arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,6
baserat på 487 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 487 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,7
  • Faciliteter 6,4
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,4

Christer S.
Sverige
22 juni 2013
Trevligt hotell med bra läge
Perfekt läge för shopping, restauranger, nära till stranden. Stora fina rum.
Vi trivdes mycket bra och kommer att återvända vid nästa Thailandsresa. Perfekt läge med nära till "allt". Bra pris, vilket delvis beror på att det var lågsäsong.

ioan T.
Sverige
12 februari 2013
Med nattlivet runt hörnet
stort rum, balkong
Ett hotell för de som vill ha nära nattlivet i Patong. Trots närheten till huvudgatan är rummet väldigt tyst. Rummets storlek kompenserar den tråkiga inredningen. Ca 5min gångavstånd till stranden.

Rose E.
Sverige
12 februari 2013
Trevligt och lagom stort hotell
Stort rum med balkong, rent och snyggt. Trevlig personal och nära till både shopping och strand
Hiss var nu installerad på hotellet vilket det inte var vid min förra vistelse. Vi fick rena strandhanddukar med oss varje dag till stranden. Hotellet ligger i ett lugnt kvarter så det är tyst om nätterna. Rent och snyggt. Vattenkokare och kylskåp finns på rummet. Fri Wifi som fungerade bra.

Anthony L.
Sverige
25 januari 2013
Nybyggt och lagom centralt
Nytt, rent, snyggt
Nybyggt hotell med 5 min promenad både till stranden och till partyturisternas mecka Bangla Road. Fräscht & ljust rum inrett i modern minimalistisk stil med platt tv, AC samt balkong. Hotellet har egen restaurang, & det finns även gott om matställen runtomkring. Perfekt läge om man vill bo nära pulsen men inte mitt i smeten. Oerhört vänligt bemötande i receptionen om än lite svårigheter att göra sig/bli förstådd (i detta fall på engelska). Rekommenderas varmt!

joni J.
Sverige
12 maj 2012
Trevligt hotell med lugnt läge
Bra rum och matsal i samma byggnad
Trevlig personal i ett bra hotell korta avstånd till det mästa

Jonas J.
Sverige
26 januari 2011
Bra läge och bra rum
Läget
Hotellet låg mycket central men ändå mycket lungt. Absolut inget oväsen på natten. Nära till strand och shopping. Satt en kvinna i receptionen som verkade lite småtjurig. Jag frågade första dagen om det fanns rumservice. Hon svarade väldigt snorkigt, att ska du ha mat upp på rummet fattar du väl att du måste gå ner hit och beställa. Sen beställer vi från någon restaurant. Jag svarade, nej hur ska jag kunna fatta det? Jag har aldrig varit här. Annars var hotellet toppen, rena och stora rum.

Fiona H.
Singapore
12 juni 2016
Good location hotel
We enjoyed our stay in a superior room (4th floor) for 28 nights. Reception and housekeeping staff were all very friendly. Any requests for items in the room were quickly delivered. Room was cleaned daily (staff were very efficient: room was usually cleaned by the time we come back from our morning swim). Room was very spacious and clean. It could be the size of the room, and/or the very hot weather in Phuket: room was a little warm in the afternoon. Hotel is just about 10 minutes walk to the big shopping mall and Big C supermarket; about 10 minutes walk to the beach. As the hotel is in a side lane, there is no noise from the main road. WIFI signal on most days are ok; on some days there are perhaps more guests, it is a little slow.

SARIKEI K.
Malaysia
08 juni 2016
Nice place to stay
Walking distance around 5-10minutes to patong beach and soi bangla.

Nigel B.
Storbritannien
01 juni 2016
Nigel Baker
This is a great little budget hotel, the clue is the word BUDGET. I had a nice room, which was more than adequate for the price, given it is rainy season. The location of this hotel is very good. The restaurant attached to the hotel is great. The price of this hotel in low season is about £10 per night for the room including tax, anymore than this, and its not worth it.

Kang C.
Malaysia
01 juni 2016
Great location
It near main road, can get food easily.