arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,2
baserat på 2079 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2079 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,8

Carl O.
Sverige
02 augusti 2012
Fint hotell nära stranden, mycket trevlig personal
Fina rum, mycket fin strand, bra frukost
Hotellet var i gott skick med helt ok sängar. Enskilda små hus i två våningar med fyra rum i varje. Ordentlig frukostbuffé. Lyxigt poolområde. Prisnivån är betydligt högre på ön Ko Racha Yai än motsvarande i Phuket.

ulf G.
Sverige
29 april 2012
Mysig ö med corallsand
Vi bodde i hotelldelen i ett poolside rum. Rummet var stort och fint.Fin pool utanför.Fin palmpark och nära till havet.
vi bodde här 4 nätter och vi trivdes jätte bra.mysigt att äta frukost vid stranden i korgstolar och titta på den fina stranden och glittrande havet.sitta barfota i corallsanden. lungt och skönt inga båtar och bilar som störde. tyvärr sjunker vattnet undan på eftermiddagen och då blir det svårt att bada. priserna på restaurangen var för höga men då kan man gå till små restauranger som ligger en liten bit därifrån.god mat och bra priser.ta med ficklampa för det blir kolmörkt kl 19 och det var lite dåligt med gatubelysning om man går iväg och äter på kvällen.

Mats N.
Sverige
26 april 2012
Kanonhotell med bra resturang och strand
Lugnet, maten och stranden
Hit ska man åka om man vill koppla av några dagar. Lungnet på stranden och hotellet i övrigt gör att man varvar ner så fort man sätter foten på den fina sandstranden. Maten var väldigt bra om än lite dyrare än övriga Thailand. Här finns dessutom möjlighet till fin snorkling direkt fån stranden. Kolla dock turlistan för båttrafiken om du inte vill ta en longtail.

LEIF M.
Sverige
06 mars 2012
Bra hotell med utmärkt service.
Rena och fräscha bungalows.
härligt läge vid lugn strand. rent och fräscht. fantastisk utsikt vid restaurangen. mycket service inriktad personal. mycket lugn ö, lagom att stanna max 2 nätter.

Fredrik A.
Sverige
25 februari 2012
Fint hotell med bra standard vid lugn strand
Ganska nya rum, bra standard, ligger vid en lugn och fin strand
Vi gillade hotellet med dess ganska nybyggda rum, bra standard och fin sandstrand. Väldigt fin pool, dock låg denna för tillfället mitt i en byggarbetsplats så det väsnades ganska mycket. Men det var ju just då. Det som är negativt med anläggningen var att restaurangen var väldigt dyr, ungefär 3 gånger så dyrt som på fastlandet i Phuket. Dock så var maten väldigt bra och höll hög standard, så man blev aldrig missnöjd med det man fick in på tallriken. Fanns dock närliggande restauranger som hade mer humana priser som man kunde variera sig med.

Susanne A.
Sverige
11 februari 2011
Resort med kanonläge på Siam Bay
Mycket trevlig personal, lugn och fin strand med bra snorkling.
ligger vid en jättefin vit strand med turkost kristallklart vatten. bodde med "garden view" i ett stort och fräscht rum med en takfläkt och en stor fläkt på golvet som var flyttbar. dock ingen ac. enkel frukost ingick. priserna på ön är dyrare än på fastlandet men det var helt klart värt ett besök om man vill bort från hysterin på turistorterna. hyra moped var inte dyrt om man vill ta sig till andra tällen på ön. väldigt bra snorkling vid ön.fina koraller och fiskar av olika slag. vid lågvattentid var stranden på siam bay svår att bada i då det var mycket långgrunt och massor med koraller.kan verkligen rekommenderas!

Chris-Mikael H.
Sverige
27 januari 2011
Helt Underbart hotell
Stranden, lugnet, rummet
hela ön är väldigt mysig, perfekt lugn och fin strand som tillhörde hotellet. inte alls mycket folk. vi bodde i en pool villa, det var helt fantastiskt!!! luftigt fint rum, mycket frächt. poolen var endast till för dom som bodde i dom rummen, så det var väldigt lugnt och skönt. mysigt även utanför hotell området, en liten gata med inte mer än 3 restauranger och en liten supermarket. det ända som inte var så toppen, var frukosten.. men det gör inget, vi kommer såklart återvända

CHAWALIT T.
Thailand
17 juni 2016
Good Lacation Seaview Good Swimming Pool
Good Lacation Seaview Good Swimming Pool

JUNICHI O.
Hongkong
09 maj 2016
Terrible hotel with bad smell. Have to sleep with the dead gecko
It is not the first time to stay in this hotel, but we found the service and management are deteriorating. 1. Swimming pool, they turned off the filter system. I think it is because they wanted to save some cost. The suntan beds were torn and no maintenance was made. 2. Toilet in the room, we found disgusting smell after using the washing basins and shower. Something in black colour (maybe faeces) coming out from the sewage after washing hands and showering. We asked to move to another room, they accepted with rude manner and moved us to the nearby room. The smell still existed but acceptable. The room was very dirty covering with dust, so I asked them to clean. After we came back from dinner, there was no improvement, we could find dust everywhere, like top of the television, toilet door, drawers, benches. More scary was that we found a dead gecko at the edge of the toilet door. It was still there when we moved out. Poor gecko and poor me either....... 3. Fitness centre, have one, but all of the electricity runing equipment were not functioning. 4. Staffs, no smile, bad manner. I will not come back to this hotel again.

Elena P.
USA
06 april 2016
Needs update
Facilities need updating, rooms as well. Beach location is lovely, very quiet place. But not worth the money for what you get