arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 2462 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2462 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,9
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,9

Patrik V.
Sverige
11 april 2011
Riktigt trevligt hotell och trevlig personal
Riktigt fin takpool.
Riktigt fint hotell nu byggt med moderna rum och riktigt fin takpool som man kan ligga och slapp vid. Personalen är kanon treliga hjälpsamma med fina leenden. Det enda som är negativt är att det ligget i ett område som är ny byggt och vägen utanför är så dammig. Men de skall bygga om den senare och då kommer allt bli mycket bättre.

Jakob D.
Sverige
24 mars 2011
Nybyggt och fräsht
Pool på taket, fräsha rum, trevlig och hjälpsam personal.
Ett väldigt fräsht och fint hotell, helt nybyggt så det var lite problem att hitta dit eftersom ingen visste vart det låg. Personalen var väldigt hjälpsam och duktiga på engelska, frukosten var bra och att hotellet hade en pool på taket var ett stort plus. Det ser ut att vara en bit in till stan men det går fort att gå.

Rebecca A.
Sverige
02 mars 2011
fräsch och nytt
fina hotellrum och pool på taket
det var det bästa hotellet vi hade på vår 6 veckors långa semester. det blev verkligen total avkoppling. det var riktigt trevlig personal men dom slarvade lite i städet. vi hade skitiga kaffekoppar och skedar mer än en dag. jag tycker att det var en toppenfrukost, precis vad jag ville ha men min partner tyckte det blev lite "samma sak" varje dag men det är ju från person till person. väldigt fräsch och största pluset var ju poolen på taket. plus att vi var nästan ensamma där uppe hela tiden. plus att den är uppvärmd på kvällarna då inte solen ligger på vilket var riktigt bra.

fariba S.
Sverige
20 februari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal
allt
frukosten var bara OK ... ost läggs ej fram p g a värme så det är bara att be om det

Rasmus K.
Sverige
05 februari 2011
Nytt och fräscht
Bra internet, god frukost, fin pool och fina rum.
Rummen var fina och nya. När man duschade kom det vatten i hela badrummet, det var lite jobbigt.

Joacim B.
Sverige
01 februari 2011
Mycket fräscht hotell i mindre bra läge
Pool på taket och nyrenoverade rum
Hotellet låg väldigt avsides dock med närhet till ett av Patongs största shoppingscentrum. Personalen var mycket trevlig.

per E.
Sverige
07 januari 2011
Nytt hotell med några brister.
det mesta nytt o fräscht.
Ljudnivån nattetid
Ligger på ett lugnt ställe och när jag checkade in var allt frid o fröjd men på kvällen när jag kom tillbaka var sängen full med myror och det fullkomligt dånade i rummet för på balkongen stod ett stort ac aggregat som hörde till rummet intill, var klippt omöjligt o få vettig sömn när det gick, klagade o fick ett rum på en annan våning, var egentligen samma problem med ljudet där men som tur var så hade inte de i rummet intill sin ac igång. Poolen på taket var fin o frukosten god så slipper man ac aggregaten så är det helt ok.

Srihari B.
Indien
09 juli 2016
Friendly staff
The staff made our stay comfortable by helping in many ways.

Krishnan N.
Malaysia
28 juni 2016
not really worth it
room had mould on sides of cupboards and lining on walls. airocn was noisy throughout the night. checked out after 1 night . much better places and cheaper options available.

muhd G.
Singapore
11 juni 2016
Review
Overall it was still a good stay.