arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 828 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,1

9 Marcus D.
Sweden
22 januari 2013
Trevligt hotell centralt i patong
Trevlig personal, rent och fräscht, bra läge
Vi blev väldigt positivt överraskade, det ligger parallellt med en sidogata som leder fram till banglaroad i patong, vi trodde att det skulle vara världens liv här på kvällarna men man hörde ingenting av det enorma nattlivet. Mycket trevlig personal, rent och fräscht samt bra restaurang. Rekommenderas verkligen, vet inte vad det ska kosta normalt men vi fick en superdeal på agoda när vi bokade detta hotellet.

5 Tan H.
Sweden
25 oktober 2012
ok
trevlig personal"
det här hotell är konstig vet ej om det e agoda som vissa de fel el hotellet som hade fel info vi var 4 person och jag boka 3- Drum för 194 kr per natt med frukost men tyvärr det vissa sin att det var E rum det var inte så på adgoda sida man se att det var 2 gubbar på sida och när vi kom ditt då säger de ingenting men på frukost då fick vi veta att det är bara 3 son hade frukost och 3 får betala man nu se jag att de har ändra på adgoda sida nu har de 1 gubbar och 2 gubbar på sin sida det är jätte konstig men men så e det.

7,3 magnus H.
Sweden
26 mars 2012
Trevligt hotell
Priset.
Trevligt hotell med bra pris. Om du letar efter ett billigt men bra boende så är detta hotell att rekommendera. Rummen är fina men har endast en liten fransk balkong. Finns dock en trevlig pool på taket. 10 min till stranden, 5 min till jong ceylon, 5 min till bangla

8 anni E.
Sweden
13 mars 2012
jatte fina rum, trevlig personal!
Det va nara till allt, stranden (som inte va sa fin), pubar, stan och alla restauranger. Poolen va liten men tillracklig om man bara ar dar nagra dagar. Trevlig atmosfar.
Vi blev bra bemotta nar vi kom och rummen va frascha och stadade varje dag. Wifi funkade bra i korridoren men inte pa rummen och i restaurangen, vilket va lite synd. Men det va gratis att sitta vid deras datorer i lobbyn. Vi ar nojda med varan vistelse!

8 Linus D.
Sweden
30 mars 2012
Fräscht och centralt hotell
Fräscht och centralt
Fint hotell precis bredvid Bangla Road. Kändes nytt men var lite trångt. Bra pris genom agoda.

8,3 Lisa R.
Sweden
10 november 2011
mycket nara till bangla road!
mycket prisvart och otroligt fint hotell.
Vi alskade detta stalle eftersom det bade var billigt och otroligt fint, dessutom valdigt nara bangla road. poolomradet var jattemysigt, liten pool dock. enda negativa var att hissen var valdigt seg, och man fick vanta lange.

7,6 Paul W.
United Kingdom
22 maj 2016
Very Good Hotel
Everything was excellent however 2 bad points were :I was late for breakfast one morning . So I decided to pay for a breakfast . The breakfast was brought out cold . Then re cooked and still parts were cold . Insects in bathroom and running around in room

9,2 Craig B.
Australia
09 maj 2016
Good value
Good location and value for money,good food that is priced well,all in all I enjoyed my stay only complaint would be the bed is pretty hard.

10 Paul T.
United Kingdom
10 maj 2016
Fantastic Hotel
This is a real Gem, its location, staff and cleanliness of the Hotel is top drawer, I have stayed at this Hotel many times now and really does feel like home from home.

6,4 Chu Y.
Malaysia
28 april 2016
For solo travelers
Good location, 7-11 just outside the corner. Cleanliness have to improve! Found three cockroach! !