Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,1
baserat på 81 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 81 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,8
  • Faciliteter 10,0
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 5,8
Sortera efter

Camilla B. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 14 nätter i februari 2012
Prisvärt och nära till allt
Litet hotell med trevlig tillmötesgående personal. Nära till stranden och precis i centrum.
Vi bad om spjälsäng innan vi åkte och det hade de fixat till vi kom ner. Stora balkonger där det inte fanns någon risk att våran ett år gamla tjej skulle gå emellan. Ett par minuter till stranden, 7eleven nedanför och trevligt fik över gatan gjorde vistelsen mycket bekväm.
Recenserad 22 mars 2012

Gunilla E. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2012
Jätte bra läge och urgullig personal.
nära både shopping och strand
Läget är perfekt i slutet på shoppinggatan och några minuter för att komma till stranden. Personalen är vänlig och tillmötesgående, hjälper till så mycket de kan, Hjälpe oss med vistelse på annt hotell 2 nätter så vi sen kunde komma tillbaka till Sea View. Rummen var stora med AC, Vattenkokare, Safebox, kylskåp och framförallt balkong ut mot gatan och lite havs utsikt. Här finns allt som VI behöver.Vi kommer att bo där igen.
Recenserad 09 februari 2012

Daniel S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i januari 2012
Utmärkt läge
Fräscha rum
Trevlig och hjälpsam personal. Stora fräscha rum. Nära till stranden.
Recenserad 01 februari 2012

Aasa M. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i december 2011
Stort och fräscht rum. Bra badrum.
Nybyggt, stort rum och stor balkong.
Mycket fräscht. Stort rum m köksavdelning. Stort och bra badrum, Bra dusch. Bra också att det var två separata sängar och inte en stor. Extrasängen däremot var mindre bra (hängmattekänsla), vi la madrassen direkt på golvet i stället. Vi var två vuxna och en 13-åring och detta var det hotell/rum som vi var mest nöjda med under vår vecka som backpackers, framför allt för att det var nytt och fräscht. Vi betalade 450 kr för en natt. Frukost ingår inte. Vi fick ha kvar rummet ända till kl 15 dagen efter då det inte var någon som skulle in efter oss. Det är ett litet hotell m 6 rum, finns ingen eg reception. Det var svårt för taxin att hitta dit men läget var centralt vid en liten shoppinggata ungefär där stranden börjar. //Åsa
Recenserad 12 december 2011

Yoshihiro Y. från Japan
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2015
nice and small hotel at beach
you see beach from balcony, clean, quiet
just comfortable
Recenserad 01 januari 2016

JASON H. från Storbritannien
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i december 2014
great location, good size, vlean
Great location, good size, clean
A good stay. The location was on the main strip of Kamala with easy access to the beach and sea. Really close. The hotel is small so caters only for a few. There are no major facilities, such as breakfast or swimming pooi etc but what it is, is a very clean, roomy and airy room in an excellent location. The service was also great, getting a mobile from the owner in case of emergency. Also, the cleaner does a great, great job.
Recenserad 20 augusti 2015

riccardo L. från Italien
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Very good
Good location, nice spacey room, very kind staff
The apartment is in Kamala beach is very close to the beach: just 1 min, it's visible from the room. The apartment is really nice: in a nice new building close to supermarkets, atm, restaurants. It's spacey, well decorated, with a nice balcony.. The staff of the hotel was amazing: they were really kind and nice, always available and reachable.. They gave us a mobile phone in order to call them in case of any kind of problem.. Next time we will be in Phuket I'll come back there for sure.
Recenserad 04 mars 2015

Matthew Y. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i december 2014
friendly staff
friendly staff
Recenserad 02 januari 2015

Richard L. från USA
Ensamresenär
Bodde i 12 nätter i november 2014
Excellent Place to Stay
Location, facilities and staff
This is my 3rd stay with Kamala Sea View, would highly recommend this hotel for anyone traveling in Phuket, it is a nice location, big rooms, and has very friendly staff.
Recenserad 03 december 2014

Jennifer B. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
Awesome hotel with great and kind staff and owner.
This hotel has a very very nice and accomodating staff, hotel is near beach front of kamala. A nice place with great food choices and sea view. I will definitely recommend this. The room is also big
Superb! We love our stay here.
Recenserad 23 augusti 2014