Utmärkt 8,1
baserat på 855 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 855 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

Marcus från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i januari 2013
Trevligt hotell centralt i patong
Trevlig personal, rent och fräscht, bra läge
Vi blev väldigt positivt överraskade, det ligger parallellt med en sidogata som leder fram till banglaroad i patong, vi trodde att det skulle vara världens liv här på kvällarna men man hörde ingenting av det enorma nattlivet. Mycket trevlig personal, rent och fräscht samt bra restaurang. Rekommenderas verkligen, vet inte vad det ska kosta normalt men vi fick en superdeal på agoda när vi bokade detta hotellet.
Recenserad 22 januari 2013

Tan från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 13 nätter i oktober 2012
ok
trevlig personal"
det här hotell är konstig vet ej om det e agoda som vissa de fel el hotellet som hade fel info vi var 4 person och jag boka 3- Drum för 194 kr per natt med frukost men tyvärr det vissa sin att det var E rum det var inte så på adgoda sida man se att det var 2 gubbar på sida och när vi kom ditt då säger de ingenting men på frukost då fick vi veta att det är bara 3 son hade frukost och 3 får betala man nu se jag att de har ändra på adgoda sida nu har de 1 gubbar och 2 gubbar på sin sida det är jätte konstig men men så e det.
Recenserad 25 oktober 2012

Linus från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2012
Fräscht och centralt hotell
Fräscht och centralt
Fint hotell precis bredvid Bangla Road. Kändes nytt men var lite trångt. Bra pris genom agoda.
Recenserad 30 mars 2012

magnus från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 6 nätter i mars 2012
Trevligt hotell
Priset.
Trevligt hotell med bra pris. Om du letar efter ett billigt men bra boende så är detta hotell att rekommendera. Rummen är fina men har endast en liten fransk balkong. Finns dock en trevlig pool på taket. 10 min till stranden, 5 min till jong ceylon, 5 min till bangla
Recenserad 26 mars 2012

anni från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i mars 2012
jatte fina rum, trevlig personal!
Det va nara till allt, stranden (som inte va sa fin), pubar, stan och alla restauranger. Poolen va liten men tillracklig om man bara ar dar nagra dagar. Trevlig atmosfar.
Vi blev bra bemotta nar vi kom och rummen va frascha och stadade varje dag. Wifi funkade bra i korridoren men inte pa rummen och i restaurangen, vilket va lite synd. Men det va gratis att sitta vid deras datorer i lobbyn. Vi ar nojda med varan vistelse!
Recenserad 13 mars 2012

Lisa från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i november 2011
mycket nara till bangla road!
mycket prisvart och otroligt fint hotell.
Vi alskade detta stalle eftersom det bade var billigt och otroligt fint, dessutom valdigt nara bangla road. poolomradet var jattemysigt, liten pool dock. enda negativa var att hissen var valdigt seg, och man fick vanta lange.
Recenserad 10 november 2011

Alan från Nya Zeeland
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great
This is great place to stay but if you have a car there are no parking spaces available, they seem to be used by the hotel. Just the same the staff went out of their way to provide a park in front of the hotel.
Recenserad 22 september 2016

John från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 9 nätter i augusti 2016
Power out
This is my 2nd time staying at the Hemingway's Hotel. Stayed for 9 nights here, Great place to stay if you don't like to walk to far. All Amanities are close by.5 Star. 1.staff Friendly. 2.Rooms are very clean. 3.House Keepers are great . All the above are 4 To 5 Star. Couple of things which I didn't enjoy while staying Here was the Breakfast I had cold eggs for breakfast not much to choose from, the first morning there and that didn't go down to well at all, the presentation on how the breakfast is layed out looks unappatizing. Power Out, Had a note written in the room saying the power will be out from 9 to 5 pm because of power Co are fixing the lines but the power didn't come back in till around 8.30 pm. Had a late check out and she wanted to charge me 500 Baht but I told the lady behind the desk I will not pay the 500 Baht I lost 11 hours of my stay here cos of power out, I insisted to talk to manager Re late check out fee and problem was solved. I will come and stay here but I won't take the breakfast deal again very Poor 1 Star. Regards John from Sydney
Recenserad 04 september 2016

Kahlil från Filippinerna
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Freezing air conditioning system, excellent location and accommodating staff
The 3 days and 2 nights came swiftly for I didn't notice that my stay on this hotel is coming to an end. It was in between, what I call Bachelor's haven and family haven in Patong beach. It was a few meters away from one of the main attractions of Patong, the Bangla walking street and also a few meters away from experiencing a wholesome family get away. What I really like about the hotel was its closeness to the affordable food choices and affordable gift shops. True, the alcohol and liquor is expensive in the bars but there are alternatives to it that are near to this hotel. A word of advice, better have the pest exterminators visit the hotel, I saw a cockroach or two during my stay, but still this hotel has may recommended gesture.
Recenserad 01 september 2016

andrew från Storbritannien
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good Value
Rooms are clean and well presented, everything worked properly, good shower. rooms are small not too much natural light. good value for money
Recenserad 29 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: