arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,3
baserat på 4471 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4471 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,9

Patrik J.
Sverige
20 november 2009
Millenium Hotel Phuket
Rummet var mycket bra ( de luxe). Speciellt var sängen mycket bra. Läget i för shopping och nöjesliv utmärkt.
Inget direkt i förhållande till pris. Reception/bagagehantera kunde dock vara lite aletrare.
Bra värde för pengarna. Bra läge för nöje och shopping. Barnfamiljer bör dock välja ett anat hotel.

Per B.
Sverige
18 november 2009
Fint hotell i Patongs bästa läge.
Läget, rummet, personalen.
Internet kostar. Medelmåttig frukost.
Fint rum med mycket stort badkar och tillgång till poolen direkt från verandan (Cabana Pool Access). Trevlig personal som alla pratar bra engelska. Patongs bästa läge med direkt förbindelse till Jungceylons 300 butiker.

Samir H.
Sverige
05 augusti 2009
Millenium Resort Patong
Servicen, läget, priserna, maten och allt annat!
Det enda är väl att internet kostar...
Jag kan inte med ord nog lovorda detta hotell! Vi avslutade vår resa där förra året och det var självklart att börja här igen. Det slutade med att vi stannade i tre veckor och bättre semester kan du inte ha! Vi har inte bott på Millenium resort under högsäsong men reser du under sommaren finns det inget bättre alternativ. Nära allt, shopping, stranden, utflykter mm Prisvärt och personalen är så underbara och gör allt de kan för att du skall må så bra som möjligt. Vi bodde på lakeside och valde ett grand deluxe rum denna gång. Dock har vi bott även i suite och deluxe och alla är underbara! Välj detta hotell och njut av underbart poolområde, kanonmat, härliga spabehandlingar och allt som thailand kan erbjuda precis runt hörnet!

Anders J.
Sverige
19 juli 2009
Stort misstag
Mycket fina rum . Speciellt glasväggen till duschrummet , centralt placerad
Efter 2:a dagen stoppades min flickvänn i receptionen när vi kom hem på natten - dom ville skriva in henne som prostituerad ! Hon tog väldigt illa upp och tycte vi skulle byta hotell!
Jag hittade detta hotell på nätet efter att min kompis som är kapten på TUI nordic ochså skulle vara där - då ni hade bra pris på detta 5 stjärniga hotell tog jag det . Trots mkt trevlig personal i frukosten får den inte mer är en 3a i kvalitet. Det var någon form av kareoke utanför som störde, och att mörkläggningsgardinen var för kort,

Maria T.
Sverige
18 juni 2009
Perfekt Läge i Patong
Jättefina rum och bra service. Frukostbuffén har ost vilket visar på att det är ett hotell för turister!
Ingenting
Närheten till Jungceylon Shoppingcenter är toppen. Bara att gå in i Shoppingcentret direkt. Toppen när det är regnsäsong! Sedan ligger det ju otroligt nära Bangla Road och vanlig turist shopping. Många bra matställen att välja på och mycket billiga massageställen i närheten. Hotellet har en jättestor pool, gym och Spa. Smakfullt inrett hotell med lite finishdetaljer att fixa till. Stanna gärna här om du vill bo lite lyxigt men boka via internet och inte direkt med hotellet. Det blev 1500 THB billigare att boka över internet!

Goran L.
Sverige
22 januari 2009
Mycket frit hotell med snygga moderna rum. Bra läge nära shopping och nöjen. Promenadavstånd till stranden. Trevlig och hjälpsam personal. Bra pool område på 4e våningen
Inget direkt negativt. Ska man klaga på något så är poolpersonalen mindre trevlig i övrigt är personalen mycket trevlig och hjälpsam
Fint designhotell som ligger vägg i vägg med shoppingcentrumet "Jungceylon". Fina rum tyvärr har inte alla balkong utan det var vi tvungna att betala extra för. Mycket bra frukostbuffe. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Poolen är härlig och känns lyxig.

Samir H.
Sverige
26 november 2008
Perfekt!
Hotellet ligger mycket centralt men ändå helt skyddat! Allt var underbart. Servicen, maten, poolen och spaavdelningen gav oss en härlig upplevelse i Phuket. Att man en regnig dag kan gå rakt in i shoppingcentrat var också en positiv överraskning.
Tänk på att boka hotellet från internet och inte direkt från deras hemsida. Priserna skiljer sig!
Vi anlände mycket trötta efter en lång resa till vårt första stopp patong, phuket. Millenium resort ligger mitt i Patong nära allt men ändå helt skyddat. Vi fick ett fantastiskt rum med utsikt över poolen. Och vilken pool! Underbar. Maten på hotellet var perfekt, frukosten likaså. Personalen var bland de hjälpsamma vi har träffat. Städning, tvätt och frågor ordnades på bästa tänkbara sätt. Vi åkte efter tre nätter vidare men kom tillbaka efter två veckor igen. Fick ett litet mindre rum men det gjorde ingenting. Vi åker tre veckor nästa sommar och valet är självklart MILLENIUM RESORT!

Samir H.
Sverige
26 november 2008
Mer om Millenium Resort.
Hela poolområdet är en fröjd. Både för ögat och själen
Hotellet ligger en bit från stranden. Tar ca 15 min att gå!
Vi gick faktiskt aldrig ner till havet utan stannade på hotellet. Vid poolen fick vi både frukt och dryck mitt på dagen utan kostnad och priserna i poolbaren var klart överkomliga även om de var något högre än annars. Vi provade massage på spa avdelningen och det var helt underbart!

Abdulaziz A.
Kuwait
25 juli 2016
excellent
comfortable and quite good location

Roy C.
Singapore
25 juli 2016
Not so good with the beach side wing of hotel
Had my 2nd night stay on a seperate wing due to a 1 day stay at other island. I will not say it not a good stay but i would much prefer to stay on the Lakeside wing than the beach wing. The beach wing swimming pool is under renovation so we do not know the way that link or even there is a link or not to the lakeside swimming pool. Somemore we are staying at a Junior suite where construction is going on the opposite building, although they did place some aroma insect repellent oil but it infested with Mosquito. My daughter was bitten quite badly despite many insect repellent sticker on her body. Although location wise, it maybe beach side have the advantage for party goer but i like the hotel location where Big C extra is located and also the cleaniness of room. Depending on the type of traveller, i think it will suit you well with different wing but overall i would prefer a Lakeside wing.