Utmärkt 8,2
baserat på 2116 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2116 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Carl från Sverige
Par
Bodde en natt i juli 2012
Fint hotell nära stranden, mycket trevlig personal
Fina rum, mycket fin strand, bra frukost
Hotellet var i gott skick med helt ok sängar. Enskilda små hus i två våningar med fyra rum i varje. Ordentlig frukostbuffé. Lyxigt poolområde. Prisnivån är betydligt högre på ön Ko Racha Yai än motsvarande i Phuket.
Recenserad 02 augusti 2012

ulf från Sverige
Par
Chino rum vid poolsida (dubbelsäng eller 2 enkelsängar)
Bodde i 4 nätter i april 2012
Mysig ö med corallsand
Vi bodde i hotelldelen i ett poolside rum. Rummet var stort och fint.Fin pool utanför.Fin palmpark och nära till havet.
vi bodde här 4 nätter och vi trivdes jätte bra.mysigt att äta frukost vid stranden i korgstolar och titta på den fina stranden och glittrande havet.sitta barfota i corallsanden. lungt och skönt inga båtar och bilar som störde. tyvärr sjunker vattnet undan på eftermiddagen och då blir det svårt att bada. priserna på restaurangen var för höga men då kan man gå till små restauranger som ligger en liten bit därifrån.god mat och bra priser.ta med ficklampa för det blir kolmörkt kl 19 och det var lite dåligt med gatubelysning om man går iväg och äter på kvällen.
Recenserad 29 april 2012

Mats från Sverige
Par
Chino rum vid poolsida (dubbelsäng eller 2 enkelsängar)
Bodde i 4 nätter i februari 2012
Kanonhotell med bra resturang och strand
Lugnet, maten och stranden
Hit ska man åka om man vill koppla av några dagar. Lungnet på stranden och hotellet i övrigt gör att man varvar ner så fort man sätter foten på den fina sandstranden. Maten var väldigt bra om än lite dyrare än övriga Thailand. Här finns dessutom möjlighet till fin snorkling direkt fån stranden. Kolla dock turlistan för båttrafiken om du inte vill ta en longtail.
Recenserad 26 april 2012

LEIF från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i februari 2012
Bra hotell med utmärkt service.
Rena och fräscha bungalows.
härligt läge vid lugn strand. rent och fräscht. fantastisk utsikt vid restaurangen. mycket service inriktad personal. mycket lugn ö, lagom att stanna max 2 nätter.
Recenserad 06 mars 2012

Fredrik från Sverige
Par
Bodde i 3 nätter i februari 2012
Fint hotell med bra standard vid lugn strand
Ganska nya rum, bra standard, ligger vid en lugn och fin strand
Vi gillade hotellet med dess ganska nybyggda rum, bra standard och fin sandstrand. Väldigt fin pool, dock låg denna för tillfället mitt i en byggarbetsplats så det väsnades ganska mycket. Men det var ju just då. Det som är negativt med anläggningen var att restaurangen var väldigt dyr, ungefär 3 gånger så dyrt som på fastlandet i Phuket. Dock så var maten väldigt bra och höll hög standard, så man blev aldrig missnöjd med det man fick in på tallriken. Fanns dock närliggande restauranger som hade mer humana priser som man kunde variera sig med.
Recenserad 25 februari 2012

Susanne från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Resort med kanonläge på Siam Bay
Mycket trevlig personal, lugn och fin strand med bra snorkling.
ligger vid en jättefin vit strand med turkost kristallklart vatten. bodde med "garden view" i ett stort och fräscht rum med en takfläkt och en stor fläkt på golvet som var flyttbar. dock ingen ac. enkel frukost ingick. priserna på ön är dyrare än på fastlandet men det var helt klart värt ett besök om man vill bort från hysterin på turistorterna. hyra moped var inte dyrt om man vill ta sig till andra tällen på ön. väldigt bra snorkling vid ön.fina koraller och fiskar av olika slag. vid lågvattentid var stranden på siam bay svår att bada i då det var mycket långgrunt och massor med koraller.kan verkligen rekommenderas!
Recenserad 11 februari 2011

Chris-Mikael från Sverige
Par
Villa vid pool - Endast king size-säng
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Helt Underbart hotell
Stranden, lugnet, rummet
hela ön är väldigt mysig, perfekt lugn och fin strand som tillhörde hotellet. inte alls mycket folk. vi bodde i en pool villa, det var helt fantastiskt!!! luftigt fint rum, mycket frächt. poolen var endast till för dom som bodde i dom rummen, så det var väldigt lugnt och skönt. mysigt även utanför hotell området, en liten gata med inte mer än 3 restauranger och en liten supermarket. det ända som inte var så toppen, var frukosten.. men det gör inget, vi kommer såklart återvända
Recenserad 27 januari 2011

Hoi från Hongkong
Grupp
Chino rum vid poolsida (dubbelsäng eller 2 enkelsängar)
Bodde en natt i september 2016
good and actually not many choices on Racha island
Environment of resort is nice and the facilities are also okay. recommended, restaurant located at the beach is also very nice, but the taste...not bad for the pasta and pizza
Recenserad 22 september 2016

Cheung från Hongkong
Par
Lyxigt Rum vid trädgård (Dubbel- eller Tvåbäddsrum)
Bodde i 2 nätter i juni 2016
relaxing holiday
remember go to the beach which close to another 5 stars hotel , 5 mins walk from your hotel
Recenserad 09 augusti 2016

zhenyong från Kina
Familj med små barn
Lyxigt Rum vid trädgård (Dubbel- eller Tvåbäddsrum)
Bodde i 2 nätter i juli 2016
good
ok
Recenserad 27 juli 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: