Bra 7,2
baserat på 253 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 253 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Läge 6,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

hakan från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2011
lugnt och skönt
ingen trängsel , lugn strand , maten var bra och servicen utmärkt
Extremt stor skillnad mot de andra turist täta stränderna. Här kan man koppla av vid stranden och njuta i ensamhet. Lite väl lugnt för vissa men suveränt för andra. Jag tror iof att hotellet kan ta emot betydligt fler gäster än när vi var där. Möjligen blir här mer liv när grannhotellet som byggs blir färdigt. Perfekt ställe att vila upp sig på efter en lång flygresa. Inte så bra strand för småbarn men fina pooler.
Recenserad 29 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Camilla från Sverige
Par
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Utmarkt lage men alldeles for ensamt
Hotellet lag precis vid stranden, lugn och skont, flera poolen, vi blev uppgraderade till en 2-vaningslagenhet som var mycket bra.
Det byggs ett stort hotell precis intill Piraya som skulle vara klar nasta ar, da blir det nog lite mer rullians. Vi upptackte 2 billiga restauranger precis intill Piraya men annars fanns det inte mycket att valja pa. Vi tog taxi till norra delen av standen. Promenad pa stranden tog 20 min.
Recenserad 27 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Bengt från Sverige
Par
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Lycksigt och bra personal
rent och snyckt
Vi började resan för att det låg på bra avstånd från flyget. Och vi trivdes så bra att vi bokade avslutet på våran resa .
Recenserad 20 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Marie från Sverige
Par
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 6 nätter i januari 2011
Hotell med lugnt läge
Stranden det bästa, nästan ensam på stranden. Bra standard och lugnt och skönt. Trevlig personal. Bra rum. Fina pooler.
Man måste upppskatta ödsligheten och lugnet. Ligger för sig självt. Man måste åka taxi en bit för att komma ifrån hotellområdet. Spa som utlovades enligt hemsidan fanns ej, var inte klart, vilket var en stor besvikelse. Moped för uthyrning fanns ej, liksom en del av de aktiviteter som utlovades. Personalen vänlig men ganska orutinerad. Maten i restaurangen inte särskilt bra. Solstolar vid poolen nere vid stranden saknades, de var bortburna till stranden.
Hotellet kändes mycket nyöppnat och personalen föreföll ej ha fått ordentliga rutiner för allt, de var dock mycket vänliga. Ett helt hus var ännu ej färdigt. En stor besvikelse var att spat inte fanns som utlovat. Hade sett fram mot att ta några behandligar vilket dessvärre inte skedde. Med spa, och lite rutin hos personalen, och med det kanske något bättre engelskakunskaper, så har hotellet viss potential. För att komma ifrån området, och få variation tog vi taxi därifrån ett flertal kvällar.
Recenserad 12 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

jonggeol från Sydkorea
Par
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2011
do no go there
Far frm hot place. Too silent and no good food nothing to do.
Recenserad 27 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Cornelius från Sydafrika
Ensamresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 5 nätter i juli 2011
disappointed
near other better hotels
I wasn't treated very nicely there. The staff is mostly unfriendly and everything seems to be a huge problem. Didn't enjoy it at all.
Recenserad 21 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Keyur från Indien
Familj med små barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Beachside good hotel for relax and holiday
Very peaceful place, next to the Beach and Pools to enjoy
Hotel is “D Varee Mai Khao Beach Phuket Resort” formerly known as “Piraya Resort & Spa”. Enjoyed stay and can recommended for family. Mini Mart for basic needs and 2-3 nearby local shops. It’s slightly away from main road so less accessibility but good in terms of quiet and peaceful place. 3 pools you can enjoy and Kids pool too. Next to beach so you can enjoy seaside.
Recenserad 14 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Constantinos från Cypern
Ensamresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2013
Great hotel, good value for money, a bit far
Rooms, Beach Access, Comfort
Excellent hotel and great value for money. However, it's in the middle of nowhere and transportation was a major issue. Even going to the Marriot down the street was costing us 600baht. Going to the bars of Patong is out of the question, way too far. Still, I loved the place, highly recommended.
Recenserad 23 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

från Saudiarabien
Familj med små barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Great stay
Very clean restaurant
friendly stuff and comfortable stay for the kids Free extra bed was provided
Recenserad 05 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Linda från Indonesien
Par
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i juni 2013
Fair enough
Quiet environment, good food reastaurant, nice pool
Its fun but the way they display the airport transfer facility (either its free or charged) need to be improved because the location is far from the crowd and we need to rent a car or hired a taxi to go everywhere, and the cost is above average.
Recenserad 26 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: