Mycket bra 7,9
baserat på 956 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 956 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Fe från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 4 nätter i april 2016
Good value for money, good location
Location is not too far from the beach, quiet area but many places are accessible Good value for money One of their staff is very helpful and competent
Recenserad 24 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gary från Australien
Ensamresenär
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 9 nätter i april 2016
VALUE FOR MONEY
Nice large room and bed. Close to Main Shopping and Entertainment area. Breakfast reasonable at minimum 150THB. Shower head only hand held type so overhead Shower Rose would be far better. Manager Pong and staff provide excellent customer service. Good value for money.
Recenserad 23 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mazlan från Malaysia
Gruppresenär
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Holiday in Phuket
Value for money and nice place.
Recenserad 20 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mazlan från Malaysia
Gruppresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i april 2016
Holiday at Phuket
Nice place and value for money
Recenserad 20 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mazlan från Malaysia
Gruppresenär
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Holiday at Phuket
Nice place and value for money.
Recenserad 20 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tan från Singapore
Reste med partner
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 4 nätter i april 2016
Location, Value, Big Room
Near to restaurants, shopping mall and beach. One thing to improve is to install shower curtain so that it will not wet the toilet seat during shower.
Recenserad 19 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tung från Vietnam
Gruppresenär
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Tiny, clean
Room is clean, reception is good, actively support
Recenserad 10 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Emanuel från Israel
Ensamresenär
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde i 10 nätter i mars 2016
Don't go there, Much better and cheaper hotels around
Stuff not kind, toilette in the lobby smell like typical Asian public pis soirée, poor breakfast, towels and sheets with holes from World War II, light in bathroom does not allow even shaving, window almost touching the balcony of the next hotel. Don't deserve more than 1 star.
Recenserad 10 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHYE från Singapore
Gruppresenär
Deluxe Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i mars 2016
disappointed....
Hotel toilets and facility were basically worn out and wifi was terrible. The only plus points were the location, staff which were very friendly and helpful. there are also multi channel tv program for most asia countries.
Recenserad 05 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Bo från Danmark
Reste med partner
Deluxerum med Queen size-säng
Bodde en natt i mars 2016
Friendly staff
The best thing about this hotel was the staff. Really helpful and kind. There is everything that you need in the hotel. But the hotel is a bit old.
Recenserad 25 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: