Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 446 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,8
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Kjell från Sverige
Familj med småbarn
Deluxe Villa
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Fantastiskt hotell med underbar pool
Poolen, utsikten
Det här hotellet ligger lite avlägset för sig själv på ön. Bungalowen var fantastiks med en stor uteplats för rekreation och bokläsning. Maten var mkt god. det bästa med hotellet var dock den fantastiskt smakfulla poolen. med en fantastisk utsikt över havet. Jag rekommenderar verkligen detta hotell om man vill ha lugn och ro och slappna av. Komma nära naturen.
Recenserad 08 mars 2011

Anna från Sverige
Familj med småbarn
Deluxe Villa
Bodde i 8 nätter i januari 2011
Lugn och ro med barnvänlig personal
Ingen kommers, tyst, nära naturen, barnvänligt, thaiautentiskt, lugnt
Man blir hämtade från piren med en öppen lastbil. Riktigt roligt för barn (2 år). Efter ca 10 min bilfärd öppnar sig skogen och man ser hotellets reception under ett thaitak. Personalen möter en med varma handdukar och en god smoothie. Perfekt öppning. Man befinner sig mitt i en fantastisk miljö där man väldigt snabbt kommer ner i varv och tempo. Det enda man hör är syrsor, cicader och gekkoödlor. Hotellpersonalen mötte oss med öppna armar och började leka med vår son. Perfekt. Bungalowen var jättefin, de har verkligen jobbat med detaljerna. Tyvärr så var vissa detaljer lite sönder, tråkigt då det förstörde helhetsintrycket. Tex var vattenkranen lite sönder. Utomhusduschen var vacker, dock så bjöd den på lite insekter och gekkoödlor. Efter man vant sig med det var det OK. AC luktade tyvärr lite fukt/mögel. Sängarna lite i det hårdaste laget. Men om man bortser från dessa små skavanker så var bungalowen perfekt. En enorm altan och en mysig thaisoffa med myggnät. Vi tillbringade mkt tid där. Städningen var mkt tillfredställande, nya handdukar och vatten varje dag. Restaurangen - en 3:a. Vi åt på samma ställe 8 dagar och det blir lite tjatigt i längden. Det var också 3 ggr dyrare där än på strandresturanger på Phuket. Tex röd curry kostade 220 bt medan en sådan rätt kostade 90 bt på phuketön. Första dagarna fick jag både hårstrån och insekter i maten. Jag sa till och drabbades inte av överraskningar sen. Frukosten var också lite av en chansning - ibland hade de våfflor, pannkakor, croissanter ibland bara vitt bröd. Stranden - inget att ha. Poolen - toppen!!! Massge - Lite dyrt jmf med massage på phuket ön, men mycket proffesionellt! Man får 1h njutning. Omgivningen - vacker omgivning, men inte så gå-vänlig. Jag gick en promenad en gång, men alla thailändare tittade konstigt på mig... jag gick på vägen, ej så bra med tanke på hur de kör. Affären - dyr! En singha kostade 75 bt. Chips ca 60 bt. Så bunkra gärna upp innan ni åker till hotellet.
Recenserad 14 februari 2011

Dan från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe Villa
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Kanon hotel värt varenda peng
bra service mysigt ställe
Bra ställe ute på landet,fin pool fina hus dock en bit ner till stranden, som kanske inte va den bästa.bra utflykter vi stannade bara 2 nätter men kommer tillbaka o stannar då 3-5 nätter tror det är ganska lagom Thailand som det ska va
Recenserad 08 februari 2011

Hanna från Sverige
Reste med partner
Deluxe Villa
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Mysig bungalow-anläggning på en ödslig ö
Trevlig personal, bra service, mysiga och stora bungalows, härlig pool
Vi bodde två nätter, och trivdes bra! Väldigt lugnt läge, inget annat i närheten av hotellanläggningen. Fina bungalows, härlig pool. Dock var maten i restaurangen lite dyr.
Recenserad 01 februari 2011

YOUNGSANG från Sydkorea
Reste med partner
Villa med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
quiet and peaceful place.
there's no loud thing around the resort. the pool are huge enough to swim all day and beautiful enough. breakfast is not bad, but not good. location is far from downtown, but downtown is too small to enjoy. so location is not important in this island, i think. and staff are kindly and helpful. but some staff can't speak english well and even Thai language also. i think they are not Thai people. i will recommend this resort to who want relax all day and don't want night life. if you can drive motobike yourself, rent it at pier. it's more cheap than resort and convenience to when you return to pier. p.s : i was stayed at family room, that's huge enough to enjoy stay. and have 2 toilets, 2 rooms. and near to swimming pool, restaurant. i recommend the family room.
Recenserad 29 september 2016

Simon från Tyskland
Gruppresenär
Deluxe Villa
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Nice Hotel
The Hotel and the Staff were really nice. Choices and quality of breakfast was great. Only downside, we've been there during the off-season and there were construction works going on at the beach bar. Additional some sports activities like beach volleyball would be great. Overall a very satisfying stay
Recenserad 01 september 2016

Ada från Taiwan
Familj med äldre barn
Deluxe Villa
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Relaxing
We enjoy our trip in Koh Yao Yai very much. It's quiet and had less tourists.Koh Yao Yai Village took care us very well. Good buffet breakfast, good swimming pool which faces to ocean,beautiful swimming pool, nice bungalow. A little pricey , so we rented scooter (250b a day) and ate dinner out of the resort.
Recenserad 23 augusti 2016

JEFFREY från USA
Reste med partner
Deluxe Villa
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
disappointment
It feels like 4 star instead of 5. Can't complaint it because of the price.
Recenserad 22 augusti 2016

roger från Nederländerna
Familj med äldre barn
Deluxe Villa
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
this time
4th time here. Always a breath of relaxation. Food even better now than it was before. Only the excursions are quite expensive.
Recenserad 18 augusti 2016

NICOLA från Storbritannien
Reste med partner
Deluxe Villa
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Peaceful relaxing getaway
Lovely place to stay. Peaceful and relaxing. Lovely staff and great facilities. Restaurant was on the pricey side. There are other local restaurants just out of the complex that charge half the price.
Recenserad 15 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: