Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,4
baserat på 1599 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1599 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,9
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 7,2

Emma N.
Sverige
11 november 2012
Kanon läge, med bra och hjälpsam personal.
Det låg på stranden och nära till det mesta.
Bra läge bodde ut emot vägen men man stördes inte av trafiken. Lite tråkigt att man inte kunde sitta på balkongen. Ett mycket trevligt hotell som jag kommer att besöka igen!

Mats P.
Sverige
04 augusti 2012
Bra hotell
Mycket bra läge med närhet till strand och nöjen. Jag kanske inte fick det bästa rummet men personalen var mycket tillmötesgående. Frukosten var helt ockey. jag trivdes så bra så jag stannade 5 dagar längre.
Jag har rest en del när det varit lågsässong i Thailand och det kan jag rekomendera fler att göra.Patong i högsässong kan vara lite väl stökigt men nu är det helt ockey.

Fredrik B.
Sverige
06 april 2011
Bästa läget men en besvikelse
Bra läge - både strandnära och citynära
vi hade bokat en juniorsvit på entréplan. det luktade ordentligt fuktskadat och var fullt av mygg. vi fick insektsspraya varje dag efter att städpersonalen städat rummet medan skjutdörrarna mot poolområdet stod vidöppna. standarden på rummet och möblerna var ok, men badrummet var inte särskilt fräscht. om nätterna väcktes vi flera gånger av stora djur som sprang inuti (!) väggarna (troligen var det katter eller något annat i den storleksordningen). p.g.a. sjukdom var vi tvungna att förlänga vistelsen på hotellet med ett par nätter. vi fick då ett deluxe-rum med fönster/balkong mot stan, på andra våningen. mycket fräschare, tystare, renare! inga mygg och ingen fuktlukt! fräschare badrum och inga ljud av djursprång i väggarna. kändes plötsligt synd att vi hade bott större delen av semestern i en dyrare men sämre juniorsvit!

Fredrik L.
Sverige
17 mars 2011
Toppenläge
Fina rum, mysig strandbar, nära till allt
bra hotell med fina rum. vi fick dock tyvärr ett med balkong mot gatan.. trevligt poolområde med poolbar. kan varmt rekommendera baren brevid: bikini beach bar (liten, men naggande god). mitt i smeten men utan att det blev störande. kommer vi tillbaka till patong bokar vi där igen, men med balkongen åt annat håll dock inte gratis wifi på hotellet som det stod när vi bokade.

Anders W.
Sverige
09 mars 2011
Läge +
Läget.
Kanon läge direkt på stranden med pool och 100m till Bangla road.Ok rena rum med bra frukost.Rekomenderas till dem som vill ligga "mitt i smeten"på ett bra hotell.Hjälpsam personal.Minus för att det inte fanns printer kopplade till datorerna.

Goran K.
Sverige
24 november 2010
Utmärkt läge, bra rum, bra personal
Närheten till beachen, rum med havsutsikt, centralt läge
Rummen på nedre botten mögellukt. Övre plan okej. Personal i frukostrummet inte så leende
Vi tycker att detta hotell är det som ligger bäst till i förhållande till beachen, Bangla road och till bra restauranger.

Stephan N.
Sverige
29 september 2010
Centralt Patong
Läget
Patong bay garden är ett helt Ok hotel i hjärtat av Patong med suveränt läge på stranden. Rummen är trevliga och fräscha, och det finns parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till hotellet. Personalen bemötande kunde vara lite vassare, det känns inte riktigt som Thailan med happy people. Jag rekommenderar dock gärna hotellet som Patongs bästa läge.

Sven S.
Sverige
22 september 2010
bättre läge får man leta efter
Låg otroligt centralt med stranden direkt i anslutning
Dålig lukt på rummet
I allmänhet är jag väldigt nöjd över detta hotell. Perfekt läge med 30 meter till havet och på nöjesfronten hade man 50 meter till Bangla road som är den stora nöjesgatan i Patong. Det tråkiga var den dåliga lukten på rummet näst intill mögellukt och dålig aircondition. Var regnperiod när jag var där så det var ständigt fuktigt och sängkläder m.m var fuktiga.Samt att det borde stå på hemsidan för hotellet att internet ej ingår utan var väldigt dyrt att använda. Det positiva var den glada personalen som alltid bemötte mig med ett leende samt att det var nära till allt och maten på resturangen var alldeles utsökt. Kan starkt rekommendera detta hotell och jag kommer givetvis att bo här igen nästa gång jag återkommer till Patong.

Mats U.
Sverige
13 juli 2010
Patong Bay garden
Läget
Gammal standard, extremt dyrt internet, lite smutsigt och slitet
Hotellet har tyvärr tappat mycket av sin charm, läget är dock helt perfekt. Och det är tyvärr det enda, även om läget är bra kan jag inte på en enda punkt rekommendera Patong Bay Garden. Personalen är är lite slapp och verkar ointresserade.

STIG K.
Sverige
26 juni 2010
bra semester på patong
Läget är bra nära till allt strand, shopp ing, restauranger och nattliv. Trevlig personal och service.
Utsikten ifrån balkongen var hemsk baksidan på ett hus med en massa aircond. stranden mycket skräpig varje morgon,plast ,döda fiskar och en morgon en död kattunge varför kan hotellet inte rensa stranden framför hotellet.Bullrig AC.
Vi hade nöjet att stanna 2 veckor på Bay Garden i Juni 2010.Hotellet ligger bra centralt nära till allt sranden, resturanger, barer och shopping.Poolen var bra och ren. Frukosten bra utbud och god.Bra service trevlig personal och städning var bra.Vi skulle rekomendera detta hotell till våra vänner och om vi kommer till Patong igen kommer vi att bo på detta hotell.