Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,6
baserat på 1198 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1198 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,4
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Marina A.
Sverige
09 juli 2013
Centralt beläget med två mysiga pooler
Nättheten till allt, men ändå tyst och lugnt
Mycket prisvärt hotell, centralt men inga störande barer utanför dörren.

tomas A.
Sverige
07 juli 2013
Inte fyrstjärnigt
Läget rent trevlig personal
Dålig aircond sämre än en fläkt.Frukosten var som aircond dålig absolut inte ett 4star hotell. Läget var det som var bäst med detta hotell samt trevlig personal. Inte värt pengarna.

Anders K.
Sverige
05 april 2013
sol och badresa
läget, service, gratis buss till Karon.
Lugnt och trivsamt Resort som ligger bra till, men störs inte av Bangla Road. Bra med gratis buss till Karon, eftersom jag alltid badar på Kata Beach.

Gordana G.
Sverige
25 mars 2013
Vi bodde där i 5 nätter, hotellet va ok.
Nära stranden, shopping och nöjeslivet.

Hampus D.
Sverige
18 mars 2013
Kanonfint hotell. Men det vart lite fel.
Bra läge, Fint hotell och Tyst.
Själva hotellet är jättefint och det var upplagt för att bli en kanonavslutning på vår semester. Jag hade bokat 2 rum redan ett par månader i förväg och bett om rum på markplan. Då vi hade barnvagn och dom har ingen hiss. Bad även om att få rummen bredvid varandra. Kände att när dom har ett par månader på sig så skall det väl inte vara så svårt att ordna. Men vi fick ett rum på plan 3 och ett på plan 2. Dessutom vätte båda våra balkonger mot en väg. Så något dagsljus fick vi aldrig in. Men annars ett väldigt fint hotell. Om man nu uppskattar Pathong.

Nils N.
Sverige
19 december 2012
Hotell med bra läge och okej rum
läget
Bodde på detta hotell endast en natt. Rummet var utrustat med mini bar och skicket var okej. personalen var inte supertrevlig men inte heller otrevlig. Du bod väldigt nära stranden och allt nattliv. Restauranger och affärer ligger väldigt nära

Emelie K.
Sverige
26 mars 2012
Bra läge, trevlig personal!
Absolut bästa läget
Ett hotell med bra läge! Mycket trevlig och hjälpsam personal. Ganska livligt på eftermiddagarna vid ena poolen, då det är happy hour..

Anna H.
Sverige
25 februari 2012
Slitet hotell mitt i smeten med dålig standard
nära till shopping
Liten pool och allmänt trist hotell och absolut inget för småbarn. Låg mitt i Patong så för småbarn är det inte optimalt.

Birgitta A.
Sverige
15 februari 2012
Hotellets läge är bra med strandnära och shopping
Bra frukost
Enda negativa är receptionpersonal som vi upplevde nonchalanta fick vänta med incheckning till 15,45, normalt 14,00 fick ett dåligt läge med balkong mot en vägg.

Daniel T.
Finland
06 januari 2012
Utmärkt läge med stora rum.
Rummet, läget, personalen.
Ett mycket trevligt hotell som ligger mitt i allt. Nära till stranden och nöjesliv. Trevlig personal. Dock lite sen städning av rummen. Fru och dotter provade även på SPA och båda var mycket nöjda med behandlingarna. Vi trodde det skulle bli stökigt på nätterna men det var riktigt lugnt på kvällarna, vi hade ett rum mot baksidan.