Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 166 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

Anders från Sverige
Ensamresenär
Deluxe Villa vid poolen
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Ok bungalows med bra läge om du vill ta det lugnt.
Läge. Pool.
Bodde i bungalow. Rummen rena och tillräckligt stora och hade de faciliteter man behöver - luftkonditionering, litet kylskåp, tv med satellitkanaler, liten uteplats med två solstolar & ok dusch- och badrumsfaciliteter. Däremot var sängen mycket hård/obekväm och "free WiFi" innebar 5 tim/dygn, vilket gjorde att man fick logga in och logga ut och bara kunde köra en uppkoppling i taget. Frukosten lite tråkig men ätbar. Ett par kvällar/nätter störande musik från närliggande disco.
Recenserad 03 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Lars från Sverige
Reste med partner
Deluxe Familjerum
Bodde i 11 nätter i november 2012
Stort luftigt rum
fin pool, nära till stranden
Reste med barn och barnbarn. Hotellet fungerade bra och hade trevlig och alltid hjälpsam personal.Frukostarna hade omväxlande och bra sammansättning i avslappnad miljö. Rummet rent och fräscht med städning och byte av handdukar varje dag. Välstädat. Trots centralt läge stördes vi inte av trafiken utanför eller andra störande ljud såsom musik el dyl.
Recenserad 07 december 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Per från Sverige
Familj med småbarn
Deluxe Villa vid poolen
Bodde i 14 nätter i november 2012
Lagom Hotel
Strandnära, prisvärt trevlig personal
Ett helt ok om 32 rum med trevligt poolområde, nära till strand.Sängarna ngt hårda mot vad man är van med. Frukosten spartansk men helt ok, i värmen laddar man kanske inte fullt till frukost när det finns så trevliga strandrestauranter.
Recenserad 05 december 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Christer från Sverige
Familj med småbarn
Deluxe Familjerum
Bodde i 6 nätter i februari 2011
Trevligt och lugnt hotell.
Nära till vattnet och poolen var bra för hela familjen.
Vi fick en trevlig och lugn vistelse på detta hotell.
Recenserad 13 juli 2011
Tycker du omdömet är användbart?

tobias från Sverige
Reste med partner
Deluxe Familjerum
Bodde i 4 nätter i mars 2011
Stora rum och bra läge
Trevlig personal, stora rum och bra läge
Hotellet ligger nära stranden, bara över en väg. Ganska fräscht rum med 2 dubbelsängar, badrummet var lite sisådär men helt okej. Åker vi dit igen skulle vi välja rum i villa vid poolen. Frokosten var inte så bra, väldigt sparsam inte mkt att välja på. Väldigt trevlig personal. Lite minus att det inte fanns möbler på balkongen så vi fick flytta ut soffan från rummet. Bangtao är väldigt lugnt men det finns en del restauranger i närheten
Recenserad 26 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Eva från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe Villa vid poolen
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Litet hotell i lungt område
Den ligna omgivningen
Fint hotell med både hotellrum och bungalows. Bungalowsen var väldigt fina med modern inredning och modern design. Ganska litet hotell så det var väldigt lungt. Frukosten var dock inget att hurra för, väldigt lite att välja mellan. Men läget var väldigt bra, hotellet ligger i princip vid stranden.
Recenserad 15 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Ted från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe Familjerum
Bodde i 3 nätter i februari 2011
Mycket trevligt hotel med trevlig personal.
Mycket bra läge med fina lägenheter.
vi hadde em mycket bra vecka på kolanta och på hotelet som var i högsta klass. med mycket trevlig personal.
Recenserad 15 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

mats från Sverige
Reste med partner
Deluxe Villa vid poolen
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Fina stora rum
Bekvämt ställe med stora rum..
Detta var för oss väldigt bra. Rummen är stora och har det man behöver. hotellet är ägt av indier. det var trevlig personal, men frukosten var bland det sämsta vi fått i Thailand. Vi har rest mycket i thailand och bott på många hotell. Förutom frukosten så var allt gott. ganska lugnt vid poolen. Inte mycket barn. Som vanligt så är det inte så fint som bilderna vill visa. Ganska liten pool. Nära tills stranden. Man går över en liten gata sen är man istort sett framme. Stranden som alltid i phuket lite tråkig. Solstolar som kostar 20 kronor varje dag. inget klart hav. Men varmt och härligt förstås. Vattenskotrar mm. Men inget strandliv på kvällen. Detta ställe är ganska lugnt. Medelålder kanske 50 år! Men vi trivdes som sista ställe på vår resa. Rent och fint rum och väldigt lite moskiter.
Recenserad 04 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Alexander från Finland
Reste med partner
Deluxe Familjerum
Bodde i 4 nätter i februari 2011
Lovely poll area
Poolarea
litet hotell med fin pool område, man fick nästan hålla poolen för sig själv. stora rum med standard utrustning. några bra resturanger nära till hands.frukosten var snål,men det fanns det nödvädiga.
Recenserad 22 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Torbjorn från Sverige
Reste med partner
Deluxe Familjerum
Bodde en natt i februari 2011
ok strandnära hotell
jättestora rum med stort kylskåp. Nära till stranden. Bra frukost
Enkelt bra hotell om man inte räknar med aktiviteter på hotellet.
Recenserad 19 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: