Utmärkt 8,1
baserat på 1304 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1304 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

bengt från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 2 nätter i mars 2014
mycket för pengarna
poler.personal,
mycket nöjd,kan väja detta hotell igen för sitt tillmödesgående mot sina gäster
Recenserad 01 april 2014

Niklas från Sverige
Reste med partner
Deluxe Villa
Bodde i 7 nätter i mars 2013
Kata Lucky Villa & Pool Access
Tyst lugnt avskilt
Recenserad 18 april 2013

Niklas från Sverige
Reste med partner
Deluxe Villa
Bodde i 7 nätter i mars 2013
Lugnt avskilt tyst
Lugnt avskilt tyst
Recenserad 18 april 2013

Pia från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 10 nätter i mars 2013
Ok, men skulle inte välja detta hotellet igen.
Stort rum, trevlig personal, lugnt.
Frukostrestaurangen var under all kritik. Hotellet är inte värd fyra stjärnor, Max tre.
Recenserad 04 april 2013

Malin från Sverige
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Prisvärt hotell
Fina och stora rum, rent och trevlig personal
Prisvärt hotell med stora fina rum. Alltid rent och fräscht. Frukosten kunde varit bättre men vi gick dock aldrig därifrån hungriga. Hotellet ligger en bit ifrån "centrum" och stranden och vägarna in saknade trottoarer. Det tog cirka 10 minuter att gå och vi hade tidigare läst att man behövde ta en tuktuk in. Vi gick både till stranden och centrum flera gånger och det gick hur bra som helst.
Recenserad 26 december 2012

Jan-Henrik från Sverige
Familj med småbarn
Deluxe Villa
Bodde i 7 nätter i december 2012
Mysigt hotell med pool
Pool, bra frukost och mycket trevlig presonal
Bra hotell med pool. Något utsatt av trafiken vid promenad till kata centrum. Hotellet hade en stående taxi och för 200 baht ordnades trp till kata. Varje timme gick hotellets taxi, kostnadsfritt till kata beach.
Recenserad 19 december 2012

Jonny från Sverige
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 5 nätter i oktober 2012
Bra hotell och trevlig personal.
Lugnt läge och bra frukost.
Bra läge en bit från stranden men ändå nära till affärer och restauranger.
Recenserad 14 november 2012

Helene från Sverige
Familj med småbarn
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 2 nätter i september 2012
Läckert hotell med direkt utgång till poolen.
Fina rum och mysigt med uteplats med trappa ner i poolen. Bra frukost.
Blev jätte nöjd när vi kom fram o fick se hotellet. Rummet var stort o fint badrum. Läget med poolen var kanon. Lite trafikerad väg att ta sig till stranden men helt ok läge ändå. Det ända minus var att det kostade att få WiiFii, och då funkade det bara på en enhet. Dåligt tycker jag.
Recenserad 09 oktober 2012

Per från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 2 nätter i september 2012
Frächt o trevligt
Poolacces rummen, pollens utformning
Trevligt hotell där vi bott förut och gärna återkommer till. Poolacces rummen är mycket trevliga och liger runt den annorlunda utformade poolen. Bra pris på rummen jämfört med vad man får. Frukosten är normal varken mer eller mindre. Gratis shuttle ner till stranden varje timme.
Recenserad 12 september 2012

Bjorn från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 7 nätter i mars 2012
Trevligt hotell med trevlig personal.
Stora rum med mysig altan
Lungt och trevligt hotell. Vi gillade den gamla delen mer då det var mysigare och inte lika hoptryckt. Om man vill ha badet precis utanför rummet så rekomenderar jag nya delen. Det passar för barnfamiljer om barnen kan simma. Personalen är hjälpsam om man har önskemål. Moped är att föredra om man vill till stranden.
Recenserad 01 april 2012


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: