Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 1107 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1107 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,6

Per J. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i mars 2011
Fint hotel nära stranden
Läget, trevlig personal och fina rum.
Allt funkade klockrent. Personalen fixade till och med ett frukostpaket att ta med eftersom vi åkte tidigt.
Recenserad 17 mars 2011

Chris-Mikael H. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i januari 2011
Utmärkt läge
Trevlig personal, frächa rum, perfekt utgångs punkt
Vi valde detta hotell för att vi ville ha närhet till shopping och kvälls livet. Det var ett perfekt läge på hotellet, trevlig personal och hjälpsam personal. Rummen var små, men helt okej. Det stod att man kunde störas av musik på natten, men det hade vi inga problem med alls. Skulle helt klart tänka mig att bo här igen om jag ska vara några nätter i Patong.
Recenserad 27 januari 2011

Isak S. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i november 2010
Tjusigt hotell och trevlig personal
Bra standard, trevlig personal, läget, pool, wifi
renoveringarna, priset
Safari beach hotell är ett mycket fint och trevligt hotell men också ett relativt dyrt hotell. Visserligen får man en del valuta för pengarna då det ligger bra till för den som vill ha lite fart och fläkt samt har bra standard på rummen och en helt okej pool. Gratis wi-fi!
Recenserad 24 november 2010

Dan O. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Bra läge intill Banglaroad
Centralt
Bra mellan klass hotel med trevlig personal, dock lågsäsong när vi var där,så det kan ju givetvis vara anorlunda vid högsäsong. Trevlig liten pool, och bara rakt övergatan till stranden.Frukost med kupong cafe intill med samma ägare. det är möjligt att frukosten är bättre under högsäsong. helt klart prisvärt.
Recenserad 04 november 2010

david M. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good value ,handy spot
Was warned about the noise from Bangla rd and it is quite loud at night,as is the old style air con unit on the ceiling. Otherwise everything else was great. Nice deep pool and also close to the beach.
Recenserad 05 augusti 2016

alex S. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i juli 2016
very noisy till 3am at least..as is near blanga st.
very noisy till 3am at least..as is near blanga st.
Recenserad 02 augusti 2016

Gaetano G. från Indien
Ensamresenär
Bodde en natt i juli 2016
Great location
Nice
Recenserad 27 juli 2016

Tan K. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
At the heart of phuket! But you must be able to take the noise.
The stay is considered worth for money as the charge is reasonable. But it is getting rundown and a new coat of paint and some renovation will do it good. Breakfast is acceptable but more choices will be appreciated. The greenery decoration is a bonus. Due to the close proximity to the famous blanga Street, the music blast at night is inevitable.
Recenserad 24 juli 2016

Ong L. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Convenient location
As it was so conveniently located to Bangla Street. It was a little noisy at night from the blasting speakers from the clubs
Recenserad 24 juli 2016

Django R. från Schweiz
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Good location, very good restaurant
The rooms are a bit old, but still all clean and good. The pool is smaller than it looks on the photos. You can hear bangla at night a bit, but didn't really disturb me
Recenserad 24 juli 2016