Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 8,0
baserat på 654 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 654 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Joakim S.
Sverige
12 februari 2013
Kanonhotell med bra läge och service
fina rum , prisvärt
Bra standard på rummen , perfekt att ta första två nätterna på för att bli av med jetlagen och fira semestern, innan man drar vidare ut till öarna. Fina rum , bra städning , hjälpsam personal.

Paula J.
Sverige
11 februari 2013
Trevligt hotell nära stranden
Nära stranden
Trevligt hotell nära stranden kan rekommenderas till alla åldersgrupper

Emilia E.
Sverige
10 februari 2013
Läget
Mysiga hotell rum och trevlig personal
Hotellet låg kanon bra,nära till det mesta. Rummen var fina och välstädade. Poolen såg inte alls ut som på bilderna. Visst va poolområdet ok,men man har ju lärt sig att allt ser bättre ut på bild Jag som är en riktig frukost människa,blev jätte besviken på frukosten,jätte dåligt utbud. Annars ett trevlig hotell förutom alla högljudda ryssar som bodde där!!

Peter P.
Sverige
07 februari 2013
Fint hotell med oslagbar takpool!
Personalen,rummen och poolen
Vi bodde fyra nätter på detta kanonhotell i år (2013),och anledningen till att det blev detta hotellet var att vi bodde på här även förra året. Hotellet är kanonfräscht och personalen är alltid trevlig och tillmötesgående. Det absolut bästa med Grand Sunset är absolut poolen på taket på 6e vånningen. Förra året hade inte poolbaren öppnat än pga att hotellet var så nytt.Men i år var den öppnad och dom serverade även riktigt bra mat där uppe runt poolen.

Anna S.
Sverige
21 januari 2013
Trevlig personal och bra läge
Rent och fräscht
Vi hade en bra upplevelse av personal på hotellet och läget i Phuket.

caroline L.
Sverige
15 januari 2013
Modernt hotell med trevlig personal
Modernt hotell med trevlig personal. Gillade även takpoolen förutom att det var sjukt halt golv runt poolen. Såg flera som drattade omkull.
Det var sköna sängar, ac:n funkade, fint badrum (dock dålig belysning över spegeln). Jättetrevligt med takpool men inte så trevligt att vara där då det var så halt på golvet. Personalen var jättetrevlig. Lobbyn var stor och härlig och vi blev väldigt väl omhändertagna både vid incheckning och utcheckning. Skulle gärna åka tillbaka.

Martina A.
Sverige
13 januari 2013
Glad personal
Helt ok normalt ställe
Luktade disel i korridoren, bilderna på nätet ser bättre ut än i verkligen, 300 meter till stranden. Nära till shopping och restauranger.

My K.
Sverige
20 december 2012
Nybyggt hotell med riktigt bra service.
Fina rum, trevlig personal, bra service, bra läge
Incheckning: Vi hann knappt komma innanför dörren i receptionen innan vi serverades dricka under väntetiden för check in. Vi var ca 4 timmar för tidiga men dem fixade rummet på drygt en timme och höll vårat bagage medan vi gick iväg för att hitta mat. Läge: Hotellet ligger in på en lugn gata och Karon är ett väldigt lugnt område vilket passade oss bra då vi inte planerade att gå på nattklubbar varje dag. Det är knappt 2 minuters gångväg till stranden. Riktigt nöjd med valet av hotellet, rekommenderar starkt till dem som vill besöka olika ställen i phuket då Karon ligger mellan Kata och Patong och ändå nära till phuket town. Standard: Rummen är nybyggda och väldigt fräscha vi hade ett Grand Deluxe King bed rum och det var 2 rum (sovrum och vardagsrum) och en stor balkong. Poolen på taket var bra. Kändes som att rengöring av den sköttes bra och det fanns gott om solstolar för en. Perfekt utsikt mot stranden mot kvällarna och man kunde beställa drinkar i baren.(Tyvärr stängde denna ganska tidigt, runt 9 på kvällarna.) Frukost: Frukosten serverades också på taket. Det var frukost med frukt, marmelad, rostat bröd, flingor, sallad och Thailändsk frukost. Andra pålägg än marmelad till bröd var det dock inte så gott om. Service: Hotellpersonalen ger verkligen det lilla extra vilket höjde våran vistelse avsevärt. Jag fick utslag över hela kroppen under första natten och både jag och min fästman fick gratis massage och en fruktskål från hotellet. Dem ringde också städpersonalen och bad dem städa vårat rum extra nogrant. När man befann sig vid poolen under dagen kom dem ut med dricka till en som dem bjöd på. Dem hjälpte mer än gärna till med att rekommendera sevärdheter och framförallt så visste dem snabbt vem du var.

Mario H.
Sverige
09 december 2012
Fräsch men dålig språk samt servicekunskap
Fräscht, bra läge, nära till stranden.
detta hotell skulle jag säga var medelmåttigt. rummet var relativt stort och fräsch, man fick 2flaskor vatten varje dag och "rena" handdukar. trots att dem bytte ut handdukarna varje dag så måste jag säga att dem var väldigt ofräscha, flera som vi fick hade fläckar och hål i sig. personalen kändes väldigt osociala och kunde knappt språket, det var en tjej som kunde språket okej och kunde rekommendera oss saker och göra samt hur vi tar oss runt i områden. en tjej kunde knapp förstå oss när vi fråga om varför wifi inte fungerade vid poolen, det var lite frustrerande att dem inte kunde engelska. frukostbuffen var ok, inte mer än ok. frukosten serveras på taket och ligger ute varmt vilket inte kändes allt för fräscht, så man klämde ofta i sig en macka bara. när vi skulle beställa taxi från hotellet till flygplatsen var det många bolag som hade svårt att ta en bokning till detta hotell, lät väldigt skumt, vet inte om det berodde på att det krävdes att man passerade en låst grind?? boka inte taxi eller aktiviteter via hotell, dem tar överpris man får samma sak till hälften av priset ute på gatan.

Jane O.
01 oktober 2012
Mysigt ställe med trevlig personal
Kändes hemtrevligt
Vi hade det mycket trevligt o spendera mest vår tid på rummet och uppe vid den härliga poolen. Personalen var väldigt trevliga o tillmötasgående om man hade några önskemål :) frukosten var god o färsk. Mysiga o fina rum med allt vad man behöver. Rekommenderar o åka dit men se till o ha lite extra pengar i fickan för karon Beach va dyrt i både mat o transport..