arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Ypperlig 8,3
baserat på 1530 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 1530 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,7
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 8,0

Bengt A.
Sverige
04 december 2011
bra hotell med trevkug personal
Nära stranden
Tyvärr lite för långt till affärer. Helt fel att man markerade solstolarna vid poolerna tidigt på morgonen innan man kom och nyttjade dessa.

Joakim G.
Sverige
03 juni 2011
Lugnt med bra läge
Bra service
trevlig mottagning med drink och kall handuk ,bra läge vid stranden. rummet var fint med havstsikt och pooler nära. vi fick sen utcheckning utan problem eller extrakostnad. trevlig personal överlag. lite långt att gå till shopping och restauranger vid kata beach.

ann B.
Sverige
26 mars 2011
stort och flott men opersonligt
rent och snyggt.
stort och fint hotell som tyvärr blev lite för opersonligt. liten fin strand. fina poolområden. god frukostbuffe. tyvärr var sängarna jättehårda men hotellet hade den servicen att de då bytte ut bäddmadrassen.

Ann-Sofie M.
Sverige
24 mars 2011
Riktigt lyxhotell
Lyxiga rum och fantastiskt hav utanför
Fantastiskt fint hotell. Vi blev fint mottagna i receptionen med kall handduk, blomsterarmband och en drink. Rummet var redan klart så vi fick checka in direkt. Härligt rum och badrum med vattensten. Vattnet i havet här på Kata Noi är kristallklart och känns mycket fräscht. Hotellet erbjuder en god och mycket prisvärd buffe lunch. De fyra poolerna är mycket fina och även trädgården. Personalen mycket trevlig. Jag var lite orolig när jag inte visste vad Bhuri Wing hade för läge men vi är mycket nöjda. Har lite havsutsikt och utsikt från balkongen mot en jättefin pool i den vackra trädgården.

Ann-Catrin L.
Sverige
21 mars 2011
Fint hotell, stranden är underbar
Stranden var fantastisk
vi bytte rum direkt, då vårt låg på andra sidan gatan. jättegod och fräsch frukost, stranden är fantastisk. rummen är inte speciella på något sätt och hotellet blir lite opersonligt pga att det är så stort. inga problem att få solstolar vid poolen, eller gräset.

Monika E.
Sverige
27 februari 2011
Fantastiskt hotell med toppen läge.
Toppen läge billig god lunch och bra priser i barer.
vi har bara positiva saker att säga om katathani hotellet och den fantastiska standen.

Pia M.
Sverige
19 december 2010
En stor hotellanläggning med känsla av vilohem
Mycket god mat på restaurangerna, ett plus för hotellets billiga dagsturer till Phuket och Patong
Ligger väldigt avsides.
Ett mycket välskött hotell, men som tyvärr inte utmärker sig alltför mycket från andra stora hotellanläggningar.

Lars K.
Sverige
13 december 2009
Fint hotell vid stranden
Fint och väl underhållet hotell, utmärkt frukost, många och stora pooler, brevid en lugn och ren strand.
Inga
Mycket fint hotell beläget intill en mycket ren och fin strand. När jag kom in i lobyn kände jag att här kommer jag att trivas. Fin utskikt över stranden från rummet. Hotellet är stort och ligger längst med stranden, känns mer som en privat strand, lite folk. Frukosten är utmärkt, mycket stor buffee att välja på, samt flertal restauranger med ok pris.

Sebastian H.
Sverige
24 september 2009
Katathani Phuket
trevlig personal med bra service
storleken, lite för stort
Jag var där i tre dagar och det var trevlig personal och bra service. Hotellet består av flera byggnader och flera pooler precis på den fina stranden kata noi. Hotellet har oxå massa fina restauranger, en thailändsk, en italienare, en mera grill, och en blandat. Negativt var dock att man ficka köpa internet tid för att surfa, brukar ingå i hotellet priset på denna klassens hotell

Debojyoti H.
Indien
28 juni 2016
Memorable stay at Katathani!
Awesome location by the Kata Noi beach. Got a junior suite in Than wings ( with sea view ) unlike Bhuri wing with excellent view of the sea. Great place to relax with massage facilities in house.