Mycket bra 7,7
baserat på 275 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 275 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

jonas från Sverige
Par
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 7 nätter i januari 2013
Kalas hotell med bra läge och trevlig personal
Fina rum med super frulle!
Vi bodde i ett pool access rum som var super fint. Lite liten pool men funkade perfekt som avkylning efter en strand dag. Vi hade bokat 7 nätter men blev mycket överraskande flyttade till ett nytt hotel med 3 nätter kvar pga. Renovering.
Recenserad 21 januari 2013

andreas från Sverige
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i november 2012
Ok rum men fy fn för personalen
Inget direkt att rekommendera skulle vara frukost buffén med allt du kan äta fast äter du inte upp så får du betala!
Ok sängar dåligt drag i acn kanske inte gäller alla rum men detta!
Recenserad 01 december 2012

Kjell från Sverige
Par
Bodde i 4 nätter i juni 2012
kanonläge
närheten till strand och övrigt retauranger affärer osv
För första gången besökte vi Kata Beach detta var en positiv överraskning för oss, vi kan tänka oss att göra återbesök här, för oss var hotellet och orten perfekt avslappat thailändskt hotellet hade lagom stora rum och mycket trevlig och hjälpsam personal restaurangen var en överraskning med smårätter att välja närhelst man besökte den
Recenserad 30 juni 2012

Charlotta från Sverige
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2012
Fint hotell med bra städning och fin pool
Billig lunch vid poolen, gratis vatten varje dag och fin pool
Hotellet hade ett helt okej läge, lite lugnt i lågsäsong dock. En kortare promenad till stranden. Billig lunch och kvällsmat på hotellet (kanske bara erbjudande i lågsäsong?)Poolen var bra och uppfriskande. Marknaden bredvid hotellet hade bra priser!
Recenserad 11 juni 2012

Kim från Finland
Par
Deluxerum
Bodde i 11 nätter i april 2012
Trevligt hotell med trevlig personal.
Riklig frukostbuffe
Relativt fräscht hotell med vänlig personal. Riklig frukostbuffee med många varma rätter, toast, yoghurt och frukter. Poolen var i minsta laget och antalet solstolar kring poolen var för få. Avståndet till stranden var ca 200 meter men gick tyvärr längs en ofräsch kloakälv.
Recenserad 26 april 2012

sigfrid från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2011
Bra hotell, lite avsides
rena rum med balkong
var där offseason, och då var det riktigt prisvärt
Recenserad 20 september 2011

Kris från Belgien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
disappointing service
Hotel room smelled a bit like a fungus so asked reception if I could change but they did not seem bothered, without the foul smell in the room the hotel would be a good budget friendly option. I always book only one night to check if I like the room and hotel and if ok then I book the rest of my stay, maybe therefore they gave me a bad room as I stayed not long enough for them.
Recenserad 15 augusti 2016

Anette från Danmark
Par
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i januari 2016
X
X
Recenserad 09 juli 2016

Le från Vietnam
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
It's quite good
Small pool but it's ok cause you would go to beach almost time to enjoy the sun shine in Phuket.The room is clean, quite large, have a door to balcony and i like the balcony, you can dry your clothes there.
Recenserad 18 maj 2016

GERLI från Estland
Par
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i april 2016
Normal
Room was clean, but the walls were very thin, so it was quite noisy. Surroundings of the pool looked abandoned.
Recenserad 12 april 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: