Mycket bra 7,6
baserat på 374 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 374 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Inger från Sverige
Par
Superior King-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Trevligt läge men små rum
Läget är perfekt men min rekommendation är att hyra en moped för att kunna ta sig till de mindre stränderna runt omkring som i mitt tycke har mer charm.
bodde 3 nätter på detta hotell. hotellet är lite stort för min smak som mer gillar mindre charmiga ställen. det var huggsexa om borden vid frukosten, som annars höll en mkt bra standard. vi hyrde moppe och var en dag på ao sane stranden som kändes väldigt avslappnad och lugn. deras strandrestaurang serverade också mkt god lunch till billig penning. det finns också mkt fina vyer att beskåda om man tar mopeden söderut. ett annat ställe jag vill tipsa om är också "living cafe" som serveras spännande alternativ mat (vegetarisk raw food). gillade hai harn som är en lungt och trevligt ställe.
Recenserad 07 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Camilla från Sverige
Par
Standard King-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Perfekt lage vid Naiharns vackra strand
bara ga over vagen sa ar du pa stranden, fin utsikt fran hotell baren ut over havet, ok rum, fint poolomrade.
jag gillade verkligen all season som ligger precis vid denna underbara langgrunda strand. kan verkligen rekommenderas, fint poolomrade och det fanns aven lite shopping och restauranger samt massage mm, allt du behover. vi hyrde moppe och korde runt och tittade pa utsiktplatser och det var inte langt till rawaistranden, stanna pa nikitas som ligger precis vid havet, jattemysigt. rummen ar inget markvardigt, lite slitna kanske men anda frascha och man hade allt man behovde dar. ja, just laget var nog det basta och frukosten var ocksa mycket bra. det fanns aven en liten sjo som alla promenerad eller joggade runt pa morgonen, toppen tyckte jag.
Recenserad 02 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Thomas från Sverige
Familj med äldre barn
Standard King-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2011
bra läge och standard
Mycket strandnära. OK rum och mat.
NaiHarn är ett mycket lugnt ställe med endast ett par hotell vid stranden. Tre strandrestauranger och några butiker. BNrs för den som vill ha en lugn vistelse. Söker man shopping eller nöjen bör man söka sig längre norrut på Phuket.
Recenserad 26 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Oscar från Sverige
Par
Bodde i 7 nätter i november 2010
Bra läge trevlig personal. lungt och trivsamt .
Närheten till bra bad och hyfsad snorkling.
Ej fri tillgång till internet, långsamt och dyrt.
Ett mycket lungt och fint hotell med bra standard, närhet till bra bad och gångavstånd till hyfsad snorkling, lagomt med restauranger i anslutning till stranden,tyckre att det borde vara fri internett uppkoppling,lite irreterande att de tar betalt för den rellativt långsamma internettet.
Recenserad 07 december 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Sverige
Par
Bodde i 9 nätter i oktober 2010
Mycket prisvärt hotell med fantastisk natur!
Väldigt bra pris för hög standard, lugn och ro, underbar strand
Ett fantastiskt hotell för den som vill ha lugn och ro. Trevligt poolområde och mycket vänlig och professionell personal. Det är väldigt prisvärt och rummen håller hög standard. Stor frukostbuffé där du hittar det mesta. Vid den fantastiska stora vita sandstranden som ligger rätt över den lilla vägen finns 5-6 st restauranger där man hittar väldigt god mat till väldigt låga priser. Hotellet har även shuttlebuss som går till turistorterna en gång per dag och en gång på kvällen. Jag kommer definitivt att välja det här hotellet nästa gång jag vill resa bort för att vila upp mig och koppla av.
Recenserad 27 oktober 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Torsten från Sverige
Par
Bodde i 6 nätter i mars 2010
Lugnt och fint läge
Stranden helt underbar. Få försäljare.
Rummen ligger som radhus och man kan hamna lite i "bakvatten" och bara stirra in i ett buskage. Folk passerar någon meter ifrån entren till rummet.
Mycket fin frukost med allt man kan önska sig på frukostbordet. Några dagar i veckan dukas upp till en buffe med olika teman. Den italienska och Thailänska var helt suveräna. Luncher fanns att äta ovanför stranden och även dessa var goda. Folk åker från Kata tll Nai Han för att bada och sola på den fina stranden.
Recenserad 09 april 2010
Tycker du omdömet är användbart?

see från Malaysia
Grupp
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i september 2016
Just ordinary..
Walking distance to the beach and free shuttle to nearby tourist spot are the plus points for All Seasons. Staff could be more helpful and friendly. Room furniture is rather old-fashioned , pool is not so clean when we were there. Look forward to more improvements.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

sharon från Australien
Ensamresenär
Standard King-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Old but very good value and position perfect
All Staff very friendly could not fault at any level ... breakfast good ....ask for bacon and you will get it.... beach is very close at your door step. .. cheap but very clean and comfortable no bath tub and if you can't walk well ask on your booking for a room close to beach which is where the reception & beach breakfast room is....never used the pools so can't comment ...beach has life savers and flagged area's. .. local thai restaurants in walking distance. .....Fabulous xxxx x If you want new facility look else where.... but I hope the staff is as good as this because the staff are xxxxx
Recenserad 17 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LI från Hongkong
Par
Standard King-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
dated hotel, sub par service and you need to pay for wifi in the room
probably due to the flood of mainland chinese tourists, the front desk wont bother to try to fulfil your requests even during low seasons.
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från USA
Ensamresenär
Standard King-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Everything was ok except for the breakfast buffet, you would have to wake early and be first in line
That was basically my only complaint about the hotel, it's like a mass feeding area so arrive early or miss out.
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: