Mycket bra 7,9
baserat på 1120 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1120 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Per från Sverige
Par
Bodde i 6 nätter i mars 2011
Fint hotel nära stranden
Läget, trevlig personal och fina rum.
Allt funkade klockrent. Personalen fixade till och med ett frukostpaket att ta med eftersom vi åkte tidigt.
Recenserad 17 mars 2011

Chris-Mikael från Sverige
Par
Safari deluxe
Bodde i 4 nätter i januari 2011
Utmärkt läge
Trevlig personal, frächa rum, perfekt utgångs punkt
Vi valde detta hotell för att vi ville ha närhet till shopping och kvälls livet. Det var ett perfekt läge på hotellet, trevlig personal och hjälpsam personal. Rummen var små, men helt okej. Det stod att man kunde störas av musik på natten, men det hade vi inga problem med alls. Skulle helt klart tänka mig att bo här igen om jag ska vara några nätter i Patong.
Recenserad 27 januari 2011

Isak från Sverige
Grupp
Safari deluxe
Bodde i 3 nätter i november 2010
Tjusigt hotell och trevlig personal
Bra standard, trevlig personal, läget, pool, wifi
renoveringarna, priset
Safari beach hotell är ett mycket fint och trevligt hotell men också ett relativt dyrt hotell. Visserligen får man en del valuta för pengarna då det ligger bra till för den som vill ha lite fart och fläkt samt har bra standard på rummen och en helt okej pool. Gratis wi-fi!
Recenserad 24 november 2010

Dan från Sverige
Grupp
Safari deluxe
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Bra läge intill Banglaroad
Centralt
Bra mellan klass hotel med trevlig personal, dock lågsäsong när vi var där,så det kan ju givetvis vara anorlunda vid högsäsong. Trevlig liten pool, och bara rakt övergatan till stranden.Frukost med kupong cafe intill med samma ägare. det är möjligt att frukosten är bättre under högsäsong. helt klart prisvärt.
Recenserad 04 november 2010

Paneer från Malaysia
Grupp
Safari deluxe
Bodde i 4 nätter i september 2016
na
Na
Recenserad 27 september 2016

Ashvin från Singapore
Grupp
Contemporary Thai Deluxe
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Great hotel with a good location
Located very near the main bangla street this hotel even has a great attached seafood restaurant! But give this location it does remain noisy till late!
Recenserad 19 september 2016

MOHD från Oman
Par
Contemporary Thai Deluxe
Bodde i 3 nätter i november 2015
Good hotel
Good hotel
Recenserad 18 september 2016

MOHD från Oman
Ensamresenär
Contemporary Thai Deluxe
Bodde i 3 nätter i november 2015
Good hotel
Good hotel
Recenserad 18 september 2016

Shaikh från Bangladesh
Par
Safari deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2016
Furniture needs burnishing. Many mosquitos by the balcony.
The garden adjacent to the hotel needs proper maintainence. Needs mosquito control.
Recenserad 15 september 2016

David från USA
Ensamresenär
Safari deluxe
Bodde en natt i september 2016
Needed a crib for the night after 6 hours on a motorcycle, mostly in the rain
Good placement, food and other amenities nearby. Yet the sound of Patong was not obnoxious either. Parking was adequate and room was comfortable.
Recenserad 12 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: