arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 3764 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3764 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,4

7,7 Erika A.
Sverige
21 december 2014
Rekommenderas
rummet, personalen, hiss
Vi stannade 2 nätter. Läget är jättebra. Nära till stranden. Rena fina rum. Trevlig personal. Restaurangen dålig!! Fick vänta i en evighet på maten och den var varken bra tillagad eller smakade bra. Men man kan ju välja att äta någon annanstans så mitt betyg är ändå godkänt!

9,7 gull J.
Sverige
05 april 2014
Centralt läge, allt man behöver finns
Läget, rent och fint
Över förväntan! Planerade 1-2 nätter men vi stannade 6 nätter. Toppen läge!! Några minuter till "nattlivet" och några minuter till stranden. Trevlig personal, ok frukost, härlig liten pool på taket, strandlakan. Kommer absolut boka där igen!

7 Mikael A.
Sverige
01 december 2013
Bra läge och standard i förhållande till pris
Priset, rumsstandard och läge.
Bra relativt lugnt läge nära både till strand och många resturanger. Rummen har bra standard i förhållande till pris. Dock ingen utsikt och i mitt rum var det dåligt tryck på vattnet i duschen.

7 Stellan L.
Sverige
14 maj 2013
Okej hotell med bra läge
Läget, poolen och priset

5,7 Anders L.
Sverige
03 februari 2013
Bra läge
Hotellet ligger bra nära till stranden och nära matställen rummen är bra
Vi fick rum i annexet och det visade sig att frukost inte ingår. Då vi betalar ganska mycket och frukost inte ingår är detta inte prisvärt det finns det hotell där frukost ingå till samma pris.

6,3 Joel S.
Sverige
13 januari 2013
Fint rum med utsikt. Dock äcklig frukost.
Inte så mycket negativt! Väldigt trevlig tjej på turistbyrån utanför!
Vi kom 28dec smidig ankomst. Vi fick ett rum för natten och skulle sedan bli skickade till nya byggnaden(som Inte är lika fin enligt mina kompisars åsikter). Dock blev det aldrig bytet av eftersom vi var nöjda med vårt rum med stor balkong, utsikt över berg stad hav. Frukost helt ok någon dag men fy vad enformigt och äckligt. Läste innan att det var jätte bra frukost och goda frukter osv, missnöjd. Bra turistbyrå utanför. Go thailändare som fixar allt!

6,7 Maria K.
Sverige
05 december 2012
Bra läge
Bra läge och fint hotell
rummet vi fick fanns det ingen hiss upp till. det låg i en byggnad bredvid själva hotellet. det var rent, fint och tyst. om ni ska vidare till bangkok så boka inte resa av tjejen som sitter till höger i ingången till hotellet. resan blev mycket dyrare än om man fixat allt själv och hon sa att det bara fanns bussar på eftermiddagen vilket gjorde att vi var framme i hua hin kl på natten istället för midnatt. det går flera bussar under hela dagen från phuket town.

9 Kent W.
Sverige
30 juni 2012
Privärt hotel, rent och funktionellt.
Funktionellt, trevlig personal, rent
jag bokade ett standard rum med frukost, blev uppgraderad till ett finare rum en bit från huvudbyggnaden, eftersom gästerna som bodde i mitt rum inte hade hunnit checka ut, då jag kom tidigt på morgonen. rummet var mycket funktionellt med platt tv, dusch och kylskåp. sängen var stor men mycket hård. frågade 2:a dagen efter en extra madrass, vilket jag fick utan extra kostnad. allt var mycket funktionellt i rummet men kanske en aningen spartanskt. rummet städades varje dag och var alltid rent och varje dag fick jag nya handukar.

7,3 Dan A.
Sverige
17 juni 2012
Fint Hotell
Bra läge nära Patong Beach
Bra läge, 2 minuters promenad från Patong Beach.Tyst o lungt område. Stor frukost buffe som äts i en trevlig restaurang. Trevlig personal. Fin Pool på taket med solstolar. Har bott där vid 4-5 tillfällen o en gång fick vi rum i ett annex utan hiss, det är väl det enda negativa jag kan säga om Aspery Hotell. Vi kommer att bo där igen.

7,7 david A.
Sverige
06 juni 2012
Trevligt hotell med bra och hjälpsam personal!
Bra läge. Nära till stranden o ca 5 min gång till nattlivet. Lungt på nätterna..
Jag har haft en härlig semester i 16 dagar. Tyvärr regnade det en del, men finns ju saker man kan göra ändå ;)Åtit gott o träffade en massa nya vänner från alla värdens hörn, hopppas man får se dom igen. Blev även lite sol o bad..