Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1177 omdömen
  • Renlighet 9,1
  • Faciliteter 9,0
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 9,0
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

lei från Kina
Reste med partner
Familj (2 vuxna, 1 barn)
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
值得推荐
早餐、位置、环境
入住的第一感觉是酒店位置真的很安静,附近基本没有商业设施,特别适合纯休闲的旅客。酒店后门出去100米就是大海,人非常少,附近也有很多吃饭的地方,离机场也就10分钟的路程。就是房间隔音不是太好,但是服务真的没的说,泳池也不错,建议可以去体验一下。另外早餐虽然种类不多,但是味道都很不错。下次去普吉岛还会入住。
Recenserad 23 oktober 2014

XIAO från Kina
Reste med partner
Svit Pearl Bed
Bodde i 2 nätter i juli 2014
美丽而富有情调的精品酒店
客房设计、私家沙滩、早餐
在普吉的后两晚特意选择了入住英迪格,有意避开巴东的喧闹,真的是很棒的感觉,客房设计有个性,很喜欢的风格,整个酒店设计奢华低调有个性,私家沙滩很不错,还有沙滩排挡,吃喝也没有觉得不方便,早餐很不错,丰富好吃,总之是次非常完美的入住体验,物有所值.
Recenserad 12 oktober 2014

Xuan från Kina
Reste med partner
Svit Pearl Bed
Bodde en natt i oktober 2014
设计感很强,吃的东西很赞!
设计,食物,设施
撇开距离市区比较远的弊端,这个酒店给人印象深刻,客房巨大,自然环境超好!如果不是因为天气不好,我觉得整个酒店内部各处都够慢慢逛上一天的了。旁边紧邻乃扬海滩,酒店自身还有3个游泳池,其他设施也很全面,就是大了点,从客房走去接待大厅都要几分钟~
Recenserad 11 oktober 2014

Donghua från Kina
Familj med småbarn
Svit Pearl Bed
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
完美的旅行
服务、餐饮、房间设施
Recenserad 08 oktober 2014

Siu från Hongkong
Reste med partner
Svit Pearl Bed
Bodde i 2 nätter i februari 2016
價格略高,房間床鋪舒適度一般,食物一般,Spa很好
Spa, 游泳池,近海灘
Recenserad 26 februari 2016

WEN-CHIAO från Taiwan
Ensamresenär
Svit Pearl Bed
Bodde en natt i oktober 2015
非常優秀 小細節隨處可見 設計感十足
泳池 房間 整體園區
愛死了 後悔只訂一天 房間裡每一樣陳設 都讓人愛不釋手 泳池雖小 但非常舒適
Recenserad 27 oktober 2015

chi från Macao
Ensamresenär
Svit Pearl Bed
Bodde en natt i juni 2015
洒店不錯
泳池一流!食品一流
洒店環境不錯
Recenserad 02 juli 2015

HUI från Taiwan
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
放鬆
連續兩年入住,感覺都不錯!離海邊也近,是放鬆的好地方,但發現早餐一年來竟然都沒更改有些失望
Recenserad 08 juli 2016

Enni från Taiwan
Gruppresenär
Bodde en natt i april 2016
設計獨特, 房間舒適乾淨
酒店房間空間大,酒設施齊全,設計獨特整潔乾淨,員工訓練有素,服務優良有禮且友善,早餐餐點很棒
Recenserad 11 april 2016

XIAOKANG från Kina
Familj med småbarn
Svit Pearl Bed
Bodde en natt i mars 2015
旅途中最满意的酒店,令人喜出望外!
优秀的规划设计,完善的酒店配套,殷勤的酒店服务。
1、設計感十足,不愧為大師之作,無處不體現著設計者用心與獨具匠心;难怪世界小姐张梓琳会在此举行婚礼; 2、員工職業化頗高,訓練有素,服務優良,名副其實的五星級度假酒店; 3、出門即是唯美的奈陽海灘,海灘滿是當地特色餐飲,酒吧,水果攤,紀念品店,便利店,ATM,处处洋溢着异国海島度假氣息! 4、基本很少国人入住,多为欧美游客,英语为宜。 總之,建議多住幾天,不虛此行!
Recenserad 28 mars 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: