Mycket bra 7,6
baserat på 327 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 327 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

stefan från Sverige
Reste med partner
1 säng och poolutsikt
Bodde en natt i januari 2012
Mycket mysigt hotell
Stranden, lugnet, Poolen, rummen, lyxen.
Första gången som vi bokade vid Phuket airport. Lyxit Hotell med ett bra läge till en mycket fin strand, rummen var mycket trevliga, personalen underbara, Pool direkt till rummet vilket man njuter extra av när man känner för att ta sig ett dopp utan att behöva krångla. Valuta för pengarna.
Recenserad 14 januari 2012

Krister från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Trevligt
Bra standard
Hotellet var trevligt och fräscht men låg helt avsides från allt. För att komma hem på kvällen fick men gå igenom en park som var helt mörk för att sedan bli dragen över en kanal med en dragpråm. Toaletterna var under öppen miljö vilket gjorde att myggorna bet en på natten
Recenserad 13 januari 2012

ULF från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 6 nätter i december 2011
Dåligt läge med kanal mellan hotel och strand .
Bra frukost .
Nybyggt hotel som inte känns färdigt , personalen är inte riktigt så proffsig som man önskat. Hotellet har en bäck som ligger mellan hotellet och stranden, samt långt från restauranger och affärer. Rummen i huvudbyggnaden är ok , men tyvärr är poolen grund och det känns som den tillhör poolvillorna . Positivt är den lilla flotten som fraktar folk över bäcken , båtmannen är alltid på plats om man ringer hotellet efter 20.00 och bokar.
Recenserad 08 januari 2012

Jan från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2011
Mycket fräscht och bra
Poolvilla och läget nära strand
mycket fräscht och bra hotell i mycket lugna omgivningar. hade poolvilla vilket starkt kan rekommenderas. nära lugna och mycket fina nai yang beach och dess lilla centrum med några få butiker och ett 20-tal restauranger. inget tjat om allt möjligt som på de större turistorterna. 5-10 min med taxi från flygplatsen. perfekta stället för start och avslut på thailandsresan. enda negativa var att passeringen över floden stängde 20.00 på kvällen. då tvingas man åka taxi för baht.
Recenserad 23 december 2011

peter från Australien
Reste med partner
1 säng och poolutsikt
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good value
Little out of the way but good value and staff very nice
Recenserad 29 juni 2016

Cheng från Kanada
Gruppresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i juni 2016
Nice, quiet location
Our room was really clean and spacious. Staff was friendly and welcoming. The only complaint was that the bathroom wall was just a glass window and the curtains were see through. It would be idea for couples but I guess the staff just assumed my friend and I were a couple. The swimming pool is beautiful. It's shallow and good for just a quick dip. It was extremely quiet and seemed like the villas around the pool were all under construction. There is a small river crossing that requires a man pulling a wooden float for you to cross in order to go to the beach, which was kind of a nuissance. Service ends at 9pm, which seems like a curfew and you would need to call the staff to get the man to come back and help you cross again after 9pm. Seems like everything was just under construction though, so hopefully they'll build a bridge there soon. You would then need to walk another 10-15mins to get the the main strip of the beach, which was also relatively quiet. But all the restaurants and bars were located there and was basically the only place you could get food aside from the hotel restaurant.
Recenserad 21 juni 2016

Jan från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 3 nätter i april 2016
Very Good
Staff are very friendly and helpful.
Recenserad 29 april 2016

Kevin från Australien
Reste med partner
Rum med 1 säng och trädgårdsutsikt
Bodde en natt i april 2016
Quiet, away from airport noise but close for airport transfers
One night stay in a Garden villa, prior to transfer to Koh Yao Yai. Well equipped room, could improve screening for plunge pool, Good evening meal and buffet breakfast. Transfer from airport efficient in arrangement and pick up. We found it very good for our one night stay, having stayed twice on Naiyang beach hotels. Away from noise of nightlife and far less noise from airport.
Recenserad 28 april 2016

Luc från Frankrike
Ensamresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Good and less good
Nice and quiet location: 3 minutes walk to the beach; hills, forest, national park. In case of having dinner at beach side restaurants, you need to find a taxi to return to the hotel (300 baths) because the walking path to the beach cannot be used during night. I had some bad luck: 1) about airport transfer, I waited for the hotel driver during 30 minutes around midnight - then the driving time was only 5 minutes: should have used an airport taxi which costs exactly the same; 2) bad kitchen and sewer smells in the deluxe room, apparently located above the kitchen, such as fried eggs and fried garlic around 6-7am... 3) leaking water makes a small river crossing the bathroom continuously. The hotel restaurant has tasty food with good value for price, compared with Phucket standards. The restaurant and housekeeping staff was friendly and helpful - but not at the reception.
Recenserad 04 mars 2016

Scott från Australien
Ensamresenär
1 säng och poolutsikt
Bodde i 8 nätter i februari 2016
Great place. Warm and welcoming.
Had a wonderfully amazing time, make sure you bring a lot ALOT of cash as everything will cost money at this hotel. You get two bottles of water a day anything more you will need to pay. Best to eat out of the hotel and do not use the mini bar in your room as I was charged for using something I didnt. This hotel was great and I loved it and enjoyed my time there thurrerly. It was very useful to come back to for a relax in a safe and welcomeing vibe. Will I stay at this hotel again...? Probably not. Once was enough for me. I would prefer to stay in another location for a differnt time. I would recomed this hotel to you if your friendly and down to earth and don't upset easily. If you have money and want a really good place to stay then I would recomed the Indigo pearl wich is more close to the vibe of the area also very lush and beautiful resort Any way had a great time and made lots of friends and got to try a lot of food
Recenserad 17 februari 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: