Utmärkt 8,3
baserat på 972 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 972 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Osameh från Saudiarabien
Par
Deluxesvit pool
Bodde i 2 nätter i september 2016
Bettwr place for relaxing
It very good as simple as that . But specialy the sea food buffet 😍
Recenserad 04 september 2016

Jashmeer från Qatar
Par
Deluxesvit pool
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Can't be better Excellent location Fantastic food variety Great room facilities Friendly staff(Mathieu from Netherlands ) Picturesque view Must must recommend resort for all travelers. Thank you centara and agoda..👍👍👍
Recenserad 30 augusti 2016

KING från Hongkong
Familj med små barn
Villa med 1 sovrum och egen pool
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Nice hotel
Nice hotel with very gracious and helpful staff. I definitely will choose this hotel again if I visit Phuket next year.
Recenserad 21 augusti 2016

Osama från Australien
Par
Spa deluxe mot havet
Bodde i 5 nätter i juli 2016
good stayed
Will come back
Recenserad 18 augusti 2016

Anh från Schweiz
Par
Deluxesvit pool
Bodde en natt i juli 2016
not very nice
This hotel has great location by the beach and perfect view from the room. Breakfast were delicious with various dishes, it also great to have dinner at the Italian restaurant here, not too expensive compare to dining in downtown which included travel fee if you go by taxi. But both the bigest pool and river pool are too dirty. Facilities are pretty poor, hallway looked old and seem to be abandoned without cleaning. Especially the taxi fee to airport were unacceptable high (1800 Baht)!!!!!!
Recenserad 16 augusti 2016

Haleema från Bahrain
Familj med äldre barn
Deluxe mot hav
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Was such a beatiful hotel
Nice to stay recomended
Recenserad 14 augusti 2016

KUMAIL från Pakistan
Familj med små barn
Deluxe mot hav
Bodde i 4 nätter i juli 2016
We were there for 4 days, had enjoyed a lot
The facilities of this resort is outstanding.
Recenserad 02 augusti 2016

Monika från Australien
Familj med små barn
Deluxe mot hav
Bodde i 14 nätter i juli 2016
Very good
The hotel was amazing, only thing the lift was not working during our stay, so it was sometimes a bit inconvenient, especialy when the little one was sleeping in the pram. Also to reach karon center, they recommend to walk along the beach as on the main road is very busy. But there is always a bit of very dirty and smelly watter to cross by walk in it, that was a shame. The rest of our stay was fabulos, personal very helpful and friendly. I called the reseption twise first time beacause the drain in the shower was blocked, and the other time because the WIFI was not working, both time there was somone coming within 5 minutes to fix the problem! That was amazing. Brakefast buffet was great. And also pool and waterpark where excellent!
Recenserad 29 juli 2016

gagandeep från Indien
Par
Premium deluxe mot havet
Bodde en natt i juli 2016
Best resort with great service
Totally satisfied . Eager to go back soon
Recenserad 29 juli 2016

Kevin från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxe mot hav
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Weekend break
I had a really good and relaxing time at the Centara Grand Beach Resort. It was really close to the town center, and the facilities were really good.
Recenserad 26 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: