Mycket bra 8,0
baserat på 412 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 412 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 9,0
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

lilian från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i mars 2011
mordernt hotell, med stora rymliga rum
gratis internet på rummen, rent och välstädat
läget var inte presic vad vi trott, lite långt till stranden,men de var lätt att få transport dit man ville, utav en mycket hjälpsam och trevlig personal.saknade en pool på området.städningen var den bästa av alla ställen vi besökte under vår resa.lite enformig frukost, men fullt godkänd.
Recenserad 14 april 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Christer från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Bra rum nära till centrum
Stora rum
ett perfekt läge för den som vill åka till phuket och sola och bada när till centrum för den som vill handla finns mycket att fynda efter gatan ner till centrum även många bra resturanger längs gatan gångavstånd till allt ett hotell som kan rekommenderas till andra mycket bra pris per dygn.
Recenserad 20 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Anders från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Ok hotell och trevlig personal
Bra internet som var gratis
bodde har 3 natter tillsammans med min fru. till det billiga priset far man ett bra bemötande av bra personal, och hotellet som helhet. rent och snyggt med ordentlig toalett och modernt inrett. frukosten var helt okey
Recenserad 16 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Stina från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Lugnt och skont
Bra pris och service
Ett bra hotell men lag lite avsides och hade behovt en pool for att vara fullandat. - Var att det skulle finnas WIFI men det fungerade inte pa var dator.
Recenserad 12 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Agneta från
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Prisvärt hotell med tillmötesgående personal
Stora rum
mycket prisvärt hotell med utmärkt läge i centrala karon.välstädade stora rum med plats för extra sängar.vällagad frukost serverad vid bordet. trevlig och hjälpsam personal. ingen pool. trots sitt centrala läge var det lugnt runt hotellet. fräsht badrum med bra tryck i duschen. fågelvägen nära till stranden men man måste tyvärr gå huvudgatan för att komma till stranden.
Recenserad 09 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Jenny från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Fräscht hotell med god service
Fräscht, välstädat, stort och rymligt, gullig personal
Det var en skön vistelse. Vi var där endast två nätter men var positivt överraskade. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Det var ett stort och rymligt hotellrum, med fräscht badrum. Utsikten var väl sådär dock. Det var promenadavstånd till centrum-gatan, och även till havet, ca 10 min.
Recenserad 18 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Sven från Sverige
Reste med partner
Bodde i 7 nätter i januari 2011
Rent och snyggt hotell
Stora rum bra frukost
Bra rum och frukost men för dyrt. Hjälpsam personal. A/C för gammal och högljudd.
Recenserad 13 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Jouni från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Stora rum, samre lage
Rent, stort rum, fritt internet
Det var rent och fint och stora rum. Men det blev stopp i avloppet i duschen och det var bakfall pa golvet vid duschen, sa allt vatten rann mot toalettstolen. Fritt Internet
Recenserad 12 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Johan från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Rent men enkelt hotell
Trevlig personal, rent rum, inget speciellt men prisvärt
Trevlig personal, rent rum, inget speciellt men prisvärt Något långt till stranden..
Recenserad 09 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Sofie från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2011
Fint hotell till ett kanonpris!
Stora rum, fint badrum, rent och frasht, hjalpsam personal, trevligt hotell
Bodde har 3 natter tillsammans med en tjejkompis nar vi backpackade och vi stortrivdes! Till det billiga priset far man 5-stjarnigt bemotande av bade personal och hotellet som helhet. Rent och snyggt med ordentlig toalett och modernt inrett. Supernojda!
Recenserad 08 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: