Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,2
baserat på 2104 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2104 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Carl O.
Sverige
02 augusti 2012
Fint hotell nära stranden, mycket trevlig personal
Fina rum, mycket fin strand, bra frukost
Hotellet var i gott skick med helt ok sängar. Enskilda små hus i två våningar med fyra rum i varje. Ordentlig frukostbuffé. Lyxigt poolområde. Prisnivån är betydligt högre på ön Ko Racha Yai än motsvarande i Phuket.

ulf G.
Sverige
29 april 2012
Mysig ö med corallsand
Vi bodde i hotelldelen i ett poolside rum. Rummet var stort och fint.Fin pool utanför.Fin palmpark och nära till havet.
vi bodde här 4 nätter och vi trivdes jätte bra.mysigt att äta frukost vid stranden i korgstolar och titta på den fina stranden och glittrande havet.sitta barfota i corallsanden. lungt och skönt inga båtar och bilar som störde. tyvärr sjunker vattnet undan på eftermiddagen och då blir det svårt att bada. priserna på restaurangen var för höga men då kan man gå till små restauranger som ligger en liten bit därifrån.god mat och bra priser.ta med ficklampa för det blir kolmörkt kl 19 och det var lite dåligt med gatubelysning om man går iväg och äter på kvällen.

Mats N.
Sverige
26 april 2012
Kanonhotell med bra resturang och strand
Lugnet, maten och stranden
Hit ska man åka om man vill koppla av några dagar. Lungnet på stranden och hotellet i övrigt gör att man varvar ner så fort man sätter foten på den fina sandstranden. Maten var väldigt bra om än lite dyrare än övriga Thailand. Här finns dessutom möjlighet till fin snorkling direkt fån stranden. Kolla dock turlistan för båttrafiken om du inte vill ta en longtail.

LEIF M.
Sverige
06 mars 2012
Bra hotell med utmärkt service.
Rena och fräscha bungalows.
härligt läge vid lugn strand. rent och fräscht. fantastisk utsikt vid restaurangen. mycket service inriktad personal. mycket lugn ö, lagom att stanna max 2 nätter.

Fredrik A.
Sverige
25 februari 2012
Fint hotell med bra standard vid lugn strand
Ganska nya rum, bra standard, ligger vid en lugn och fin strand
Vi gillade hotellet med dess ganska nybyggda rum, bra standard och fin sandstrand. Väldigt fin pool, dock låg denna för tillfället mitt i en byggarbetsplats så det väsnades ganska mycket. Men det var ju just då. Det som är negativt med anläggningen var att restaurangen var väldigt dyr, ungefär 3 gånger så dyrt som på fastlandet i Phuket. Dock så var maten väldigt bra och höll hög standard, så man blev aldrig missnöjd med det man fick in på tallriken. Fanns dock närliggande restauranger som hade mer humana priser som man kunde variera sig med.

Susanne A.
Sverige
11 februari 2011
Resort med kanonläge på Siam Bay
Mycket trevlig personal, lugn och fin strand med bra snorkling.
ligger vid en jättefin vit strand med turkost kristallklart vatten. bodde med "garden view" i ett stort och fräscht rum med en takfläkt och en stor fläkt på golvet som var flyttbar. dock ingen ac. enkel frukost ingick. priserna på ön är dyrare än på fastlandet men det var helt klart värt ett besök om man vill bort från hysterin på turistorterna. hyra moped var inte dyrt om man vill ta sig till andra tällen på ön. väldigt bra snorkling vid ön.fina koraller och fiskar av olika slag. vid lågvattentid var stranden på siam bay svår att bada i då det var mycket långgrunt och massor med koraller.kan verkligen rekommenderas!

Chris-Mikael H.
Sverige
27 januari 2011
Helt Underbart hotell
Stranden, lugnet, rummet
hela ön är väldigt mysig, perfekt lugn och fin strand som tillhörde hotellet. inte alls mycket folk. vi bodde i en pool villa, det var helt fantastiskt!!! luftigt fint rum, mycket frächt. poolen var endast till för dom som bodde i dom rummen, så det var väldigt lugnt och skönt. mysigt även utanför hotell området, en liten gata med inte mer än 3 restauranger och en liten supermarket. det ända som inte var så toppen, var frukosten.. men det gör inget, vi kommer såklart återvända

Cheung F.
Hongkong
09 augusti 2016
relaxing holiday
remember go to the beach which close to another 5 stars hotel , 5 mins walk from your hotel

zhenyong J.
Kina
27 juli 2016
good
ok

DING C.
Hongkong
13 juli 2016
Stay away!
I cannot point a single good thing about this hotel. Spent two nights as a family group here and really wished to leave asap! The staff attitude is very poor, the so called private beach gets packed with day trippers, prices are ridiculously expensive for the quality of the service. The transfer to Phuket mainland is not included and since it is not easy to reach, the hotel will use this to rip ou off. Rooms are dirty, asked for cleaning service but no one came. Very bad experience, better pay a bit more for The Racha or go to BAn Raya, just avoid Rayaburi...