Bra 7,5
baserat på 763 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 763 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Magnus från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Bekvämt hotell med nära till stranden
Frukostbuffé, nära till stranden, lagom storlek
Bodde ett par nätter i ett ganska slitet rum (billigaste i markplan mot gatan). Vi spenderade ändå ingen tid på rummet förutom runt läggdags så det kändes helt OK. God frukost, bra sol- & poolmöjligheter och inte långt till stranden och utelivet.
Recenserad 09 januari 2013

Svetislav från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i maj 2012
Fint utanpå solkigt inuti
Läget, Priset
Stor variation på rummen, bytte rum flera gånger (bulriga nära gatan , solkiga efter bytet fräsha) välj mot polen men skicket varierar stort, Personalen var ok. Man får vad man betalar för.
Recenserad 12 maj 2012

susanna från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i januari 2012
mycket bra läge
nära till stranden,nära till storstadsliv men ändå väldigt tyst och lungt.
köpte två nätter via agoda,men vi stannade tre nätter till,första natten fick vi ett rum nr107,rent men mot en mur ut mot stora gatan sov inte på hela natten så vi talade om att vi skulle byta hotell,fick då jätte fina rum mot poolen 319 så min syster med familj (två barn 5,13)stannade också och bodde där alla vi är nöjda.
Recenserad 16 januari 2012

Matilda från Sverige
Grupp
Standardrum
Bodde i 3 nätter i november 2011
Rekomenderar starkt !
trevlig personal, rent och frasht, inga ackliga kryp, bra frukost, bra pool !
Super nojd med detta hotellet! rekomenderas starkt !
Recenserad 24 november 2011

Susanne från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juli 2011
Utmärkt läge
Lugnt område , men ändå nära till nöjeslivet och strand, trvlig personal
Gillar hotellet, men urusel frukost, har bott på detta hotell tidigare men blev mycket besviken på frukosten vilket jag inte blivit innan, Frukost är en viktig del av hotellet, betalar dock för den, kunde lika gärna ta rum utan frukost, Annars trivs vi bra på hotellet
Recenserad 11 augusti 2011

Lars från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 9 nätter i juli 2011
rummen med balkong mot pool var mycke bra
nära till allt
hotellet var bra om man fick rum mot pool där bodde vi i nio dgr. jag tor att rummen mot gatan med mycke störande trafik är klart sämre men som sagt det är vad jag tror.vi kan tänka oss att hyra här fler gånger men då gardera oss att vi får rym mot pool
Recenserad 25 juli 2011

jorgen från Sverige
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 5 nätter i mars 2011
Hemtrevligt mellanklasshotell.
Mysigt hotell, läget, fint poolområde.
här kände vi oss välkomna. personalen var mycket angelägen om att man skulle trivas, och det gjorde vi. hade bokat standardrum för oss och rummen var ganska tråkiga, men hade vad man behöver. sängarna här var bra. frukosten var också bra. likaså poolen. hotellet ligger precis i utkanten av patong och det var väl ca 5 minuters promenad till stranden.
Recenserad 27 april 2011

Annette från Sverige
Familj med små barn
Standardrum
Bodde i 7 nätter i december 2010
Bra läge och mycket trevligt poolområde
Bra läge, Bra poolområde, Trevlig personal, Inga störande ljud
Små och enkla rum
hotellet ligger bara några minuters promenad från patong beach och shoppinggatorna. enkelt men trevligt hotell med trevlig personal, men framförallt en lugn oas med bra läge i patong. passar alla: barnfamiljer, par mm, dock ej dem som söker exlusiva hotell. två varningar: vattnet vid patong beach anser vi inte badbart - fullt med skräp i vattnet trots att stranden städades noga varje dag. vi tog tuktuk till intilliggande stränder. vi bokade även detta hotell inkl frukost och det visade sig att frukosten till barn inte var inkluderat, vilket inte tydliggjorts vid bokning/betalning.
Recenserad 11 januari 2011

Per-Erik från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 6 nätter i december 2009
Coconut Village Resort ett okej ställe
Ganska billigt. Trevlig personal. Oväntat lugnt och tyst med tanke på dess lokering
Inte särskilt fräscht. Fuskande med städningen. Stor skillnad mellan olika rum
Helt okej ställe om man bara tänkt sova där. Våra vänner som vi åkte med var väldigt missnöjda med rummet dom fick, det var beläggningar på kranar osv. Allmänt ofräscht. Rummet dom bytte till i samma prisklass var däremot i topptrimm så det gäller att ha tur med rummen. Vårat rum vädrade vi varje dag eftersom heltäckningsmattan var så sunkig. Och för att slippa tvätta eller byta badrumsgolvsmatta valde städerskan att bara vända den uppåner när den blivit smutsig. Inget ställe ja skulle tipsa om för barnfamiljen men är man ett okräset yngre kompisgäng så duger det gott och väl. Billigt och man får vad man betalar för.
Recenserad 27 december 2009

Christer från Sverige
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 15 nätter i november 2009
Härligt hotell
Bra priser ,fin pool
Sängarna borde vara något mjukare
Et trevligt hotell med bra faciliteter, trevlig personal samt god mat och drycker. Bra priser ! Hotellet ligger mycket bra till jämte Patongs bästa shoppinggator!
Recenserad 16 december 2009


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: