2015
Utmärkt 8,3
baserat på 4525 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4526 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Mary från Indonesien
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Nice hotel
This hotel has 2 towers, I stayed at Lakeside. I asked beachside but it was full. There is access to the Jungceylon mall which is nice. Swimming pool is nice. The room is spacious but a little bit outdated. Overall it is a nice stay.
Recenserad 30 juni 2016

Lee från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i mars 2016
Good bed
Soft bed breakfast average
Recenserad 29 juni 2016

Danial från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
great location, pleasant facilities
spent a weekend here with my wife. Had a really relaxing trip. Hotel's location is just a walk away from all the amenities that you need.
Recenserad 28 juni 2016

Danial från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
great location, pleasant facilities
spent a weekend here with my wife. Had a really relaxing trip. Hotel's location is just a walk away from all the amenities that you need.
Recenserad 28 juni 2016

MICHAEL från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Convenient Location at Patong
Good location especially during raining season . You can just hop to Junceylon and do your shopping , eating, facial .
Recenserad 27 juni 2016

yoke från Singapore
Familj med små barn
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Great stay!
We always stay here but this time, We paid more to upgrade to cabana room and it was really worth it! Huge bath tub, lots of space, private jacuzzi & just slide into the pool!
Recenserad 25 juni 2016

FRANCIS från Singapore
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
Great location!
Location is superb, just beside the shopping malls and opposite the most happening street.
Recenserad 24 juni 2016

jackson från Malaysia
Par
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Very good hotel and good location
Very good. Everything are good
Recenserad 23 juni 2016

Katie från Sydkorea
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good service
Good service and professional, friendly staffs. Good location
Recenserad 21 juni 2016

Ang från Singapore
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
convenient but old hotel
convenient as it is right beside the shopping mall. less than 10 minutes walk to patong beach. first day we realised that one of our rooms have ants. The staff changed our room and according to her that was an upgrade which we cannout tell any difference in the room. the only part i didn't like about the hotel is that it was a little old.
Recenserad 18 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: