Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,6
baserat på 491 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 491 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,7
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Christer S.
Sverige
22 juni 2013
Trevligt hotell med bra läge
Perfekt läge för shopping, restauranger, nära till stranden. Stora fina rum.
Vi trivdes mycket bra och kommer att återvända vid nästa Thailandsresa. Perfekt läge med nära till "allt". Bra pris, vilket delvis beror på att det var lågsäsong.

Rose E.
Sverige
12 februari 2013
Trevligt och lagom stort hotell
Stort rum med balkong, rent och snyggt. Trevlig personal och nära till både shopping och strand
Hiss var nu installerad på hotellet vilket det inte var vid min förra vistelse. Vi fick rena strandhanddukar med oss varje dag till stranden. Hotellet ligger i ett lugnt kvarter så det är tyst om nätterna. Rent och snyggt. Vattenkokare och kylskåp finns på rummet. Fri Wifi som fungerade bra.

ioan T.
Sverige
12 februari 2013
Med nattlivet runt hörnet
stort rum, balkong
Ett hotell för de som vill ha nära nattlivet i Patong. Trots närheten till huvudgatan är rummet väldigt tyst. Rummets storlek kompenserar den tråkiga inredningen. Ca 5min gångavstånd till stranden.

Anthony L.
Sverige
25 januari 2013
Nybyggt och lagom centralt
Nytt, rent, snyggt
Nybyggt hotell med 5 min promenad både till stranden och till partyturisternas mecka Bangla Road. Fräscht & ljust rum inrett i modern minimalistisk stil med platt tv, AC samt balkong. Hotellet har egen restaurang, & det finns även gott om matställen runtomkring. Perfekt läge om man vill bo nära pulsen men inte mitt i smeten. Oerhört vänligt bemötande i receptionen om än lite svårigheter att göra sig/bli förstådd (i detta fall på engelska). Rekommenderas varmt!

joni J.
Sverige
12 maj 2012
Trevligt hotell med lugnt läge
Bra rum och matsal i samma byggnad
Trevlig personal i ett bra hotell korta avstånd till det mästa

Jonas J.
Sverige
26 januari 2011
Bra läge och bra rum
Läget
Hotellet låg mycket central men ändå mycket lungt. Absolut inget oväsen på natten. Nära till strand och shopping. Satt en kvinna i receptionen som verkade lite småtjurig. Jag frågade första dagen om det fanns rumservice. Hon svarade väldigt snorkigt, att ska du ha mat upp på rummet fattar du väl att du måste gå ner hit och beställa. Sen beställer vi från någon restaurant. Jag svarade, nej hur ska jag kunna fatta det? Jag har aldrig varit här. Annars var hotellet toppen, rena och stora rum.

Joseph M.
USA
23 augusti 2016
Inexpensive, excellent location
One building only has stairs, but very sufficient accommodation in the center of Patong, maybe 5-10 minutes from the beach. AC was weak and had some problems the first day or two, but the staff was very concerned and gave me a new room ASAP. Highly recommend.

Daniel M.
Kanada
13 augusti 2016
My Hotel
Good location, not too far from anything at all. Very friendly staff and a well run, clean and welcoming hotel.

Mohamed M.
Singapore
07 augusti 2016
Great value for money
Amazing time at this hotel. Great room, convenient and safe.

William T.
Australien
07 augusti 2016
Repeat customer
Stayed here many times. Great location. Quiet,yet short walk to beach,Bangla Rd and Jungceylon shopping centre. My Hotel is GREAT VALUE for money.