Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1172 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,1
  • Faciliteter 9,0
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 9,0
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,5

Lovisa M. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i oktober 2011
Vackert och avslappnat
Spännande arkitetktur, härlig trädgårdsanläggning, lugn strand, fina pooler, underbara rum
Efter en snabb incheckning kunde vi ta vårt fina rum med badkar och eget massagebord i besittning. På ett praktiskt och harmoniskt sätt har alla önskade funktioner fått plats på en lagom stor yta. Vi provade hotellets båda restauranger. Även om buffén var imponerande innehållsrik blev den enklare Tinmine vår favorit. Läget är lugnare och vi föredrar att ha lagom med mat på tallriken. En pool för vuxna endast och en för alla åldrar är skönt för oss med just utflugna barn. ibland tycker man att det är härligt med barn som skrattar och plaskar runt om , ibland föredrar man det kava lugnet kring vuxenpoolen. Havet låg lugnt och spegelblankt med en pittoresk utsikt runt bukten. Besöket i spa-avdelninge var skönt och avslappnat med proffesionell personal som bemötte med integritet, men priset var en aning för högt. Vi hade ett mycket skönt dygn på Indigo Pearl!
Recenserad 06 november 2011

Christina D. från Danmark
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i april 2011
Designdröm
Fantastiska miljöer, otroligt god mat
Hade tre fantastiska dagar på Indigo Pearl. Det var en riktigt inspirerande och vacker start på vår Thailandsvistelse. För oss designintresserade var det verkligen toppen. Rummen var ngt små och badrummet lite mörkt men annars var vi supernöjda.
Recenserad 19 april 2011

Erik S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2011
Underbart hotell
Allt finns samlat inom komplexet eller strax utanför (beach club) Fantastisk service med underbar personal.
En av de mest underbara dagarna i thailand med extraordinär service i form av bemötande vid bl.a. frukost, lobby. Allt serverat i en harmonisk miljö där lugn och ro, verkar vara grundtesen i konceptet. Anläggningen har en mycket hög service-nivå.
Recenserad 26 mars 2011

Tommy G. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 7 nätter i mars 2011
En upplevelse för alla sinnen.
flera olika matställen inom hotell området,2 stycken barnfria pooler ,ett rikt djurliv in på knuten.
en fantastisk upplevelse för alla sinnen ,mycket rolig och sevärd design över hela hotellområdet ,man hittade nya saker varje dag att titta på och fotografera. maten i de olika restaurangerna var av mycket hög klass,även maten utanför området höll god klass ,ingen i vårat sällskap blev magsjuk.stranden var långgrund och hade små matställen och barer för lättare luncher ,god servic och trevliga människor inget av nattlivet störde nattsömnen på hotellet ,åk dit .1 timme med taxi till patong var lagom ,där var det bra att både handla billigt och dyrt för den som vill.
Recenserad 24 mars 2011

Thomas G. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Snyggt designhotell med bra service.
Genomgående design, pooler med olika åldersgräns, nära till stranden, egen beachclub
lite lugnare område än många stränder på phuket gör detta till ett utmärkt ställe för att varva ner några dagar. bodde i rum med egen pool och gillade verkligen det genomgående designtemat. snyggt och fräscht överallt. dock har de lite problem med elförsörjningen så det släcktes ner ett par gånger per kväll när vi var där. även smart att dela upp poolområdena med en familjepool, en för lägst 14 år och en med lägst 16 år gör att det går att få lite mer lugn och ro - ambience - vid vissa pooler. egen beachclub är ett extra plus. vi testade även spaavdelningen som var utmärkt.
Recenserad 09 mars 2011

jeanette R. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Hotellet var en design upplevelse
Designen,annorlunda,häftig upplevelse,
Gillar du design så är detta hotellet för dig!!! Vart man än gick så fanns det häftiga saker att titta på helt otroligt.Vi bodde i pool villa svit med egen pool på rummet mkt bra. Hotellet ligger lite isolerat för sig själv och det var ganska dyrt allting på hotellet t.e.x. restaurangerna.Men du har ju ändå valfriheten att välja en annan restaurang nere vid stranden.
Recenserad 20 februari 2011

Tony M. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i september 2010
not my cup of tea
nothing that we liked
like being in jail, the room very small and untasteful
Very disappointed the moment we walked in, it did not feel like you are in Thailand, could have been any where in the world.
Recenserad 22 september 2010

Niklas A. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2010
Magiskt designhotell!
Nära flygplatsen, barnfria pooler och väldigt snyggt.
Finns finare stränder i Thailand.
Ett otroligt snyggt designhotell med flera pooler varav två är barnfria. Fantastiska restauranger på området och en mkt bra frukost. Ligger endast 10 minuter från flygplatsen men man störs inte alls av planen. Det finns som sagt finare stränder i Thailand men det betyder inte att denna är dålig. Vi bodde i en Private Garden Pavillon och det är svårt att få det bättre.
Recenserad 18 februari 2010

Richard W. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 7 nätter i december 2009
Kan inte bli mycket bättre!
Personalens bemötande! Serviceandan! Designen!!! Allt är designat utifrån att det tidigare har funnits en gruva där. Allt är medvetet lite ruffigt och udda och unika lösningar hittar man överallt. Poolerna är helt underbart utformade. MATEN!!! Suveränt god mat! Trevliga stora rum med härlig balkong (Pearl Bed Suite)! Många aktiviteter man kan boka på hotellet.
Belysningsknapparna i vårt rum var ologiska och svåra att förstå. Strandstolarna som hotellet erbjuder var lite för tätt placerade för att vara ett sånt här hotell. Vill ha lite mer utrymme till andra. Många i personalen talade ganska dålig engelska. Det var bara ett draperi mellan badrummet och den del som toaletten var i. Är man lite känslig för "toalett-ljud" så kan detta upplevas lite trist och onödigt.
Det var med spänning som vi tog oss till hotellet med taxi från flygplatsen, dit vi hade flygit med Thai Air. Vi hade hittat hotellet via Tripadvisor.com och det såg jättebra ut på nätet. Vår svenska kung har faktiskt bott på det här hotellet för några år sedan. Bokningen gjorde vi via Agoda (vilket fungerade utmärkt). Från ankomst till avfärd var servicen från personalen toppklass. Uppmärksamma och lyhörda och alltid till hands. Maten var toppen. Vi åt på Black Ginger och Rivet Grill som var hotellets ala carte restuaranger. Maten var toppklass!!! Vi prövade också Tapas på Rivet Bar men den höll inte måttet alls. Vi pratade dock med några tyskar som lovordade Tapasen, men det får stå för dom. De har en buffé också som serveras i "Tin Mine" restuarangen, men den prövade vi inte, dock så serverades fruskosten i Tin Mine och den höll alltid toppklass. Men som vanligt är kaffet inget att ha, vattnigt, men fråga efter en dubbel espresso istället så blir det lite bättre. Det finns mycket att göra om man vill på hotellet. Tennis och olika träningsmöjligheter samt utflykter. Det finns schemalagda gratis-pass varje dag för t.ex. yoga, stretching, powerwalk osv. Vi prövade yoga och stretch, men instruktören verkade inte ha riktigt koll. Han körde en massa olika pass och var nog mer en Thai-boxare i grunden. Så ha inga stora förhoppningar på yoga-passen i alla fall. En kul grej vi prövade var en matlagninskurs för att lära sig laga Thai-mat. Jättekul och gott!!! Vi testade SPA också. En par-massage med choklad-scrubbing och helkroppsmassage inkl. ett blom/mjölk-bad. Tog 3 timmar och var värt varje krona. Hela hotellet måste upplevas på plats. Är man det minsta intresserad av design så får man här sitt lystmäte. Överallt finns det detaljer som ögat kan vila på. Helt suveränt. Hotellet är lyxigt, men inte på ett amerikanskt sätt, utan på sitt eget unika sätt. Många detaljer har medvetet gjorts lite ruffiga och slitna.
Recenserad 17 december 2009

Tong T. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Wonderful experience, top notch service!
This resort has a unique design right down to the little detail compared to other 5 stars resorts. I stayed in the one bedroom pool villa and it was awesome! From arranging for meals to room make up twice a day and turndown, everything was well taken care of by the butler. The buttler even offered to purchase medicine out of the resort when my partner was sick. I strongly recommend Black Ginger, the Thai restaurant. We had a wonderful experience and the food is delicious. In room dinning was good too as the food were served within 20 to 30 minutes and they are in the right temperature. Food at Revet restaurant which serves western grill was average. Can't complain much as i cannot expect Thais to cook an excellent western food. I had massage in my villa which was really private and convenient. It was not cheap but well trained masseur. Overall wonderful experience and i will visit again.
Recenserad 31 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: