arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,2
baserat på 1303 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1303 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,6

6,3 Mats L.
Sverige
13 november 2011
Bra läge
Nära strand , lugnt läge
Har bott på Kata Palm 3-4 ggr nu . Första gången 2003 eller 2004. Dessvärre har inget underhåll skett så allt är sig likt men mycket mer slitet. Speciellt utomhusmiljön runt poolområdet. Rummen är ok men lite nya färger skulle inte skada. Personalen är bra, trevliga. Mycket bra frukost. Med antalet ökande turister så har även priset stigit och motsvarar inte värdet då det går att få betydligt modernare boende för mindre pengar.

7,3 Sara J.
Sverige
18 september 2011
Mysigt poolområde
Poolen och restaurangen
Vi bodde som sagt i ett superior room, som förmodligen var den lite äldre delan av hotellet. Detta märktes på så sätt att det luktade lite mögel i rummet och badrummet kändes sunkigt. Dock var poolområdet väldigt mysigt med många solstolar så att man alltid fick plats. Restaurangen som låg bredvid poolen hade överkomliga priser och maten var mycket god.

4 Magnus O.
Sverige
10 maj 2011
Charterhotell med direkt poolåtkomst
direkt poolåtkomst
Detta hotell påminner mig mer om ett charterhotell på Mallorca och än om andra hotell i Thailand som jag besökt. Det är väldigt slitet och nedgånget, ocharmigt, stort och mörkt. Som exempel på vad vi fann ocharmigt är otaliga solblekta söndriga inplastade A4-papper som utgör skyltar med olika uppmaningar uppklistrade överallt. Frukosten är inte bra och det känns som om saker sparas över natten som borde slängas. Personal sitter mitt i frukostmatsalen och säljer biljetter till buffeten på kvällen som såg ut att hålla ungefär samma standard som frukosten. Recensionen verkar vara omständig och personalen suckar högljutt när man inte hade bokningen utskriven utan endast elektroniskt. Som sagt, här trivs nog chartergrupper bättre än ensamresenärer. Läget är mitt i Kata Beach men långt från stranden, det ligger på den stora gatan och du lär träffa skräddare var 20:e meter och ha nära till turistrestauranter med 'svenska' menyer. Dock tar det bara 5-10 minuter ner till stranden som är väldigt fin. Det som gjorde att vi valde hotellet, direkt poolåtkomst från verandan på de sk. 'deluxe pool access' rummen, visade sig också mycket riktigt vara den enda riktiga fördelen med hotellet. Det är verkligen en bra åtkomst till poolen och rummen var relativt stora men mörka. Kan inte se någon som helst anledning att bo här om man inte bor i ett av rummen med direkt pool-åtkomst. Rent krasst kan man säga att om man inte har barn skall man noga undersöka alternativa hotell. Vi hade bara bokat 4 nätter av 9 på Kata beach och det var vi mycket glada för visade det sig, vi drog oss 1km söderut och hittade betydligt bättre hotell i samma prisklass. Av totalt 8 olika rum hitills på vår långa vistelse i thailand är detta det enda vi önskat att vi aldrig bokat.

9,7 Emelie E.
Sverige
25 mars 2011
Underbart hotell
Badrummet, poolen, frukosten
Rummen var smakfullt inreda, vårt rum hade både dusch (tropisk) och badkar. Utsikt mot poolen, som för övrigt var underbar. På frukosten hittade man det mesta. Personalen var trevlig och hjälpsam. Incheckningen var smidig och vi fick vårt rum tidigare än vad som var sagt. Vi var aldrig på stranden, men där går bussar 5 gånger om dagen för den som inte orkar gå (ej långt) Och hotellet håller även 30 solstolar som man kan boka (först till kvarn). I allmänhet mycket nöjda med vår vistelse.

7,3 Emil S.
Sverige
23 mars 2011
Mitt i smeten men ändå lugnt
Fint, bra frukost, bra service, fritt internet
Ett fint hotell med mycket charter gäster. Bra poolområde. Gott om myggor!!!! Bra att dom har bussar till stranden, för det är en bit att gå!

7,7 olof E.
Sverige
07 mars 2011
bra hotell,bra rum och generöst badrum läge hyfsat
relativt billigt för den standarden, resturang med bra utbud väl underhållen pool
helt nöjd dock ej något lyxhotell men väl värt tre stjärnor

7,7 Camilla A.
Sverige
18 februari 2011
Trevligt hotell
Fräscht, moderna rum, bra frukostbuffé, fint poolområde
Fräscht, moderna rum, bra frukostbuffé, fint poolområde. Dock får man gå ca 5-10 min till stranden på en hyfsat stökig gata som man måste korsa, vilket inte var det lättaste.

10 Tommy H.
Sverige
14 februari 2011
Trevligt hotell!
Nära till allt.
Mycket fint och mysigt hotell med 2 stora härliga pooler med bar i. Nära stranden, bara mitt över gatan. Vi trivdes utmärkt här och kommer gärna tillbaka.

7,7 Jimmy N.
Sverige
11 februari 2011
Riktigt bra...
High class...
För 800 sek får du detta 4 stjärniga hotell. Kanon fint. Men som vanligt är allt runt om kring tex kostnad för att printa etc svindyrt. Men det kan man lätt göra någon annanstans. 6 min till Kata beach. (mini magaluf...inget för er som vill ha lugn o ro). Stel personal...

9,7 Greger E.
Sverige
06 februari 2011
Trevligt hotell med fantastiskt bemötande
Lyxiga stora rum med utsikt över poolområdet
Vi bodde en vecka på detta hotell i januari -11 Vi fick ett fantastiskt mottagande vid ankomsten och personalen tog mycket väl hand om oss och såg hela tiden till att vi fick en så bra vistelse där som möjligt, På hotellet fanns möjlighet att ordna utflykter och vi fick hjälp med transfer till flygplatsen. Ett hotell vi kan rekommendera både för ensamma par och barnfamiljer.