arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,6
baserat på 361 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 361 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,3

Inger G.
Sverige
07 februari 2011
Trevligt läge men små rum
Läget är perfekt men min rekommendation är att hyra en moped för att kunna ta sig till de mindre stränderna runt omkring som i mitt tycke har mer charm.
bodde 3 nätter på detta hotell. hotellet är lite stort för min smak som mer gillar mindre charmiga ställen. det var huggsexa om borden vid frukosten, som annars höll en mkt bra standard. vi hyrde moppe och var en dag på ao sane stranden som kändes väldigt avslappnad och lugn. deras strandrestaurang serverade också mkt god lunch till billig penning. det finns också mkt fina vyer att beskåda om man tar mopeden söderut. ett annat ställe jag vill tipsa om är också "living cafe" som serveras spännande alternativ mat (vegetarisk raw food). gillade hai harn som är en lungt och trevligt ställe.

Camilla R.
Sverige
02 februari 2011
Perfekt lage vid Naiharns vackra strand
bara ga over vagen sa ar du pa stranden, fin utsikt fran hotell baren ut over havet, ok rum, fint poolomrade.
jag gillade verkligen all season som ligger precis vid denna underbara langgrunda strand. kan verkligen rekommenderas, fint poolomrade och det fanns aven lite shopping och restauranger samt massage mm, allt du behover. vi hyrde moppe och korde runt och tittade pa utsiktplatser och det var inte langt till rawaistranden, stanna pa nikitas som ligger precis vid havet, jattemysigt. rummen ar inget markvardigt, lite slitna kanske men anda frascha och man hade allt man behovde dar. ja, just laget var nog det basta och frukosten var ocksa mycket bra. det fanns aven en liten sjo som alla promenerad eller joggade runt pa morgonen, toppen tyckte jag.

Thomas F.
Sverige
26 januari 2011
bra läge och standard
Mycket strandnära. OK rum och mat.
NaiHarn är ett mycket lugnt ställe med endast ett par hotell vid stranden. Tre strandrestauranger och några butiker. BNrs för den som vill ha en lugn vistelse. Söker man shopping eller nöjen bör man söka sig längre norrut på Phuket.

Oscar S.
Sverige
07 december 2010
Bra läge trevlig personal. lungt och trivsamt .
Närheten till bra bad och hyfsad snorkling.
Ej fri tillgång till internet, långsamt och dyrt.
Ett mycket lungt och fint hotell med bra standard, närhet till bra bad och gångavstånd till hyfsad snorkling, lagomt med restauranger i anslutning till stranden,tyckre att det borde vara fri internett uppkoppling,lite irreterande att de tar betalt för den rellativt långsamma internettet.

Andreas L.
Sverige
27 oktober 2010
Mycket prisvärt hotell med fantastisk natur!
Väldigt bra pris för hög standard, lugn och ro, underbar strand
Ett fantastiskt hotell för den som vill ha lugn och ro. Trevligt poolområde och mycket vänlig och professionell personal. Det är väldigt prisvärt och rummen håller hög standard. Stor frukostbuffé där du hittar det mesta. Vid den fantastiska stora vita sandstranden som ligger rätt över den lilla vägen finns 5-6 st restauranger där man hittar väldigt god mat till väldigt låga priser. Hotellet har även shuttlebuss som går till turistorterna en gång per dag och en gång på kvällen. Jag kommer definitivt att välja det här hotellet nästa gång jag vill resa bort för att vila upp mig och koppla av.

Torsten S.
Sverige
09 april 2010
Lugnt och fint läge
Stranden helt underbar. Få försäljare.
Rummen ligger som radhus och man kan hamna lite i "bakvatten" och bara stirra in i ett buskage. Folk passerar någon meter ifrån entren till rummet.
Mycket fin frukost med allt man kan önska sig på frukostbordet. Några dagar i veckan dukas upp till en buffe med olika teman. Den italienska och Thailänska var helt suveräna. Luncher fanns att äta ovanför stranden och även dessa var goda. Folk åker från Kata tll Nai Han för att bada och sola på den fina stranden.

Robert D.
USA
15 juli 2016
Outdated needs renovation.
Rooms were very dated. Needs for renovating.

Bradley L.
Kanada
30 juni 2016
Dated
A bit dated, not worth the money in high season. In need of update. Paid internet is expensive and really sucks.

Wipawee W.
Thailand
21 juni 2016
Nice
Nice Beach in Phuket

Aurore L.
Frankrike
31 maj 2016
Good stay
I only spent 1 night but i had a good stay...however it was raining and i could not connect to the wifi in the room..you indeed need to pay for a card to access Internet in your room ! I travelled 3 months in asia and it was the first time for me to have this situation .... however the breakfast is really Nice and they are well located near the beach ....