Utmärkt 8,2
baserat på 767 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 767 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Emelie från Sverige
Par
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Toppenhotell med bra faciliteter
Personalen, faciliteterna, barnvänligt
Bodde fyra nätter här med 10 mån bebis som verkligen gillade horizon. Bra pool och lekland, nära till stranden och supertrevlig personal. Väldigt serviceminded. Bra utgångspunkt för att utforska såväl karon som kata beach
Recenserad 04 april 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från Finland
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i december 2011
Trevligt hotell och nära till stranden.
Rummet, frukost buffén, gratis taxi ner för backen till stranden.
Väldigt trevligt hotell med närhet till stranden, fint stort rum, bra pooler med olika djup. Mycket stor och bra frukost buffé.
Recenserad 04 januari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

sofie från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i februari 2011
Jättefint hotell med supertrevlig personal
Poolen, rummets inredning, badrummet var superfräscht, frukosten, utsikten från rummet, personalen
Vi trivdes verkligen på detta hotell,vi fick ett jättefint rum, jag gillade att de var klimatsmarta och hade lappar om att tänka på miljön vilket gjorde att vi inte bytte våra lakan varje dag som man annars gör. Det är ju egentligen inget som behövs när det fanns bra möjligheter att duscha etc så man slipper sand i sängen. Jag har rekommenderat hotellet till vänner, det enda negativa var att det inte ingick internet utan att det var en extra kostnad. Annars supergod frukost, vi åt inte middag på hotellet eftersom resturangerna var tomma så det kändes trist. Men lunchen var god dock dyrare än nere i "stan".
Recenserad 11 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Tomas från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2009
En vistelse här räcker
Bra badsstrand
Personalen inte intresserad av sitt arbete. Hotellet låg på en kulle så det var en brant backe att gå hem. Hotellet erbjöd shuttlebuss pga backen men den slutade gå tidigt. Personalen gick och "gömde" sig när man närmade sig så att dom skulle slippa köra. Vid hemkomst skulle man ringa i en telefon nedanför backen men oftsast svarade ingen så man fick gå.
Ett medelklassigt hotell. Dålig städning. Vi anlände kl 21.00 på kvällen och var hungriga så vi frågade reception om möjlighet att äta och dom hänvisade till restauranten men där sa dom att det var stängt för kvällen. Vi gick tillbake till receptionen och frågade om en öppen restaurant eftersom hotellrestauranten var stängd. Receptionen sa att dom hade öppet och ringde till restauranten och skällde ut dom vi gick dit och åt och fick mat som inte var ätbar (restaurantpersonalen var inte intresserad av sitt jobb). Det intrycket förstärktes efter vår första frukost som var dålig inget fylldes på när det var slut, slarvigt diskade bestick/tallrikar. Hotellet låg dåligt till.
Recenserad 25 februari 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Donny från Malaysia
Par
Club-rum - Club Wing minimiåler 18 år - endast för vuxna
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Excellent, Cosy Resort
The rooms were spacious and clean and well equipped. The staff were very friendly & helpful. The buffet food had a good variety, was fresh & delicious. Water pressure for the shower was a bit low, but acceptable. Location is quiet, away from all the action. Suitable if you want a quiet getaway, but not great if you want to get around the island more.
Recenserad 09 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joshua från Australien
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 10 nätter i augusti 2016
Family Friendly Resort
Have stayed here before and look forward to staying again. A great resort for a family. Staff are friendly and helpful. Make sure to a room with a pool view as opposed to a 'garden' view room. The breakfast and dinner buffet is great. If you book early you can a room, breakfast and dinner for a more than reasonable rate.
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TILAK från Australien
Par
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Club - Club Wing för vuxna
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
great location
would have been great if there were more vegetarian dishes and less spicy. club wing is nice and quiet.
Recenserad 03 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

zoe från Australien
Ensamresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Clean, relaxing stay. Right near the beach. Great atmosphere and amazing food
Food was amazing, service friendly
Recenserad 30 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

King från Malaysia
Grupp
Deluxe club-flygel min. 18 års ålder endast för vuxna
Bodde en natt i juli 2016
Highly recommended!
great location and value for money. Highly recommended!
Recenserad 23 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chandler från USA
Grupp
Deluxe club-flygel min. 18 års ålder endast för vuxna
Bodde i 2 nätter i maj 2016
helpful staff, decent room
liked the location, and staff but definitely don't go to Phuket in the rainy season. There were lots of mosquitoes and the doors in the hotel didn't have a very good seal by the balcony. Little sketchy
Recenserad 20 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: