arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

7,3
baserat på 412 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär



baserat på 412 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,9
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 6,9

Peter G.
Sverige
03 februari 2012
Mysigt
Relaxed miljø
Kanonstælle før en till två dagar. Bra mat, fin strand. På en del stællen lite skræpigt... Små husen av varierande standard. Boka dom bæsta rummen... Dom andra småhusen ær lite sunkiga...

Peter G.
Sverige
02 februari 2012
Mysigt Hotell
Upplevelse
vi hyrde två små hus. ett var fantadtiskt bra det andra mindre bra och luktade møgel. strande bitvis fin. på vissa områden fins gamla førstørda byggnader som ger slum och misær kænsla. en del skit på stranden. utanfør hotellet mycket bra och fint med solstolar.. mycket bra restaurang på hotelle.

Fredrik J.
Sverige
11 januari 2012
Fina Bungalows men dålig kvälls underhållning
Bra Rum, Fin strand, bra mat och frukost
väldigt bra om man vill ha avkoppling och bara hänga på stranden, fiske/snorkling turer mm finns. jätte fin strand och en del av stranden är till för hotell gäster. bra mat och bra frukost! en kock som verkade väldigt mån om att göra ett bra jobb. minus är att det efter kl 21 är väldigt dött... det borde vara lite mer liv i baren med musik och kanske någon kvälls underhållning eftersom att det bara är ett hotel på ön. och det borde vara mer servering precis vid vattnet och inte bara i resturangen.

Asa N.
Sverige
26 december 2011
Hotell med underbart läge
fantastisk strand, lugnt och fridfullt
Lugn och fridfull resort med vänlig personal, familjärt. Stranden var underbar och bungalowen ren och fin. Restaurangen var dock inte helt till belåtenhet, maten var "sådär" och kl 21 släcktes allt ner vare sig man var klar eller inte för då stängde köket. Totalt sett har jag ändå en mkt härlig vistelse på denna resort i minnet och kommer def. att återvända.

Helena A.
Sverige
06 december 2011
Dyrt med kass mat och service
Bungalow
Coral Island har ett hotell pa on. Bungalown var helt ok med strandnara lage. Men hotellets personal, mat, service och priser ar under all kritik. Maten ar dubbelt sa dyr som ovriga Thailand och dessutom lagger dom ++ bredvid priserna vilket ar ett paslag i kostnad pa drygt 20%. Stranden var skitig med flaskor och burkar aven om snorklingen langre ut var helt ok. Tva ggr om dagen stangs elen av pa on. Helt vardelost. Vi hade bokat 5 natter men valde att lamna on efter endast 1 natt.

Sleven S.
Sverige
20 april 2011
Lugnt och skönt!
Otrevlig receptionist då vi hade bokat seafront bungalow men han vägrade att acceptera detta trots att jag hade bokningen utskriven, vi var tvungna att vänta tills strömmen kom på så jag fick upp internet och kunde visa honom att vi visst hade bokat den bungalowen. Då motvilligt gick han med på det. Tänk på att tvätta innan ni kommer ut dit då det är extremt dyrt att tvätta där.

Annalena B.
Sverige
06 april 2011
Enda resortet på ön
God mat, fina bufféer.
Avslappnande tillvaro på härlig vit strand med snorkelmöjlighet precis utanför. trevligt med kaffe och kaka som serverades på bungalowens uteplats varje eftermiddag. Lite tråkigt att hotellet inte engagerade sig mer i någon form av kvällsveksamhet, kunde ha varit lite musik i baren tex.

Kristina E.
Sverige
27 mars 2011
bra lage direkt vid stranden, fin strand
stranden och lugnet
Kanonlage vid den fina stranden med bra snorkling. Gillade lugnet bast. Passar barnfamiljer som par. Trevligt med eftermiddagskaffe och lokala bakverk.

Susanne F.
Sverige
22 mars 2011
Lugnt läge ute med härlig fin strand
härlig sandstrand
Fin strand just vid hotellet med härlig sand, inte mycket folk så det är verkligen ett avkopplande ställe:-)fin snorkling.

Ylva B.
Sverige
21 mars 2011
Perfekt för den stressade
Mysigt läge i bungalows direkt vid stranden. Perfekt för avkoppling och bra snorkling. Lätt och snabbt att ta sig till ön från Phuket. Trådlöst Internet utan kostnad med egen dator i receptionsområdet.
vi var här 5 nätter och det var ok men blev lite långtråkigt för vår 11-åring. snorkling och biljard var det som fanns att göra. ingen tv på vårt rum. perfekt ställe för avkoppling i en stressfri miljö. inga bilar på ön, lugnt och skönt. inget för den shopping- eller partysugna.