Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,3
baserat på 4494 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4494 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Dan L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 14 nätter i december 2011
Perfekt läge
Mycket bra service, trevlig personal.
Bra läge, fin frukost , trevlig personal. Snålt med betal- uppkopling för internet.
Recenserad 10 januari 2012

Bengt M. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i november 2011
Elegant hotell med centralt läge i Patong
Vackra rum, perfekt städat, trevlig personal, enorm frukost.
vi erbjöds uppgradering till executive room mot en skälig tillägskostnad pga. att vårt rum inte var klart. vi kom två timmar för tidigt, så det fanns ingen anledning till hotellet att göra så, men dom gjorde det. det blev perfekt.
Recenserad 03 december 2011

Christer D. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 15 nätter i november 2011
Perfekt läge och stora rum
Fantastisk personal
hotellet har perfekt läge för dem som gillar shopping och nöjen. stranden når man snabbt genom promenad via bangla road. vi bodde på beachside där rummen är rymliga och ljust inredda. förstklassig hotellpersonal fixade allt man behövde och frukosten var hyfsad men kunde haft bättre brödutbud. skall man undvika störade gatuljud så måste man boka rum som ligger inåt shoppingcentrat, vilket kanske inte är lika roligt om man önskar utsikt.
Recenserad 27 november 2011

hans B. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i april 2011
Lyxigt hotell med bra läge
Nära till allt, fint poolområde
Det här hotellet passade utmärkt att bo på då det inte var så soligt under vår vistelse där. Vi kunde tatillvara de soliga stunderna vid den fina poolen och shoppa mm när regnet öste ner. Rent och lyxigt med underbar frukost.
Recenserad 28 april 2011

Michael N. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2011
5 stjärningt med allt, mitt i centrum
servicen, shoppingmöjligheterna, läget, rummen
Efter 10 dygn i bungalow på Phi Phi, letade vi nåt finare mitt i patong city för att avsluta vår 2 veckors resa med god mat o shopping. Hittade denna 5 stjärniga oas mitt i city med underbara poolområden om hettan steker på. Servicen var underbar, likaså frukosten. prisvärt. Men det absolut bästa är närheten till shoppingen och nöjen, oavsett om regnet öser ner så har du allt under tak i direktanslutning till hotellet.
Recenserad 03 april 2011

Madelein K. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2011
Lyxhotell i allra högsta grad!
Rummen, lobbyn, poolen, ja allt!!!
helt perfekt hotell. verkligen lyxhotell med allt du kan tänka dig. trevlig personal, pratar bra engelska. trevlig lobby med goa drinkar. internet i lobbyn kostade dock lite väl mycket. rummen var fantastiska, fanns allt du kunde tänka dig. sängarna var mjuka och sköna. stora rum. stor toalett med mycket lyx. saftybox. trevligt poolområde. supergod mat vid poolområdet. trevlig personal. fräscht hotell. pool/strandhandukar varje dag. mycket god frukostbuffé.
Recenserad 22 mars 2011

Christer E. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 7 nätter i februari 2011
Bra hotell
Ren, fräsht och centralt
bodde en vecka på "beach-side" i superior och rummet var bra. fräsh toa, bra sängar och rent. andra veckan uppdraderade jag till "lake-side" och grand deluxe. den sidan är klart bättre - bättre poolområde och gymmet ligger här. hotellet är alltså i två olika byggnader. mellan dessa ligger ett stort köpcentrum med bio, bowling och ett otal restauranger.
Recenserad 15 mars 2011

Julia O. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Super hotell med bra läge
Mycket fint hotell. Perfekt läge precis vid köpcentrum. Ligger mitt i centrum med gångavstånd till det mesta. Stranden ca 10 minuter ifrån. Super fint polområde och fantastiskt fina rum!
Är verkligen nöjd med min vistelse på Millennium. Ett perfekt hotell att boka om man ska flyga vidare hemåt från Phukets flygplats! Tar ca 45 minuter från hotell till flygplats och kostade ca 200 kr/bilen med hotell transfer! Perfekt! Dock var pool restaurangen och Bistron rätt dyr för att vara thailand, men fantastiskt god mat endå! Kommer verkligen återkomma om jag flyger från Phuket fler gånger! Smidigt och bra!
Recenserad 08 mars 2011

Bengt-Olof L. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2011
Lyxigt mitt i Patong
Ett gigantiskt lyxigt hotell med stort och modernt köpcentrum i samma byggnad. Underbar och läcker pool på 4:e våningen.
En natt på lyxhotell fick avsluta vår semester. Smidigt att bo så om man vill njuta lite lyx och samtidigt ha shoppingmöjligheter alldeles inpå. Snyggt och fräscht. Men visst kan det kännas lite opersonligt med så här stora lyxiga hotell. Stort rum, superior, och mjuk säng. Allt var fint! Tillgång till internet fanns på rummet men det var avgiftsbelagt... Stor, god frukostbuffé med färskpressad juice och danska wienerbröd!
Recenserad 08 mars 2011

Manuel V. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i februari 2011
Underbart fint hotell med bra läge
Snyggt, stort rum, hela hotellet kändes lyxigt, mycket trevlig personal, bra frukost, fint poolområde.
Hotellet ligger bra i centrala Patong precis vid ett köpcentrum. Det märks att det är ett 5 stjärnigt hotell, det är allmänt bra. Poolområdet är stort ocg fint, sol större delen av dagen så poolen får en bra temperatur. Har egentligen ingenting negativt att säga förutom att det var tillåtet att röka på de flesta platser i hotellet, även hotellrummen. Vi kommer definitift att boka detta hotell när vi åker tillbaka till patong.
Recenserad 14 februari 2011