Cleanliness of Room
the resort is quiet, just nice for relaxing. The hotel is away from the Patong beach area. Shuttle bus service is also available.the room was clean and comfortable
Recenserad 18 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Misha från Storbritannien
Grupp
Deluxe jacuzzi
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Nice villas, quiet location
Good size rooms, jaccuzzi, quiet
Recenserad 16 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Yong från Singapore
Familj med äldre barn
Deluxe jacuzzi
Bodde i 3 nätter i juni 2014
overall is fine.
sightseeing, spa and price reasonable
It's a family trip during weekend. Fun and price reasonable.
Recenserad 16 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Mohd från Singapore
Par
Deluxe-svit med 1 sovrum
Bodde i 4 nätter i juni 2014
Fantastic Stay for Honeymoon
The friendly staff, the room condition and the amenities.
I had a splendid experience. The staff is very friendly. The room condition is superb.
Recenserad 15 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Korinn från Singapore
Grupp
Deluxerum med 2 sovrum och pooltillgång
Bodde i 4 nätter i juni 2014
Good
Location, environment and service
Recenserad 15 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: