Mycket bra 7,7
baserat på 2466 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2466 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

sivakumar från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
not so clean n so so
just nice
just can stay for once
Recenserad 29 januari 2016

kirk från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 9 nätter i januari 2016
Alfresco review
The pool, it was quiet and the girl on the reception was helpful.
I had food poisoning and a cold for most of the time I was there so I'll try not to let that colour my review. Given that I spent quite a bit of time in my room the air con annoyed me a lot!. It was incredibly loud and after the 4th day just didn't work. The hotel is also quite a way from shops, the beach and nightlife which can be a little inconvenient. The girl on reception was nice and helpful and I made use of the free shuttle bus a couple of times. I didn't think much of the wet room shower / bathroom which seemed to just flood the floor of the bathroom after you used shower. I wouldn't stay there again but it wasn't the worst hotel in Phuket.
Recenserad 14 januari 2016

Waikrit från Thailand
Par
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i december 2015
Over all is good accept AC. Poor working
The pool on rooftop :) just excellent
Recenserad 04 januari 2016

Guillaume från Frankrike
Par
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
Very nice hotel
Clean, spacious, rooftop pool
The staff is very nice and helpful, the breakfast is quite correct, the room is clean (except for the balcony that was a bit dirty, would be nice to clean it sometimes), and the rooftop with the pool and the resting chairs is very pleasant. I will stay here again next time
Recenserad 03 januari 2016

hoon från Malaysia
Familj med små barn
Deluxerum specialerbjudande
Bodde i 2 nätter i december 2015
no
good
Recenserad 03 januari 2016

Avik från Indien
Par
Grand deluxe med badkar
Bodde i 5 nätter i december 2015
Good Hotel
pool, good location and staff behaviour
it was a good one
Recenserad 28 december 2015

Muhammad från Singapore
Ensamresenär
Alfresco Svit
Bodde i 6 nätter i december 2015
Pleasant
Room, bed, pool
It was a pleasant stay, staff were friendly, not a bad place, taxi there don't know the hotel well, overall value for money
Recenserad 20 december 2015

abdülkadir från Turkiet
Grupp
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Breakfast must be good for example
Good location clean rooms and good staffs
Pool must be clean
Recenserad 19 december 2015

Tan från Singapore
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
budget hotel at convenient location
helpful staffs, near shopping, comfortable room
Recenserad 14 december 2015

Daniel från Tjeckien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i december 2015
5 nights December 2015
Modern rooms, pool
Nice rooms, polo on the roof. Good location corresponding to the price. Thai breakfast. Elevator very slow, better walk
Recenserad 10 december 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: