Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1184 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,7
Verifierade omdömen

Hu X. från Kina
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2015
非常舒服的有设计感的精品酒店
1.员工都热情友善。2.酒店处于安静的kata地区的山上,顶楼泳池+餐厅非常棒。3.餐厅的东西超好吃
淡季入住的,价格千值万值。而且升级到了海景房。酒店整个感觉非常的有设计感。很可爱。而且关键是很清静。酒店门口就有租摩托车的地方。50RMB左右一天,去哪儿都可方便了。在餐厅点了好几样东西都很好吃。价格不便宜但是非常值得。下次还会考虑入住这里。
Recenserad 22 oktober 2015

mirror Y. från Kina
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i september 2015
文艺主题情调
主题
和宣传照片一样一样的,绝对是文艺小资情调拍照青年的不二选择^_^,但是早餐种类少,而且贵,我们后来住的五星级酒店的早餐才450ba,不过风景很赞!房间阳台的沙发好脏啊- -、另外那个又大又长又陡的大坡绝对是个硬伤,走的你火气直冲天际,如果不租车不建议选择- -、!
Recenserad 09 oktober 2015

qian J. från Kina
Familj med äldre barn
Bodde i 6 nätter i september 2015
foto印象
设计风格,人性化服务,环境
Recenserad 17 september 2015

lu L. från Kina
Gruppresenär
Bodde i 6 nätter i september 2015
值得推荐
服务周到 屋顶泳池很美 景色很好
Recenserad 16 september 2015

yaqiong Z. från Kina
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
很好
房间设计性很强,非常漂亮,也很舒服。在阳台上就可以看到小卡塔海滩,景色很好
舒适度高,而且整个酒店的设计非常有创意,楼顶也有无边泳池!唯一不足就是回到酒店有个很高的坡要走,略累!
Recenserad 12 augusti 2015

yongyun W. från Kina
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2015
很有特色可是。。。
服务,有特色,冰箱里的随便吃喝
酒店在山上,所以如果是到附近的市区就要选择步行,爬的很累啊哈哈哈!尤其去海边玩完。。。虽然酒店有班车,但是班次很少!酒店很有特点,很多泰国当地人选择入住,基本没有什么外国人。吃的挺丰盛啊,不过下次不会选择入住了,实在是爬坡好累哈哈哈
Recenserad 11 augusti 2015

Jia S. från Kina
Familj med äldre barn
Bodde en natt i juni 2015
美到爆
服务 环境 私密
超乎想象 外表不是很起眼 但一进去就看出了老板的用心 真的和图片上的一模一样 大堂服务人员超级热心 进到房间人整个就high了 太美了 面朝大海的床和浴缸 满冰箱的饮料都是免费的 很现代的房间 而且很干净 早饭不仅有限定的 还能自助 边上就是屋顶泳池 还可以休息 非常喜欢 有机会一定还会再去
Recenserad 17 juli 2015

yu C. från Kina
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i juni 2015
干净、舒适、热情
在agoda上选了很久的酒店,最终决定照片酒店,果然没让我们失望,房间布置得非常好,空间也很大,瞬间和老公心情大好,迷你吧的东西也是免费的,员工都非常热情,有机会还会选照片酒店的
very nice
Recenserad 08 juni 2015

zeyi G. från Kina
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2014
性价比一般
设计感 无边泳池 床
酒店有设计感 餐厅价格不贵 床很舒服 但是总体感觉一般般。
Recenserad 07 juni 2015

sandy L. från Kina
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i maj 2015
泳池 蚊子 大床
床超大 泳池 设计
泳池很赞! 房间特别大 但是蚊子好多啊!!!
Recenserad 18 maj 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: