Utmärkt 8,1
baserat på 5438 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 5438 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

YAN från Kina
Par
Grand Lyxrum (Utsikt mot pool)
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Quiet and scenic resort
Quiet and scenic resort
Recenserad 22 november 2013

Ketudut från Thailand
Affärsresenär
Deluxe (poolutsikt)
Bodde i 4 nätter i oktober 2013
Good to spend time away on the beautiful beach
1. Large room 2. Good breakfast 3. Nice pool
the room was reasonable price compare to others hotel in the same area. the breakfast was good.
Recenserad 21 november 2013

lisa från Australien
Familj med små barn
Grand Lyxrum (Utsikt mot pool)
Bodde i 10 nätter i januari 2013
comfortable stay,friendly staff, good breakfast
breakfast, pool staff
comfortable stay, we travelled with 2 children under 2. Cot free and the other slept on the sun lounge. Friendly attentive staff.
Recenserad 20 november 2013

TECK från Singapore
Par
Bodde i 4 nätter i juli 2013
Great stay
Pool, Gym and near all the activities
Recenserad 19 november 2013

JUN från Kina
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i november 2013
clean and comfortable room
Enjoyable stay with the clean and fairly big room, good breakfast buffet. Patong beach is a short walking distance away, good restaurants nearby and also shopping.
Recenserad 18 november 2013

Christine från Australien
Par
Deluxe (poolutsikt)
Bodde i 3 nätter i oktober 2013
Great location and not too noisy.
Location, room size, staff.
Recenserad 17 november 2013

MASHITA från Singapore
Familj med äldre barn
Familjevilla med 2 sovrum
Bodde i 5 nätter i november 2013
Great stay. Nice small pool.
Large rooms.
Very nice stay. Close to shopping n food. Staff not reliable n friendly. But Manager very nice n kind.
Recenserad 14 november 2013

Andrianus från Indonesien
Par
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 2 nätter i november 2013
nice hotel
food,locations and services
nice hotel,, I like this hotel,,its close to the beach,,nice food,,services is good,, I want to come back to this hotel next year maybe..
Recenserad 14 november 2013

MICHELE från Malaysia
Grupp
Grand Lyxrum (Utsikt mot pool)
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Wonderful experience with friends
nice pool, large rooms and strategic location
Recenserad 13 november 2013

juan från Australien
Par
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 7 nätter i november 2013
Palmyra you done it again!
Room, breakfast, staff
This was our second time to palmyra in 2 years and can say nothing has change, same super friendly staff clean rooms and big buffet breakfast! We really enjoy our stay at this hotel, staff are the best welcoming and friendly everytime, pool is beautiful. The room we stayed was the pool access one fully recomended!
Recenserad 11 november 2013


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: