Mycket bra 7,6
baserat på 497 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 497 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Christer från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 7 nätter i maj 2013
Trevligt hotell med bra läge
Perfekt läge för shopping, restauranger, nära till stranden. Stora fina rum.
Vi trivdes mycket bra och kommer att återvända vid nästa Thailandsresa. Perfekt läge med nära till "allt". Bra pris, vilket delvis beror på att det var lågsäsong.
Recenserad 22 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Rose från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i januari 2013
Trevligt och lagom stort hotell
Stort rum med balkong, rent och snyggt. Trevlig personal och nära till både shopping och strand
Hiss var nu installerad på hotellet vilket det inte var vid min förra vistelse. Vi fick rena strandhanddukar med oss varje dag till stranden. Hotellet ligger i ett lugnt kvarter så det är tyst om nätterna. Rent och snyggt. Vattenkokare och kylskåp finns på rummet. Fri Wifi som fungerade bra.
Recenserad 12 februari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

ioan från Sverige
Ensamresenär
Modern superior - byggnad B
Bodde i 2 nätter i februari 2013
Med nattlivet runt hörnet
stort rum, balkong
Ett hotell för de som vill ha nära nattlivet i Patong. Trots närheten till huvudgatan är rummet väldigt tyst. Rummets storlek kompenserar den tråkiga inredningen. Ca 5min gångavstånd till stranden.
Recenserad 12 februari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Anthony från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i december 2012
Nybyggt och lagom centralt
Nytt, rent, snyggt
Nybyggt hotell med 5 min promenad både till stranden och till partyturisternas mecka Bangla Road. Fräscht & ljust rum inrett i modern minimalistisk stil med platt tv, AC samt balkong. Hotellet har egen restaurang, & det finns även gott om matställen runtomkring. Perfekt läge om man vill bo nära pulsen men inte mitt i smeten. Oerhört vänligt bemötande i receptionen om än lite svårigheter att göra sig/bli förstådd (i detta fall på engelska). Rekommenderas varmt!
Recenserad 25 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

joni från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 10 nätter i april 2012
Trevligt hotell med lugnt läge
Bra rum och matsal i samma byggnad
Trevlig personal i ett bra hotell korta avstånd till det mästa
Recenserad 12 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Jonas från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 7 nätter i januari 2011
Bra läge och bra rum
Läget
Hotellet låg mycket central men ändå mycket lungt. Absolut inget oväsen på natten. Nära till strand och shopping. Satt en kvinna i receptionen som verkade lite småtjurig. Jag frågade första dagen om det fanns rumservice. Hon svarade väldigt snorkigt, att ska du ha mat upp på rummet fattar du väl att du måste gå ner hit och beställa. Sen beställer vi från någon restaurant. Jag svarade, nej hur ska jag kunna fatta det? Jag har aldrig varit här. Annars var hotellet toppen, rena och stora rum.
Recenserad 26 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Lydia från Singapore
Ensamresenär
Modern deluxe byggnad B
Bodde i 4 nätter i september 2016
My Hotel stay
There is NO in-house spa facility at neither buildings. However, the location of hotel (near Jungceylon and Soi Bangla, and it's also rather peaceful despite being situated off the main road) and staff Khun Nat made my stay really very pleasant.
Recenserad 27 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andrew från Australien
Ensamresenär
Grande Superior Rum
Bodde i 9 nätter i september 2016
Pleasant, comfortable and affordable
Would definitely recommend
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fotjon från Albanien
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
good location
good location, staff poor English language speaking
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pat från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Hidden Gem
I booked this hotel for two nights and decided to extend it for another two nights. Good price and huge room too. I booked the Deluxe room. Great location, just two blocks away from Bangladesh Road and Jungceylon but yet very quiet plus great for privacy. Good service over all and clean. Their front desk staff Miss May is AMAZING and always helpful. Initially I was uncertain of the room type to book for and wrote them an email which was replied quickly by the owner Mr Wasan. All my requests was arranged as I had wanted. I will come back to this hotel again. My friends who were travelling with me was impressed and happy with this place. There's a great massage and spa just next to it. Go and get a good massage from a girl name Rung. I recommend this place and the Deluxe room. It's huge and worth the money ! Tq My Hotel for giving me a good stay.
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: