arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 271 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 271 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,5

7,7 jonas E.
Sverige
21 januari 2013
Kalas hotell med bra läge och trevlig personal
Fina rum med super frulle!
Vi bodde i ett pool access rum som var super fint. Lite liten pool men funkade perfekt som avkylning efter en strand dag. Vi hade bokat 7 nätter men blev mycket överraskande flyttade till ett nytt hotel med 3 nätter kvar pga. Renovering.

2,7 andreas B.
Sverige
01 december 2012
Ok rum men fy fn för personalen
Inget direkt att rekommendera skulle vara frukost buffén med allt du kan äta fast äter du inte upp så får du betala!
Ok sängar dåligt drag i acn kanske inte gäller alla rum men detta!

8,3 Kjell O.
Sverige
30 juni 2012
kanonläge
närheten till strand och övrigt retauranger affärer osv
För första gången besökte vi Kata Beach detta var en positiv överraskning för oss, vi kan tänka oss att göra återbesök här, för oss var hotellet och orten perfekt avslappat thailändskt hotellet hade lagom stora rum och mycket trevlig och hjälpsam personal restaurangen var en överraskning med smårätter att välja närhelst man besökte den

6,7 Charlotta E.
Sverige
11 juni 2012
Fint hotell med bra städning och fin pool
Billig lunch vid poolen, gratis vatten varje dag och fin pool
Hotellet hade ett helt okej läge, lite lugnt i lågsäsong dock. En kortare promenad till stranden. Billig lunch och kvällsmat på hotellet (kanske bara erbjudande i lågsäsong?)Poolen var bra och uppfriskande. Marknaden bredvid hotellet hade bra priser!

8 Kim N.
Finland
26 april 2012
Trevligt hotell med trevlig personal.
Riklig frukostbuffe
Relativt fräscht hotell med vänlig personal. Riklig frukostbuffee med många varma rätter, toast, yoghurt och frukter. Poolen var i minsta laget och antalet solstolar kring poolen var för få. Avståndet till stranden var ca 200 meter men gick tyvärr längs en ofräsch kloakälv.

7,3 sigfrid E.
Sverige
20 september 2011
Bra hotell, lite avsides
rena rum med balkong
var där offseason, och då var det riktigt prisvärt

6,8 Le N.
Vietnam
18 maj 2016
It's quite good
Small pool but it's ok cause you would go to beach almost time to enjoy the sun shine in Phuket.The room is clean, quite large, have a door to balcony and i like the balcony, you can dry your clothes there.

5,2 GERLI M.
Estland
12 april 2016
Normal
Room was clean, but the walls were very thin, so it was quite noisy. Surroundings of the pool looked abandoned.

6,8 Mikko S.
Sverige
07 april 2016
Nice place and really good pool option
I was happy about the place until i take a shower. Now the bath it self is too high even for me at 187cm tall. When you come out from shower you have be really careful not to fall. The shower head was so full of some nasty the water comes out left and right.. But other than that, i liked the place alot.

9,6 Mandy K.
Thailand
03 april 2016
Excellent find
The location is great, 3 min walk from beach. The staff were very friendly, especially the cleaning staff! Comfortable large rooms with balconies and AC. Would really recommend this hotel for anyone!