arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,6
baserat på 677 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 677 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 6,9
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,2

Peter G.
Sverige
13 februari 2012
fint hotell, lite avsides, små balkonger
Bra mat, bra poolområde, fin utsikt
På det stora hela är vi nöjda med vistelsen. Minussidan var läget, utsikten från rummet samt neutral personal. Plussidan var utsikten från restaurangdelen samt poolområdet. Rätt bra med transporter till Kamala samt Patong, viktigt att boka upp sig på dem i tid bara. De körde bara en bil och när den var full fick man ordna med egen transport. Trots en hel del yngre människor under vår vistelse kändes det mer som ett familjehotell.

Carina J.
Sverige
23 januari 2012
Fint och stort hotell
Trevlig personal, fräscha rum, finutsikt
Hotellet var fint med en trevlig personal men låg alldeles för långt bort ifrån kamala beach. Om man kan anpassa sig efter shutlebussens tider som finns så är det inte problem, men dem gick bara en gång i timmen. Finns inte så många restauranger runt om hotellet så även på kvällen föredrog vi att äta middag i kamala och då måste man betala egen taxi 200 bath. Hotellet passar bra för dem som bara kanske vil stanna på hotellet och bada vid poolen och ta de lugnt. Om man vill vara på stranden varje dag kan det kännas lite jobbigt att flänga fram och tillbaka, men överlag ett fint hotell som kan vara skönt att komma till det första dagarna när man inte vet vart man ska bo.

Ingvar J.
Sverige
11 januari 2012
Annorlunda hotell. lite slitet
Utsikten
Om man gillar att motionera i trappor är detta ett perfekt hotell. Satsar på gäster från Japan. Frukost matsalen, minst en trappa ned oftast full. Personalen som skötte om rummen var mycket trevliga och glada även om deras arbete måste ha varit tungt med tanke på konstruktionen av sängarna. Bemötandet från personalen i receptionen och framför allt de som bemannade disken vid entren, dom som du måste be om hjälp för att få transporter etc., var förvånande icke asiatiska!(sura och ointresserade). Vi flyttade till ett annat hotell.

Evelina E.
Sverige
13 december 2011
Underbart hotell!
bra frukost, fin utsikt, trevlig personal och superfina rum.
Superfint hotell med lyxkänsla. Otroligt trevlig personal i både reception, restaurang och städ, som också hade goda kunskaper i engelska, vilket inte är så vanligt i Thailand. Poolerna var fantastiska och frukosten jättebra. Rummen var fina och alltid välstädade. Det enda som var sämre var maten i poolbaren. Inte jättegod och ganska dyrt att handla på hotellet.

Christoffer P.
Sverige
11 december 2011
Mysigt hotell med bra erbjudanden
Att de hade happyhour pa bade drinkar och spa, extremt god mat i restaurang, familjar atmosfar
Enda lite negativa var att transferbussen in till kamala beach slutade ga pa eftermiddagen sa ville man ata middag nagon annanstans fick man ga eller ta taxi. Kostade iofs bara 200 baht. Stranden nedanfor provade vi aldrig for dar var en hel del koraller.

Magnus K.
Sverige
09 december 2011
Stort fint hotell som ligger fel
Bra rum, fin utsikt, vacker miljö, gratis internet, snygg pool med bar
Ett fint och snyggt hotell som tyvärr ligger fel. Stranden nedanför hotellet är tyvärr bara en massa sten så där badar ingen, alltså måste man åka in till Kamala och stranden där. Hotellet kör en skruttig pickup gratis en gång i timmen dit och tillbaka, men bara fram till kl 17. Äter gör man helst inte på hotellet heller då restaurangerna är dyrare än nere på byn och inte ett dugg bättre. Man bör också veta att hotellet består av ett antal byggnader som ligger utspritt i en brant slänt och saknar hissar, alltså ska man vara beredd på att gå en hel del för att ta sig runt på området om man får ett rum en bit bort.

Glenn G.
Danmark
08 december 2011
Väldigt fint rum, underbar utsikt, bra personal
Personalen var riktigt bra
hade tre väldigt bra dagar på detta fina hotell. Bara massa plus

Sofia A.
Sverige
13 november 2011
Bra service, lugnt och mysigt hotell
Service och fint poolområde
Det var ett fint hotell med bra service och fint poolområde. Det var värt att bo på hotellet. Se upp så att det inte luktar rök som det gjorde i vårt rum. Det var inga problem att byta och uppgradera. I uppgraderingen från deluxe till deluxe with seaview fick vi enbart betala 1200baht extra och det var det värt. Det finns ett underbart Spa på hotellet ni måste besöka. Det gick shuttlebussar till Kamala beach varje timme och några gånger in till Patong. Detta var bra då det ligger lite avsides.

Torsten L.
Sverige
31 oktober 2011
Mycket fin havsutsikt också från poolerna
fina pooler, Fina rum,
Låg långt från centrum. Villa men ata någon annan stans an hotellet kostade det 400 bath i taxiresor till och från hotellet. Lite dyra luncher och middagar. Tydligen fans en stig ned till stranden men den såg vi fost nar vi skulle fara hem.

Andreas K.
Sverige
04 maj 2011
Mkt fint hotell med tillmötesgående personal.
Fina, mysiga rum o bra frukostbuffe.
Är väldigt nöjd med våra 4 nätter. Det lilla man kan klaga på är dom branta backarna upp till rummet, om man bor högt upp.3 st jättefina pooler med bra service. Gratisbuss till Kamala o Patong. Slutar dock gå lite tidigt om man ska äta middag.