Bra 7,2
baserat på 539 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 539 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Bjorn från Sverige
Familj med små barn
Superior-rum med poolutsikt
Bodde en natt i december 2014
Mycket trafik på gatan framför
Hyffsad pool, balkong mot poolen, lugnt och tyst
Vi stannade en för ett mellanstop, för detta var det perfekt men gatan framför har inga trottoarer. Bilar parkerar utmed gatan så man måste gå med bilar passerande nära.
Recenserad 27 december 2014

Kent från Sverige
Par
Superior-rum med poolutsikt
Bodde i 4 nätter i februari 2014
lugnt
nära flygplats , gångavstånd till strand , bra personal
En perfekt avslut och början på en semester, närheten vid ankomst till värmen ,
Recenserad 14 mars 2014

Roger från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i mars 2014
Trevligt hotell, nära till strand och flygplats
Nära till stranden, stora rymliga rum, prisvärt
Vi bodde på hotellet de första tre nätterna. Det var nära till stranden (ca 6 min) promenad. Rummen var stora och rymliga, stora sängar. Lugn omgivning. Det blev en del missförstånd vid beställning av mat och dryck men de flesta av personalen var tillmötesgående och hjälpsamma.
Recenserad 09 mars 2014

Andreas från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Bra hotell,rent och fräscht.
Trevlig personal, spa och butik, gångavstånd till strand och restauranger
Jättebra! Fanns inget att klaga på, kan definitivt rekommendera detta hotell.
Recenserad 04 mars 2014

Tommy från Sverige
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 8 nätter i december 2013
Lugnt och avkopplande hotell
Fint, rent och modernt hotell
Ljusa, fina och rena rum med gratis snabbt WIFI överallt. Frukostbuffén var inte stor men ändå okey. Rummen på 1:a våningen med "gardenview" rekommenderas ej då där 1 meter från den smala balkongen finns en hög mur. Hotellet har en fin pool som omväxling till havet. Havet med fin sandstrand når man med en 5-minuters promenad. Stranden är lugn och fridfull och försäljarna är inte lika många och påträngande som i t.ex. Patong Beach. Inom 5 minuters promenad (också vid havet) finns många restauranger,en del småbutiker och naturligtvis massagemöjligheter. Intill hotellet växer det upp en stor marknadsplats 3 gånger i veckan.
Recenserad 12 januari 2014

Bittan från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2013
Nära till Phuket flygplats
Pool, nära till flygplatsen
Vi stannade 2 nätter på Naiyang Beach Hotel innan vi skulle vidare till Bangkok. Rummet och hotellet var trevligt. Fint poolområde. Hotellet låg på ca 15-minuters promenadavstånd till strand och restauranger. Hotellets frukost va ok men inte mer. Ingen fungerande WiFi på rummet. Fungerade bara i receptionen och poolområdet. Ett helt ok hotell för en kortare vistelse.
Recenserad 14 augusti 2013

kerstin från Sverige
Par
Standardrum
Bodde en natt i mars 2013
nära till flygplatsen
nära till flygplatsen, rent,
Åkte hit dagen innan vi skulle med flyget till Sverige. Flyget lyfte kl 09.00 lokal tid och det tar ju en bra stund att ta sig från Koh Lanta till Phuketså detta var bara en mellanlandning för att hinna med flyget i tid. Det vi hann uppfatta var att servicen var god, inte bra engelska. Vi hade ingen mat reserverad så det kan jag inte uttala mig om.
Recenserad 13 april 2013

Jan från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2013
Nära flygplats, Nytt och fräscht, Prisvärt
Läget, Fräscht, Priset
Nytt fräscht hotell nära flygplatsen, ca. 5 min, 200 baht med taxi, rätt skönt efter 11 tim i flygstolen! 5 min promenad till beachen och tio till det lilla restaurangstråket i Nai Yang. Mycket bra val för ett par nätter vid ankomst eller innan hemresan!
Recenserad 08 april 2013

Fia från Sverige
Par
Standardrum
Bodde en natt i mars 2013
Nära flygplatsen, nära stranden
Pool, skönt rumt
Rummet var stort och fräscht, bra med pool, nära till flygplatsen. Kostar 200 Bath för er taxi oavsett antal personer som åker, tar 5 min. Nära till stranden. Minus att wifi bara funkar vid poolen eller lobbyn.
Recenserad 05 april 2013

Hanna från Sverige
Par
Superior-rum med poolutsikt
Bodde en natt i mars 2013
Nära till flygplatsen, med gångavstånd till strand
Nära till flygplatsen, gångavststånd till stranden, prisvärt boende
Tog bara 5 minuter från flygplatsen, och bara 5 minuters promenad till den fina Nai Yang stranden som är den finaste på Phuket. Hotellet är trevligt och fräscht. Prisvärt boende!
Recenserad 31 mars 2013


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: