Utmärkt 8,2
baserat på 396 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 396 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Michele från Sverige
Par
Run of House
Bodde i 2 nätter i maj 2012
Fantastisk utsikt , personalen välkomnar
Utsikten, frukosten, miljön generellt är ett av det bättre i Karon
all personal är helt underbara. det ligger centralt och bra för att ta sig till både kata och patong om så önskar. känner man sig orolig för tsunami så kan du vara lugn om du befinner dig från våning tre eller högre.
Recenserad 27 maj 2012

Martin från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 7 nätter i april 2012
Bra hotell med trevlig personal, prisvärt!
Prisvärt, bra läge, bra service. positiv anda.
Har haft en mycket trvlig vecka på hotellet. Åker gärna tillbaka.
Recenserad 16 april 2012

Diana från Sverige
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2012
Bra hotell med trevlig personal!
Fint läge! Enkla rum men rent och frächt.
Ett bra hotell som låg bra på Karon Beach. Enkla rum men rent och frächt.Mycket trevlig personal.
Recenserad 02 mars 2012

Roland från Sverige
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2012
trevlig duktig personal i receptionen
rummet var hög klass
Jobbigt med alla trappor inget för äldre människor, funktionshinder
Recenserad 30 januari 2012

Helene från Sverige
Grupp
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i december 2011
Fint hotell med härlig utsikt
Bra länge, nära stranden, flera pooler, bra service
Hotellet infriade mina förväntningar med råge. Hotellet låg väldigt bra, nära både till stranden och till affärer och restauranger. Utsikt över himmel och hav. Det var mycket vackert och välskött och servicen var utmärkt. Personalen var mycket vänlig, serviceminded och hjälpte genast till om man bad om råd elelr hjälp. Frukosten var fräsch och det fanns mycket att välja mellan. Det enda negativa jag kan komma på var att det var ganska många trappsteg att gå eftersom vi bodde längst upp, bra motion för mig, men kanske jobbigt om man är lite äldre. Gymmet var inte heller det allra bästa. Det var litet och inte i bästa skick. Kan absolut rekommendera detta hotell!
Recenserad 17 december 2011

Jana från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 10 nätter i maj 2011
Hotell jag återkommer gärna till
Trevlig personal, otroig bra snabb service. Fantastiskt frukost buffe, vackert utsikt, rikligt med vatten i duschen.
Jag och min make är återkommande gäster sedan 1995. Duktig, trevig, service inriktad personal. Fantastiskt fukost buffe, sagolik havsutsikt solnedgång. Allt detta gör att vi gärna kommer tillbaka gång på gång. Det enda negativa är att hotellet är inte handikapp anpassad.
Recenserad 15 juni 2011

Thomas från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 8 nätter i januari 2011
Centralt bra hotell
Mycket bra frukost
Bra hotell centralt,nära till shoping och stranden mycket trevlig personal,trevliga rum,flera pooler frukosten är mycket bra mycket att välja på ett hotell vi kan rekomendera Thomas Anki
Recenserad 09 februari 2011

Kanyarat från Thailand
Par
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i april 2010
Best Western Ocean Phuket
พนักงานหน้าตายิ้มแย้ม อาหารเช้าเยอะดี
ทางเดินไปห้องพัก ขึ้นลิฟต์ แล้วยังต้องเดินขึ้นบันไดอีก พิสูจน์ความแข็งแรงของร่างกาย
โรงแรม Best Western Ocean Phuket เป็นโรงแรมที่น่าพักอีกที่นึง ราคาไม่แพง เมื่อเทียบกับคุณภาพ การบริการที่ดี พนักงานหน้าตายิ้มแย้ม และมีมนุษย์สัมพันธ์ดี สภาพห้อง สะอาดดี อุปกรณ์อำนวยความสะดวกครบทุกอย่าง แต่กระติกน้ำร้อน เมื่อต้มน้ำแล้วมีกลิ่นเหม็นพลาสติก ห้องกว้าง มีระเบียง และมุมนั่งเล่น ทางเดินจาก reception front desk ไปห้องพัก ค่อนข้างไกล ขึ้นลิฟต์ แล้วยังต้องเดินขึ้นบันไดอีก ข้อดีก็คือ มองมาด้านล่าง เห็นวิวรอบข้างสวยดี ข้อเสียก็คือเมื่อยขา อาหารเช้า น่ากินมากๆๆ มีอาหารหลากหลายดี มีทั้งอาหารไทยและอาหารต่างชาติ ส่วนใหญ่เน้นไปทางอาหารต่างชาติ อยู่ไม่ไกลกับ 7-11 ด้านหน้าชายหาด ต้นไม้น้อยไปหน่อย ไม่ร่มรื่น เหมาะสำหรับคนที่ต้องการอาบแดด
Recenserad 19 april 2010

Thord från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i januari 2010
Inte värt pengarna
Nära till Havet fin trädgård många pooler
Hotellet var väldigt slitet borde renoveras
Detta hotellet var det sista av 3 som vi besökte i Thailand, de 2 första var 3 stjärniga så vi valde det här för att vi ville avsluta semestern lite fint på ett 4 stjärningt hotell. När vi checkade in trodde vi att vi hade fått fel rum det var inte alls som vi hade tänkt oss. Skitigt, väldigt slitet och inte alls servicevänlig personal, dom 3 stjärninga hotellen som vi bodde på var minst dubbelt så bra. Boka inte detta det finns bättre alternativ.
Recenserad 10 mars 2010

asa från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i december 2009
Centralt läge i Karon
Frukosten poolerna
Dyr mat på hotellet Mycket buller och avgaser på rummen som ligger på nedre planen vid gatan
Vi bodde två nätter på hotellet. Läget är bra för dem som gillar hålligång och shopping i Karon. Poolerna är fina men det är ganska få solstolar och trångt på poolområdet. Det finns ett trevligt aktivitetscentra med matlagningskurser och barnaktiviteter och ett fitnessrum i anslutning. Välj ett rum på de övre planen så får ni fin utsikt över stranden!
Recenserad 01 januari 2010


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: